ZTE RACER

• Креатор на темата Креатор на темата gice
  • Време на започнување Време на започнување
успешно направив upgrade на 2.3.4, еве неколку screenshot's

snap20110705_234350.png
snap20110705_234247.png

snap20110706_000609.png
snap20110705_234242.png

Ај и од мене едно создравје да си го користиш 2.3.4, мој совет би било кога веке клаваше 2.3.4. да го клаеше http://goo.gl/sPqv7 мн е подобар од овај рускиот едит, макар шо и на двата има голем проблем со калибрацијата на долниот дел од екранчето (воглавно тастатурата) батето прај скоро секоја недела апдејти па се надевам утре ке пушти подобра верзија ;) па после то и јас ке се исфалам со изгледот на мојот ЗТЕ :)

Ај и од мене едно создравје да си го користиш 2.3.4, мој совет би било кога веке клаваше 2.3.4. да го клаеше http://goo.gl/sPqv7 мн е подобар од овај рускиот едит, макар шо и на двата има голем проблем со калибрацијата на долниот дел од екранчето (воглавно тастатурата) батето прај скоро секоја недела апдејти па се надевам утре ке пушти подобра верзија ;) па после то и јас ке се исфалам со изгледот на мојот ЗТЕ :)

се е ок, само:

Known limitations
- Camera doesn't work with the brazilian ZTE-U X850 from TIM. With all other racers, the camera works
- Speaker sound volume is too loud and distorts, use the volume 1 step below the maximum
- FMradio wastes battery, even when not in use, so it's now optional (known zte blade bug)

ај стави го па фали се да те видам :D

Eте и јас са се пофалам со изгледот на мојор рејсер :)
20110710003054.jpeg20110710003154.jpeg20110710003108.jpeg20110710003123.jpeg
А во врска со тоа „Known limitations“ не вервај во се шо пишат, стално има некоја грешка плус како во случајот на 2.3.4. (без оглед дали е 4пда или тигтагс верзија) има проблем со калибрацијата како шо кажав погоре и на одредени рутери со конекцијата (на некои од телеком хотспот/линксис)

Eте и јас са се пофалам со изгледот на мојор рејсер :)
А во врска со тоа „Known limitations“ не вервај во се шо пишат, стално има некоја грешка плус како во случајот на 2.3.4. (без оглед дали е 4пда или тигтагс верзија) има проблем со калибрацијата како шо кажав погоре и на одредени рутери со конекцијата (на некои од телеком хотспот/линксис)

јас сеа ќе го инсталирам :)
btw; wallpaper'от и изгледот на иконите за апликациите, стандард се?

јас сеа ќе го инсталирам :)
btw; wallpaper'от и изгледот на иконите за апликациите, стандард се?
инсталирај го пробај го, ако нешто не е во ред ке аплоадирам мој едит на 2.3.4 со добра калибрација ... а иначе ништо од тоа шо го виде на сликите не е стандард, Wallpaper, Саатот и Временска прогноза ,тема за ADW Launcher, фолдерите на десктоп

инсталирај го пробај го, ако нешто не е во ред ке аплоадирам мој едит на 2.3.4 со добра калибрација ... а иначе ништо од тоа шо го виде на сликите не е стандард, Wallpaper, Саатот и Временска прогноза ,тема за ADW Launcher, фолдерите на десктоп

фала :) го инсталирав, али тапа е калибрацијата -.-

има некој од битола шо можи да ми го апдејтува? оти незнам како, се осеќам така глупо :(

има некој од битола шо можи да ми го апдејтува? оти незнам како, се осеќам така глупо :(

читај некои мои предходни мислења, имам објаснето се, од почеток - до крај :)

Vo salonite na vip se nudi telefon so androit os. super karakteristiki (slicni so eden HTC) super cena samo ,,made in china,, posto sum zagrean za telefoncevo me interesira dali nekoj imal blizok kontakt so istiot i kakvi se negovite iskustva :vozbud:http://www.youtube.com/results?search_query=zte racer phone&aq=3
jas go imam zte racerot i toa 2 .. mn interesno telefonce e.. i bas sea vidov deka baras takov..edniot go prodavam zaso zemav iphone..taka da ako si zainteresiran kazuvaj hhh :P
--- надополнето: Oct 26, 2011 3:48 PM ---
И јас купив ЗТЕ не е лош,јас ти го препорачувам,ама неможеш да провериш колку ти траел повикот,колку пораки имаш испратено,но тоа се ситници,ако некој знае како се проверува тоа нека каже.
moze da se vidi kolku ti trael povikot ..koa ke vlezes vo cal logs ke stisnes na kontaktot so koj si zborel i gore ke vidis imas se :)

На ваквото чудо мое тачот е изместен, намногу се осеќа ко ќе пишувам порака. Стегам на една буква а друга се впишува. Чаре ?

На ваквото чудо мое тачот е изместен, намногу се осеќа ко ќе пишувам порака. Стегам на една буква а друга се впишува. Чаре ?
Чаре братче да ти сменат нов Diditizer или Тач по наше во ПРОМО само тие имаат и се сервисери за неверојатни 1800 денари, а телефонов цел невреди толку. И пак и тој закратко време не ке го бива. Кинески фон never more :tapp:

Дека не вреди, не вреди. Ама то е, на грешките ќе си учиме ко не сме мислеле со време. А и веќе навикнав со изместено. :D

Imam kupeno ZTE VIP RACER pred nekolku dena, i zasega funkcionira dobro.Ama imam samo eden problem. Aplikacijata VIBER mi raboti samo vo eden pravec.Sogovornicite gi slusam super, ama tie mene ne me slusaat. Ve molam ako nekoj ima ist problem da mi pise i ako go ima reseno problemot KAKO?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom