Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А колку пари ќе треба да платат тие шесторица што ќе го добијат апартманот?Se delat apartmani za 6 lica...
Dali e izmama ili navistina ubav odmor???
Dali nekoj iskoristil vakva ponuda, ...
Acid ден денес стигаат "награди" у сандаче пред некој ден ми стигна "честитката" само редизајнирана, живи глупости.. да лажат народА колку пари ќе треба да платат тие шесторица што ќе го добијат апартманот?
Како и да се свртиш, г'зот ќе ти биде пак позади. Веруј.
Ќе ти измислат некој друг трошок, не се секирај, кој ќе го покрие цело патување. Ова порано го имаше со спамерските „награди“ што ги ставаа во сите поштенски сандачиња.
Само сега му текнало на некој да го организира преку Facebook.
и јас така...за на Крф...ми побараа и бројЈас добив, и апартманот е бесплатен, само што решив да одам на крф, ми се јавија дам и ги кажат трошоците, и фактички повратна карта и други глупости, како патничко осигурање, па незнам што друго, кошташе 300 евра по човек. Патувањето за 2-ца, требаше 600 евра да дадам од старт.
Почнаа да штедат на поштенски марки.Ова порано го имаше со спамерските „награди“ што ги ставаа во сите поштенски сандачиња.
Само сега му текнало на некој да го организира преку Facebook.