- Член од
- 25 јануари 2008
- Мислења
- 1.839
- Поени од реакции
- 68
http://www.goldenfoot.com/acm-on-line/Home/GoldenFoot/Voting2011.html Glasajte za Buffon
Епа затоа еден член викаше подобро 45 милиони да се фрлат за Рибери отколку за Агуеро .. И јас сум за тоа лево крило да земеме .. Со јаки крила напаѓачите (Матри и Ква Ква) ќе имаат полесна задача да погодуваат .. А ако играат како во првата полусезона (Ква Ква) и во втората полусезона (Матри) и ако ја имаат таа форма + со јаки врвни крила, тогаш лесна задача ќе имаат за постигнување погодоци .. Тогаш може и Амаури да распали покрај јаки крила Агуеро некако не ми е тимски играч .. нз зашо .. индивидуалец ми изгледа по игрите со Аргентина на копа америка ..Gi gledav poslednite 30 min od natprevarot i ke odvojam samo 2 raboti, edna dobra edna losa.
Ona sto e pozitivno e stavot na Conte. Ne e bitna formacijata sto ke se igra, se gleda deka covekot postojano gi forsira da go davaat maksimumuot. Duri i na 12-1 postojano vikase po igracite. Treba uste od start da im se vmetne pobednicki mentalitet, da gi gazat malite ekipi, bez pritoa da se potcenuva protivnikot i maksimalno da se igra protiv site.
Negativnata rabota sto postojano mi bodese oci e deka nemame levo krilo, a igrame igra preku krilata!!! Napadot ni e super, i namesto da frlame pari na Aguero i Rosi podobro e da se atakuva na WC krilo i soodvetna zamena
Колку само лесно даваат Кваљарела и Матри голови .. Стварно го обожавам овој Матри - има јако чувсто за позиционирање и супер завршница (колку шутнати толку гола) П.с Мело 2 гола
Ќе му се расипеше фризуратаA zoso Amauri ne vleze da Poigra malce da se poraduva??
хахахахах баш такаЌе му се расипеше фризурата
7 голови постигна, и тоа некои доста добри. За таму е, не е за тука.Шо сакате велете ама во Парма солиден беше мислам едно 10тина голчина шибна , ај да видиме ако остане во Јувентус дали ќе шибни некое голче , или пак нешо смрди во вашата соблекувална (малер некој)
Де бе!