G
_Ghost_
Гостин
Шуткааа... I still got it in me
е колкава сакапе ти ебаГО?! 875887414 m2 ?Мала сцена - Хаус Срање!
Хаусот срање, не бината.е колкава сакапе ти ебаГО?! 875887414 m2 ?
ако одиш на летување во Охрид...бараш превоз охриѓани да ти пратат?Е толку од Пивофест, сега глупости ќе си слушаме 3 дена......... лошо е што нема организирани Автобуси од сите градови, по некоја симболична цена да имаше од сите градови автобуси или некако да можеше да се резевира места и според тоа колку луѓе има од градовите да се организираат и Автобуси, ама за жал таква работа во Европски Прилеп не можат да ја организираат. Друго се беше супер, а и луѓе имаше нормално не беше екстремни гужви.
А чеки бе ти ова сериозно го мислиш и маси сакаш да резервираш преку телефон ? И локација да си бираш? Ами ти бе брату, многу пребаруваш па и превоз ова не е за молење ова си е ПРИЛЕПСКИ ПИВО ФЕСТ така да кој сака мои да иди и не иди , а за другите од другите градови шо би рекол јас : к*р ги изгорело и марјан ристески и сите со се него .. Иииии овие 3 дена за некого е глупо за некого неЕ толку од Пивофест, сега глупости ќе си слушаме 3 дена......... лошо е што нема организирани Автобуси од сите градови, по некоја симболична цена да имаше од сите градови автобуси или некако да можеше да се резевира места и според тоа колку луѓе има од градовите да се организираат и Автобуси, ама за жал таква работа во Европски Прилеп не можат да ја организираат. Друго се беше супер, а и луѓе имаше нормално не беше екстремни гужви.
Убо му кажа абе откако разбрав дека вирус че бида креатори ми беше јасно дека че биди срање - позери ен шетХаусот срање, не бината.
пиво скопско мало во лименка 50 денари , поголемо 60 денари , плескавица 70 денари , и нагоре знајш ... Тајборг пивото е 110 ...Знае ли некој како се движат цените на пивофест?
Е па тоа е проблемот со Пиво Фест и со Македонија, ова е Прилепско ова е Охридско ова е Скопско ако сакате идете во Охрид ако саката идете во Прилеп ако сакате идете во Скопје.... тоа е проблемот со Македончето.... абе пријателе Марјан се фалеше дека на Цеца имаше 130.000 луѓе, колку жители е Прилеп 40.000, да не беа тие од другите градови немаше ни да постои или ќе беше мизерен фестивалот. и јас зборувам за Бизнис, авотубси со пари Автобуси кој ќе направат пари од луѓето... а за тоа резервација... очигледно не ги сфајќаш работите и нема ни да се трудам да ти ги објаснам. Ова што јас ти го пишам е тестирано и функционира во целиот свет, ама што имаме ние со тоа ние сме само една заостаната земја со заостанати граѓани. Биди поздравен.А чеки бе ти ова сериозно го мислиш и маси сакаш да резервираш преку телефон ? И локација да си бираш? Ами ти бе брату, многу пребаруваш па и превоз ова не е за молење ова си е ПРИЛЕПСКИ ПИВО ФЕСТ така да кој сака мои да иди и не иди , а за другите од другите градови шо би рекол јас : к*р ги изгорело и марјан ристески и сите со се него .. Иииии овие 3 дена за некого е глупо за некого не