Пивофест 2011 - 14-17 јули

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
вчера како што се очекуваше најаката вечер беше, од јебениот француз шо го гњавеше српскиот до шлагот на тортата со ace of spades и luta rana, и словенците онака ме бендисаа, ама некако многу не можев да ги разберам ама ништо, една замерка ми беше дека многу доцна беа суперхикс, алоооооооооооооооо утре некој на работа треба да оди :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Мала сцена - Хаус Срање!

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Супер беше сношти,посебно Словенците!

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Е толку од Пивофест, сега глупости ќе си слушаме 3 дена......... лошо е што нема организирани Автобуси од сите градови, по некоја симболична цена да имаше од сите градови автобуси или некако да можеше да се резевира места и според тоа колку луѓе има од градовите да се организираат и Автобуси, ама за жал таква работа во Европски Прилеп не можат да ја организираат. Друго се беше супер, а и луѓе имаше нормално не беше екстремни гужви.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Нема автобуси, ама има воз :)
Како и да е, во недела нема може да се диши од гужва, а не па да се пие пиво.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
уште вечер да поминиме јако на ван гог и доса е од годинава пивофест, додуша го знам буцио ќе се турка за здравка чолича :icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Е толку од Пивофест, сега глупости ќе си слушаме 3 дена......... лошо е што нема организирани Автобуси од сите градови, по некоја симболична цена да имаше од сите градови автобуси или некако да можеше да се резевира места и според тоа колку луѓе има од градовите да се организираат и Автобуси, ама за жал таква работа во Европски Прилеп не можат да ја организираат. Друго се беше супер, а и луѓе имаше нормално не беше екстремни гужви.
ако одиш на летување во Охрид...бараш превоз охриѓани да ти пратат?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А чеки бе ти ова сериозно го мислиш и маси сакаш да резервираш преку телефон ? И локација да си бираш? Ами ти бе брату, многу пребаруваш па и превоз ова не е за молење ова си е ПРИЛЕПСКИ ПИВО ФЕСТ така да кој сака мои да иди и не иди , а за другите од другите градови шо би рекол јас : к*р ги изгорело и марјан ристески и сите со се него ;).. Иииии овие 3 дена за некого е глупо за некого не ;)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Хаусот срање, не бината.
Убо му кажа :) абе откако разбрав дека вирус че бида креатори ми беше јасно дека че биди срање - позери ен шет :)

Јас си ги чекам блузериве прилепски вечерва ништо друго не ме интересира :)

Член од
26 јуни 2009
Мислења
29
Поени од реакции
5
Знае ли некој како се движат цените на пивофест?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Знае ли некој како се движат цените на пивофест?
пиво скопско мало во лименка 50 денари , поголемо 60 денари , плескавица 70 денари , и нагоре знајш ... :P Тајборг пивото е 110 ...

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
А чеки бе ти ова сериозно го мислиш и маси сакаш да резервираш преку телефон ? И локација да си бираш? Ами ти бе брату, многу пребаруваш па и превоз ова не е за молење ова си е ПРИЛЕПСКИ ПИВО ФЕСТ така да кој сака мои да иди и не иди , а за другите од другите градови шо би рекол јас : к*р ги изгорело и марјан ристески и сите со се него ;).. Иииии овие 3 дена за некого е глупо за некого не ;)
Е па тоа е проблемот со Пиво Фест и со Македонија, ова е Прилепско ова е Охридско ова е Скопско ако сакате идете во Охрид ако саката идете во Прилеп ако сакате идете во Скопје.... тоа е проблемот со Македончето.... абе пријателе Марјан се фалеше дека на Цеца имаше 130.000 луѓе, колку жители е Прилеп 40.000, да не беа тие од другите градови немаше ни да постои или ќе беше мизерен фестивалот. и јас зборувам за Бизнис, авотубси со пари Автобуси кој ќе направат пари од луѓето... а за тоа резервација... очигледно не ги сфајќаш работите и нема ни да се трудам да ти ги објаснам. Ова што јас ти го пишам е тестирано и функционира во целиот свет, ама што имаме ние со тоа ние сме само една заостаната земја со заостанати граѓани. Биди поздравен.
Те молам биди културен во наредните постови ( ако можеш) покажете дека сте гостопримлив народ.

Kajgana Shop

На врв Bottom