Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Сцената со Снејп и Лили :place:
2mi2fqu.jpg

Сум пуштил по некоја солза на титаник а кога ќе ми текни на филмот Проект Вештерката од блер ми иде да заплачам и силно да врискам незнам зошто

2mi2fqu.jpg

Обично не плачам на филмови ептен ми е ретардирано...
но не знам што ми се деси кога го гледав Хари Потер и Реликвиите на Смртта 2 дел , умрев од плачење..
баш на онаа сцена најмногу кога Хари се сретна во шумата со најблиските... ,филмот навистина многу ме растажи.

Плачев ко мал на Бамби цртанот .. мајката коа ќе ја убијат :'(

На Тристан и Изолда, не плачев туку липав цел филм ... се пронаоѓав во улогата на Тристан де.Исто кога го гледав Гордост и предрасуди си плачев првиот пат и на Кога Ниче плачеше, заедно со Ниче.:place:

Lord Of The Rings Trilogy

1. смртта на гандалф (fotr)
2. the breaking of the fellowship - крајот (fotr)
3. there won't be a shire pipin (tt)
4. last march of the ents (tt)
5. you bow to no one (rotk)
6. заминувањето на фродо од средната земја и поздравувањата со хобитите - крајот (rotk)

Сите овие моменти, плус врвот за мене, почетокот на последната битка, моментот кога Арагорн ја започнува сам со зборовите "For Frodo".

Филмовите како A walk to remember, The last song, The notebook, Dear John, Titanic редовно крадат по некоја солза. Пред некој ден го гледав My sister's keeper и неизбежно е плачењето на овој филм.

2mi2fqu.jpg

Сум плачела ко новороденче. Скоро никогаш не плачам на филмови, па ни во вистински живот, но оваа сцена е ... ма не се опишува со зборови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom