Автобуски превоз до Турција ?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
М

Мартин`

Гостин
Ако некој знае повеќе информации нека пише, неможев да најдам друга соодветна тема .. Фала! ;)
До Истамбул поточно ме интересира линии кога има, цена итн ..

Имаш преку DominoLine, тие соработуваат со алпар туризам, цената мислам дека беше 60 евра за повратна карта, еве ти и телефонски број 022400033

Ако некој знае повеќе информации нека пише, неможев да најдам друга соодветна тема .. Фала! ;)
До Истамбул поточно ме интересира линии кога има, цена итн ..
Шо бе стварно ли кај Полат и Мемати нагости ке си одел ? !! :D :D :pos::pos::pos::pos: Да ги поздравиш од мене они знаат кој сум !! :D :D :D :pos::pos::pos:

Шо не отидеш во Мартин травел (на професорот Ѓоко) он нашколо расправаше тури праеле...

Од Скопје од автобуската има секојдневни редовни автобуски линии до Истамбул. Од 4,5,6 и 7 саат попладне мислам дека беа. Не сум сигурен за времево, само знам дека 100% има. Повратна мислам дека беше 60-80 евра...

60 евра е повратна карта со Алпар Туризам. 2-3 пати имам идено со нив, патот трае околу 12 часа. Го имаш бројот горе некој го остави така да јави се и види си ;)

Najdobri avtobusi, i najredovni se HISAR. Sekoj den ili 2 den imat turi do Istambul. Mislam deka se i najeftini. Odi do zeleznicka vo Sk, i prasaj gi, ili pak preku stranata sas.com.mk , mozes da gi vidis terminit.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom