- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
^ Ja.
Служба мора да ради
Eto...дошао мало да скупим информације о Шкендији.
Седи бе сега слабо ГостиварскиотГлуп си или глуп се прајш ?
Не можеш да натераш човек од Англија, Франција, Шпанија, Србија, Бугарија и остали земји, кои сакаат нешто да пишат на форумов, истото да го напишат на македонски а воопшто не го познаваат јазикот ...Абе што беше тоа демек само на македонски и англиски се остава на форум да се пишува, све друго без предходна опомена ќе биде избришано?
Или сеа кога се против Шкендија кејфот ви се прави? Нека почнат и навивачите на Шкендија тука на албански да пишуваат...
http://www.mondo.rs/s211895/Sport/Fudbal/Delegat-_Elmazovski_cemu_taj_srednji_prst.html
kao jedini nesportski gest u sredu uveče u Humskoj, zabeležio prostakluk fudbalera Škendije Ilira Elmazovskog.
Добро кажано. Иначе не го видов овја момент, може некој да ми даде клип ако има или слика кога им покажал среден прст?
Дабоме...Служба мора да ради
Него... ДОМИНАЦИЈА
Ma mного су му звиждали док је излазио из игре...а он је прво слао пољупце публици...и на крају показао среден прст.http://www.mondo.rs/s211895/Sport/Fudbal/Delegat-_Elmazovski_cemu_taj_srednji_prst.html
kao jedini nesportski gest u sredu uveče u Humskoj, zabeležio prostakluk fudbalera Škendije Ilira Elmazovskog.
Добро кажано. Иначе не го видов овја момент, може некој да ми даде клип ако има или слика кога им покажал среден прст?
Торбеш е, поточно Македонец што си ја сменил верата и станал муслиман ..Дабоме...
Сурова доминација...ми не знамо другачије.
--- надополнето: Jul 14, 2011 2:53 PM ---
Ma mного су му звиждали док је излазио из игре...а он је прво слао пољупце публици...и на крају показао среден прст.
Ништа посебно...није вредно пажње.
Него...шта је по националности тај Илир Елмазовски?
Име му је албанско, а презиме вуче на македонско.
Nije svejedno !!Некое инфо за фрката што се случи помеѓу навивачите на партизан на средината на првото полувреме? http://www.youtube.com/watch?v=p5F_VdKpiUs
Како така до вчера викавте дека не го познавате Партизан ?!Toa e toa ,se znaese koj e favoritt vo ova utakmica i site znaat koj e Partizan koj e Shkendija,vo prvo poluvreme nasive igraci izdrzija mnogu dobro imavme i edna 1000% sansa za gol,promasi Ferhan Hasani od penal ako go davase golot natprevarot ke bidese sve drugo.Vo skopje sum zadovolen da tepame so edna gol razlika pa ke vidime do togas.cestito pobedata .
Па фала богу дека даsiminjas kapa za toa sto naviaa ubij siptara, jebi siptare, oj kosovo kosovo 90 minuti ili?
Кејфот е битен Србски разбираме речиси сите, албански никој. крај на муабет.Абе што беше тоа демек само на македонски и англиски се остава на форум да се пишува, све друго без предходна опомена ќе биде избришано?
Или сеа кога се против Шкендија кејфот ви се прави? Нека почнат и навивачите на Шкендија тука на албански да пишуваат...
ne vikavme partizan tuku ne gi poznavame navivacite na partizanТепачка меѓу членови на Алкатраз и Јанг Бојс,две завојувани подгрупи на Гробари.
--- надополнето: Jul 14, 2011 3:56 PM ---
Како така до вчера викавте дека не го познавате Партизан ?!
Се вртите како сончогледот бе љепотани едни.