Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видеа од навивањето на Гробари ако има некој нека постави во темава.

Нели ви реков дека ќе излезат со некоја слика дека биле хахахаха,а таму некој од управата сликал карта офоф,секој Албанец па макар и играчите и докторите и резервите и тренерите ќе ги направат Балисти,ако не извадат сега и некоја слика истиве овие пикнати во глувчоа дупка.:)

А кога ќе им се земе некој транспарент или нешто што не им е у корист тогаш не се балисти, некој други се... :D:D

хахахаххах Кои беа Шкендија ? нели ќе тепавте? офф изненадување тоа за шкендија е мисловна именка

Ка им викав дека првенствово ни е гомна и дека заради тоа само се прошетаја и станаа шампиони, они ми викаја дека имаа екстра тим и дека ќе ја освојуаа Европа. Мислеа од инает им зборим...

Не треба некои толку да се ситат на Шкендија, било кој друг клуб од Македонија против Партизан ќе поминеше слично, ако не и полошо.
Утакмицава беше прецизна слика за разликата во фудбалски квалитет помеѓу српскиот и македонскиот фудбал.

Pa ako im gi slusas skandiranjata i gledas obelezjata sigurno ne se makedonski klub... i ic ne mi e gajle sto izgubile, taka im treba koga kupuvaat prvenstvo namesto da go osvojat.

Партизан ќе победи на првиот натпревар со 3-4-5 - 0.... и после ќе си пуште децата на реваншот и готово......... моја прогноза :)

кисссссссссссссссссссссссссссссс

abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini :D ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat

inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe

Естонија,Сан Марино,Занзибар мање битно важно ги шљака и таму и тука.
Го донесоа Болтон на Филип 2 после тоа и Ливерпул зарем не е доволно ?
Кој што сака нека рече ама како што Работнички не претставува во европа никој друг неможе.

Ме мрзи да пишувам освен дека е се кажано за македонскиот фудбал на какво тереџе дојде и мислам дека треба да се усрамат сите членови на ФФМ и ошто во Македонскиот фудбал за овој натпревар и за мак. репрезентација бидејќи мак.фудбалот го допре дното,значи буквално дното...сите сме за срамење не само Балистите и Шкендија,СИТЕ...повторно нека купуваат титула и догодина повторно на Шкендија или на Ренова нека му ја дадат и нека ја срамат нацијата во Европа...ионака само на хартија се македонски клубови...

Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме :D

abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini :D ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat

inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe

И Работнички играше со Ливерпул па не изгуби 4:0.Не го споредувај твојот пАлистер со Работнички молим те.

Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме :D

Ќе вадат косовско знаме ама ке лежат..

Znajs zosto padnaa vo vtoro poluvreme grobari mu gi kosfiskuvale sisijanata so boza i mu gi zele indijankite pa taka nemaja energija za da trcet ke vidis vo Skopje so ke napraat ke se iznjadat tulumbi.

ох ох 4-0
--- надополнето: Jul 14, 2011 2:13 AM ---
okolu 100 Ballisti deneska bea vo Beograd
2lt53x3.jpg

mc5gsw.jpg
ехехех Па ја не ве виде...Кај бесте бе..во дупка?

ne nisto podobro ne ocekuvav od Grobari, duri i poloso ocekuvav. Me iritirase mislenjeto na moderatorot koj na takviot nacin na navivanje siminja kapa. i uste ignorantski mi odgovori deka jas nema nikogas da svatam kao da on go ismislil navivanjeto

i da znam deka vo sk ke bide vrateno so ista ako ne i dupla mera. se slagam deka igracite treba da se odnesuvaat profesionalno, i taka se odnesuvaa osven izoliraniot slucaj na elmazovski

"Само" "oсвен" тој случај .. Се гледа дека го погоди тоа што го пееја гробарите против сите играчи на Шкендија ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom