М
Мартин`
Гостин
Видеа од навивањето на Гробари ако има некој нека постави во темава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Влезницата е од централна ложа, им се дава на членови на одборот на гостинската екипа. Затоа е бесплатна.Cena ulaznice 0.00 din wtf?
Нели ви реков дека ќе излезат со некоја слика дека биле хахахаха,а таму некој од управата сликал карта офоф,секој Албанец па макар и играчите и докторите и резервите и тренерите ќе ги направат Балисти,ако не извадат сега и некоја слика истиве овие пикнати во глувчоа дупка.![]()
Не треба некои толку да се ситат на Шкендија, било кој друг клуб од Македонија против Партизан ќе поминеше слично, ако не и полошо.
Утакмицава беше прецизна слика за разликата во фудбалски квалитет помеѓу српскиот и македонскиот фудбал.
Партизан ќе победи на првиот натпревар со 3-4-5 - 0.... и после ќе си пуште децата на реваншот и готово......... моја прогноза![]()
abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat
inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe
abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat
inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe
Кој сака да се клади дека на реваншот ќе биде искористена секоја можност за провокација со цел да се намали важноста на победата на Партизан?
Нешо као у стил, тие не победија ама ние им извадивме косовско знаме![]()
ехехех Па ја не ве виде...Кај бесте бе..во дупка?okolu 100 Ballisti deneska bea vo Beograd
![]()
![]()
ne nisto podobro ne ocekuvav od Grobari, duri i poloso ocekuvav. Me iritirase mislenjeto na moderatorot koj na takviot nacin na navivanje siminja kapa. i uste ignorantski mi odgovori deka jas nema nikogas da svatam kao da on go ismislil navivanjeto
i da znam deka vo sk ke bide vrateno so ista ako ne i dupla mera. se slagam deka igracite treba da se odnesuvaat profesionalno, i taka se odnesuvaa osven izoliraniot slucaj na elmazovski