Нека им рокне битно се рокаше таа песна и мерак ми беше на срцетоCe im rokne uefa kazna za ova "ubi ubi shiptara"
Илир Елмазовски изгледа го погоди во срце кога почнаа да пејат Гробари убиј убиј убиј шиптара,па мочкото да се покаже како мангуп ги почасти со среден прст,па ништо чудно во наредниве денови во Тетово и околината Баљисти да покренат иницијатива за кревање споменик во негова чест во центарот на ТетовоСрамота за типацот со среден прст, ебати професионалноста.
Презимево некако не ми е албанско Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми еИлир Елмазовски изгледа го погоди во срце кога почнаа да пејат Гробари убиј убиј убиј албанеца,па мочкото да се покаже како мангуп ги почасти со среден прст,па ништо чудно во наредниве денови во Тетово и околината Баљисти да покренат иницијатива за кревање споменик во негова чест во центарот на Тетово
Торбеш е да,пишан како Албанец,мање битно,фората е дека требаше да се однесува попрофесионално,а не да покажува среден прст пред 30 илјади народ,да се бламира без потреба.Презимево некако не ми е албанско Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е
Шо има врска националноста со средниот прст? Немора да си албанец да мразиш срби.Презимево некако не ми е албанско Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е
Значи сепак е спортист,фудбалер,треба да се однесува најпрофесионално што може,не е ова третолигашка утакмица,па да покажу ташаци и средни прстови,квалификациски меч за ЛШ е,професионалност на ниво се бара.Колку што знам Елмазовски е Македонец - муслиман, тоа што се однесувал непрофесионално не значи дека треба да се генерализира. Натпреварот имаше еден ситен инцидент, се помина во најдобар ред, да се надеваме така ќе биде и во Скопје.