Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ce im rokne uefa kazna za ova "ubi ubi shiptara"

Oвја па среден прст хахахах...а усеини значи како си го бара лелеее од прееска глуми нешто,не му требаше тоа млад е пред се за неговата кариера цел балкан го гледа...

Реално. Разлика во класа.

Дрва вакви такви,цел тим сменет прва утакми,притисок,4-0 браво момци,Едуардо играчиште !!!!!!!!
Шкендија ахахахахахахаха

Тимот е многу посилен од лани. Бекови одамна не сме имале подобри, а богами, како ми стои, ни напаѓачи.

Епа ова е реалноста момци, со реновиран тим, како што кажа и вац беа под голем притисок кој го издржаа и успеавме да победиме 4:0 ! Вејке е се решено се знае кој оди понатаму :) Да Едуардо е играчиште, но што ке кажете за Аксентијевич, вечерва многу ме изненади, БРАВО !

Срамота за типацот со среден прст, ебати професионалноста.

Срамота за типацот со среден прст, ебати професионалноста.

Илир Елмазовски изгледа го погоди во срце кога почнаа да пејат Гробари убиј убиј убиј шиптара,па мочкото да се покаже како мангуп ги почасти со среден прст,па ништо чудно во наредниве денови во Тетово и околината Баљисти да покренат иницијатива за кревање споменик во негова чест во центарот на Тетово :pos:

Илир Елмазовски изгледа го погоди во срце кога почнаа да пејат Гробари убиј убиј убиј албанеца,па мочкото да се покаже како мангуп ги почасти со среден прст,па ништо чудно во наредниве денови во Тетово и околината Баљисти да покренат иницијатива за кревање споменик во негова чест во центарот на Тетово :pos:

Презимево некако не ми е албанско :icon_mrgr: Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е :)

Колку што знам Елмазовски е Македонец - муслиман, тоа што се однесувал непрофесионално не значи дека треба да се генерализира. Натпреварот имаше еден ситен инцидент, се помина во најдобар ред, да се надеваме така ќе биде и во Скопје.

Презимево некако не ми е албанско :icon_mrgr: Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е :)

Торбеш е да,пишан како Албанец,мање битно,фората е дека требаше да се однесува попрофесионално,а не да покажува среден прст пред 30 илјади народ,да се бламира без потреба.

Колку што знам Елмазовски е Македонец - муслиман, тоа што се однесувал непрофесионално не значи дека треба да се генерализира. Натпреварот имаше еден ситен инцидент, се помина во најдобар ред, да се надеваме така ќе биде и во Скопје.

Значи сепак е спортист,фудбалер,треба да се однесува најпрофесионално што може,не е ова третолигашка утакмица,па да покажу ташаци и средни прстови,квалификациски меч за ЛШ е,професионалност на ниво се бара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom