Фан Клуб: Партизан

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ce im rokne uefa kazna za ova "ubi ubi shiptara"

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Oвја па среден прст хахахах...а усеини значи како си го бара лелеее од прееска глуми нешто,не му требаше тоа млад е пред се за неговата кариера цел балкан го гледа...

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Реално. Разлика во класа.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дрва вакви такви,цел тим сменет прва утакми,притисок,4-0 браво момци,Едуардо играчиште !!!!!!!!
Шкендија ахахахахахахаха

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Тимот е многу посилен од лани. Бекови одамна не сме имале подобри, а богами, како ми стои, ни напаѓачи.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Епа ова е реалноста момци, со реновиран тим, како што кажа и вац беа под голем притисок кој го издржаа и успеавме да победиме 4:0 ! Вејке е се решено се знае кој оди понатаму :) Да Едуардо е играчиште, но што ке кажете за Аксентијевич, вечерва многу ме изненади, БРАВО !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Срамота за типацот со среден прст, ебати професионалноста.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Срамота за типацот со среден прст, ебати професионалноста.
Илир Елмазовски изгледа го погоди во срце кога почнаа да пејат Гробари убиј убиј убиј шиптара,па мочкото да се покаже како мангуп ги почасти со среден прст,па ништо чудно во наредниве денови во Тетово и околината Баљисти да покренат иницијатива за кревање споменик во негова чест во центарот на Тетово :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Илир Елмазовски изгледа го погоди во срце кога почнаа да пејат Гробари убиј убиј убиј албанеца,па мочкото да се покаже како мангуп ги почасти со среден прст,па ништо чудно во наредниве денови во Тетово и околината Баљисти да покренат иницијатива за кревање споменик во негова чест во центарот на Тетово :pos:
Презимево некако не ми е албанско :icon_mrgr: Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Колку што знам Елмазовски е Македонец - муслиман, тоа што се однесувал непрофесионално не значи дека треба да се генерализира. Натпреварот имаше еден ситен инцидент, се помина во најдобар ред, да се надеваме така ќе биде и во Скопје.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Презимево некако не ми е албанско :icon_mrgr: Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е :)
Торбеш е да,пишан како Албанец,мање битно,фората е дека требаше да се однесува попрофесионално,а не да покажува среден прст пред 30 илјади народ,да се бламира без потреба.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Колку што знам Елмазовски е Македонец - муслиман, тоа што се однесувал непрофесионално не значи дека треба да се генерализира. Натпреварот имаше еден ситен инцидент, се помина во најдобар ред, да се надеваме така ќе биде и во Скопје.
Значи сепак е спортист,фудбалер,треба да се однесува најпрофесионално што може,не е ова третолигашка утакмица,па да покажу ташаци и средни прстови,квалификациски меч за ЛШ е,професионалност на ниво се бара.

Kajgana Shop

На врв Bottom