Што ве иритира кај луѓето?

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Ништо посебно не ме иритира, освен ако не се досадни :)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Дволични луѓе ме иритираат...кога имаш искуство со вакви личности после не знаеш кој ти мисли добро-кој лошо, на кого да веруваш-на кого да не веруваш, страшно.
Исто така и депресивци, секогаш што се жалат за нешто и самосожалуваат. Ај разбирам има такви периоди кај секој...ама па секој ден? И ова е страшно.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Дволични луѓе ме иритираат...кога имаш искуство со вакви личности после не знаеш кој ти мисли добро-кој лошо, на кого да веруваш-на кого да не веруваш, страшно.
Исто така и депресивци, секогаш што се жалат за нешто и самосожалуваат. Ај разбирам има такви периоди кај секој...ама па секој ден? И ова е страшно.
E aj не се жжали многу :)

Член од
8 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
6
Најмногу ме нервира лигавејеееееее... бљак, а второ на список е правење паметни "чекај јас да ти кажам, јас знам, слусај ме ти мене..." (овие и некако ги мрзам), а за лижачи (гребачи) не се коментира.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Хмм...треба да се насмевнам?
By the way, ова е реторско прашање.
Не се смеј знае смеењето да биде штетно по здравје....тууууу сакав да те расположам, ти обратно свати.
Него батали почна да ме иритира муабетов :pos2:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Mатеријалисти и користољубци

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Филозофи у психа ме маваат...коа некој пола саат ти го дрви за некоја банална работа..која може да ја каже во два збора...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.620
Моронска самодоверба и иронична-цинична насмевка...

П

Пепси_

Гостин
Филозофи у психа ме маваат...коа некој пола саат ти го дрви за некоја банална работа..која може да ја каже во два збора...
тоа не се филозофи туку се викаше инаку таа болест кога некој тупе во место и не знае како да објасне.....

Ме иритира кога некој 1 зборува друго прави и кога некој не се држи до ветеното....

Член од
8 декември 2010
Мислења
42
Поени од реакции
6
-Ме нервираат површни луѓе
-Ме нервираат користољубиви луѓе
-Ме нервираат лажговци
-Ме нервираат егоцентрични луѓе
-Ме нервираат луѓе кои мразат животни
-Ме нервираат луѓе кои не се почитуваат себе си и околината.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Најмногу ме нервираат неодговорни луѓе,луѓе кои не си стојат на зборот што го кажале, и луѓе кои каснат повеќе од 10 минути.

anaxilea

MUFF CABBAGE
Член од
12 јануари 2009
Мислења
93
Поени од реакции
61
Идиоти.
Глупави луѓе со низок ментален капацитет. Никогаш не дебатирајте со такви.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Kajgana Shop

На врв Bottom