Одличен пас и реализацијаНе ја гледав затоа што само што дојдов дома, ама според составот јасно е дека Венгер испробува играчи. А тоа е најважно во пријателските, особено против овие шугавиве.
Сакаш да испробува 4-4-2, а во сезона да игра 4-1-4-1? Џабе ќе биде тогаш утакмицава. Со самото земање на Жервињо јасно е која формација ќе се игра па многу нормално дека таа и ќе ја игра.абе испробува али тактиката му е катастрофа 4-1-4-1
Хехех ова со Денилсон ептен беше ин јор фејс работава, не знам зошто воопшто го зема Денилсон на турнејава али ајде.....маноне бисер незнае дека нетреба да ја држи топката 5 минути у рака . џенкинсон мн лета напред и после треба 50 метри да истрча за да стигне заборава коа треба назад .. ауу на насри тој дриблингот таму горе ги утепа .. фримпонг стандарт солиден . ни траоре ни гибс не се за лев бек . и двајцата се поофанзивни позади се слаби .
--- надополнето: Jul 13, 2011 3:08 PM ---
http://www.ashburtongrove.co.uk/2011/07/brazilian-storms-down-tunnel-after.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed: AshburtonGrove (AshburtonGrove.co.uk)