Н
'Никола'
Гостин
Верувај дека е.Пиратите сигурно нема да биде добар како претходните, ама Џек Спероу секако е за гледање. +Барбоса +Пенелопе Круз...

Верувај дека е.Пиратите сигурно нема да биде добар како претходните, ама Џек Спероу секако е за гледање. +Барбоса +Пенелопе Круз...
Не мислев за снимката него дали го бива како филм или не?Super 8 колку што знам сеуште е на лоша снимка така да нормално е да е лош![]()
Super 8, има солидна оценка од страна на корисниците на IMDb, како и од критичарите, не дека треба да се водиш по тоа, ама мислам дека ако пред гледање не очекуваш ремек - дело, би бил задоволен (иначе го немам гледано). Ќе си чекаме добра снимка па тогаш ќе можеме подетално да дискутираме.Не мислев за снимката него дали го бива како филм или не?
Е па не знам, сакам да кажам, ако слушаш коментари од овие кои го изгледаа на TS не можеш да очекуваш добро мислење. Треба да се почека...Не мислев за снимката него дали го бива како филм или не?
Го гледав на огромен екран, а снимката не беше од кино, туку некое R5 поарно.X-Men изгледан. Не ја тупете многу, филмчето е одлично, за разлика од фијаското на Волверин, каде-каде подобро. Со пребирање може да се најдат мани ама зошто би мозгал на ваков филм. It was fun!
И не дискутирам за филмов со оние кои го гледале на кино снимка па се жалат![]()
Еми затоа го викаат блокбастерГо гледав на огромен екран, а снимката не беше од кино, туку некое R5 поарно.
И да, приказната беше неинвентивна, премногу имагинација и бум елементи во филмот, ама толку се забележуваа сцените дека се во студио снимени, што нема до каде.
И не, не ми се коментира за филмови многу, секој си има свој вкус и секој филм го гледа од свој агол, затоа и не се впуштам толку во дискусии за филмови.![]()
iosono,eve ti spas(mozebi i si slushnal za tipceto),dvdripovi,kompresija max.,kvalitet odlicenR5 и DVD Rip исто е, само звукот не е оригинален во R5. Во секој случај, тоа веќе се гледа.
Ми треба неограничен интернет...![]()
Што, сакаш да кажеш дека филм од 400мб може да биде квалитетен??? Ај и тоа да видам пред да умрам...iosono,eve ti spas(mozebi i si slushnal za tipceto),dvdripovi,kompresija max.,kvalitet odlicen
http://thepiratebay.org/user/StyLishSaLH/
ke treba da castish,skraja da e umiracka. ikakvi 400 mb,mnogu e ,ima 250-300Што, сакаш да кажеш дека филм од 400мб може да биде квалитетен??? Ај и тоа да видам пред да умрам...![]()