Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Sme pobedile 2-4 vo Gostivar protiv rinija
Вчера беше одигран првиот пријателски натпревар против екипата на Ринија од Гостивар со која и ќе се сретнеме во Втората лига.
Натпреварот се одигра на теренот на противникот, а нашата екипа настапи со скоро истиот состав од претходната сезона и со дел од играчите што се на проба.

КФ Ринија - ФК Македонија ЃП 2:4

Стрелци : Колеќески, Василевски, Оковиќ и Јанушев

Превземено од Фејсбук Страната на Македонија Ѓ.П.
http://www.facebook.com/pages/ФК-Македонија-Ѓорче-Петров-1932/148159338559231

П.С. Од кај излегоа овие Василевски и Јанушев ако има некој инфо !?!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Вчера беше одигран првиот пријателски натпревар против екипата на Ринија од Гостивар со која и ќе се сретнеме во Втората лига.
Натпреварот се одигра на теренот на противникот, а нашата екипа настапи со скоро истиот состав од претходната сезона и со дел од играчите што се на проба.

Перица да не е?
Перица василевски што играше за Вардар???

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830

и јанушев е дете на вардар... лани мислам грција играше, па беше малку во 11 октомври, но не се договори со управата (така знам). игра напаѓач и ако не е скроз вон форма, добивате добар напаѓач.
василески е играч на вардар, лани изигра добра полусезона!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Денеска од 17 часот на стадионот во Ѓорче играме пријателска против Руфеја.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Македонија Ѓорче Петров-Руфеја на полувреме беше 1-0 за нас,ме утепа жештината и не можев да останам да го гледам второто полувреме,подоцна ќе го пишам конечниот резултат,да дознаам како завршила само.

Да додадам само,нашите играа мерачки,воиграни се како никогаш до сега,ја имаа играта цело време,додека овие од Руфеја освен два-тројца асални играчи,другите врска си немаа од она што го покажаа денеска,башка многу грубо играа,а им дојдоа и како поддршка едно 20 љепотани :D

П.С Играа со копија дресови на Барса : pos :

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Македонија Ѓорче Петров-Руфеја на полувреме беше 1-0 за нас,ме утепа жештината и не можев да останам да го гледам второто полувреме,подоцна ќе го пишам конечниот резултат,да дознаам како завршила само.

Да додадам само,нашите играа мерачки,воиграни се како никогаш до сега,ја имаа играта цело време,додека овие од Руфеја освен два-тројца асални играчи,другите врска си немаа од она што го покажаа денеска,башка многу грубо играа,а им дојдоа и како поддршка едно 20 љепотани :D

П.С Играа со копија дресови на Барса : pos :
Стандард доаѓаат секогаш во Ѓорче навивачи од ''братскиве'' клубови години уназад :D !!! Момциве само нека продолжат вака , вака се бори за боите на клубот . Само Напред !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Тоа да,ако се мирни,добро си проаѓаат,ама ако паламудат,ретко кој поминал добро,овие за среќа добри беа,мирни и послушни :D

Е сега за децава немам лош збор да кажам,најголемиот притисок го издржаа преку цела сезона,не е мала работа во трета лига да одиграш мајсторски што се викаш,во разно разни вукојебини каде што има притисоци од сите страни.
За наша среќа,а и за среќа на целиот клуб,се покажаа и докажаа одлично,заслужуваат да го носат дресот на Македонија Ѓорче Петров.
Додуша,многу се приврзани за нас,толку многу што дури прашуваат дали ќе навиваме на некоја пријателска утакмица пред да почне новава сезона.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Во Куп се паднавме со Тиквеш во 1/16 Финале мислам !!! :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Уште се водите како Треска - Шишево или не? Ако е таке, тогаш играте со нас у 1/16 финале :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Со Тетекс се паднавме,се водиме како Македонија Ѓорче Петров,не знам кој курац им е на тие од ФФМ пичката материна да им ја ебам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Со Тетекс се паднавме,се водиме како Македонија Ѓорче Петров,не знам кој курац им е на тие од ФФМ пичката материна да им ја ебам.
Локомотива ја читаат како Локомотива бенто Експорт а така се викаа пред десетина години :ROFLMAO:(освен ако во меѓувреме не го вратиле името). Толку знаат и они...

Kajgana Shop

На врв Bottom