- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Абе Алекс е многу добар дефанзивец ако знаеш да го искорисиш ја не би го продал
Ако е ова точно дека Есиен ќе биде повреден подолго време, нема никој да сака да го купи. Точно дека во средината сме најтенки, таму ќе ни треба еден плеј (Модриќ/Мутињо) и еден играч како Есиен (доколку биде повреден долг период), затоа што не сум сигурен дека Микел е материјал за прв тим (можеби и грешам). Исто потребно е десно крило. Во овој момент ми текнува само на Хулк, иако он може да биде и како напаѓач или лево крило. Нема да биде добро ако наеднаш се купат многу играчи. За да се ремонтира еден тим потребно е време, 2-3 сезони.ммм модрич е многу загреан за кај нас сега не е класа како снајдер или чави али со вакава фалц средина како нашава би завршил голема работа али не треба да се даде повеке од 25-30м или ако не бива да се земе мунтињо
ако е точно ова со алекс ке направиме огромана грешка доколку го пуштиме сега имаше некој пад на формата али сепак е класа дефанзивец
есиен повторно се повредил фантом беше во право толку од овој играч формата му отиде со онаа повреда 2008 отогаш не е оној стариот есиен многу неточни пасови креативност нула како да го изгубил чуството за фудбал најдобро би било да го шитнеме негде милан беше заинтересиран едно време и плус има треба замена за пирло
ни треба сериозна реконструкција на средината поитно според мене најдобро овој летен период да се насочиме кон освежување на средината таа ни е најслаба алка во тимот
толку од мене гледав да дадам за се коментар и дај пишувајте повеке некако ни умре темава
Уште ништо. Во петокот само рекоа дека викендов ќе го тестираат за да се види сериозноста на повредата, па кога ќе имаат точни информации ќе кажат.Инаку, има некоја информација за повредата на Есиен?
“Уште ништо. Во петокот само рекоа дека викендов ќе го тестираат за да се види сериозноста на повредата, па кога ќе имаат точни информации ќе кажат.
Работата со Модрич станува заплеткана. Од кога потврди он дека е можно да си оди од Тотенхем летово, само со нас го поврзуваат поради понудата од 22 милиони. Ама таа понуда беше испратена пред да дојде Боас. Значи незнаеме дали он е заинтересиран за Модрич или не. Модрич рече дека би сакал да оди во голем клуб како Челзи. После имаше разговори со клубот каде што побарал да му биде одобрен трансфер доколку некој голем клуб испрати понуда. Исто така и ги потсетил дека направиле договор минатата година дека ќе го пуштат доколку он сака да си оди. После разговорите, од Тотенхем кажаа дека Модрич нема да биде продаден, дека му ја објасниле ситуацијата и дека Модрич сфатил дека треба да остане. Но, после ова Модрич изјави дека му се заканувале од клубот дека ќе го остават да седи на клупа цела сезона доколку не остане во Тотенхем, и дека не го почитуваат договорот кој го направиле претходната година. А сега, од Тотенхем викаат дека не постоел таков договор дека ќе го пуштат да си оди доколку он побара.
И сега не се знае која е вистината, но незнам зошто Тотенхем сакаат да го задржат доколку он несака да остане и им побарал да го пуштат да си оди.
Абе ќе биде слично не викам не ама секоја можна фунта плус ќе пробаат да ја извадат од вас, тоа ми беше зборот, овој Леви е рекетар прва класа.ако ви текнува нешто слично беше и со бербатов леви изјави дека не го пушта ке остане во тотенхем па на крај заврши во манчестер еве ако чита некој од комшиите може да не информира подетално тие најдобро знаат бидејки се работи за нивен играч (може ке биде слично и со модрич)
Абе го пушти Бербатов ама претходно ги ограби комшивкивеако ви текнува нешто слично беше и со бербатов леви изјави дека не го пушта ке остане во тотенхем па на крај заврши во манчестер еве ако чита некој од комшиите може да не информира подетално тие најдобро знаат бидејки се работи за нивен играч (може ке биде слично и со модрич)
Нема да има никакви натегања, Челзи ќе плати 35 милиони фунти во наредните месец дена.Абе ќе биде слично не викам не ама секоја можна фунта плус ќе пробаат да ја извадат
од вас, тоа ми беше зборот, овој Леви е рекетар прва класа.
Не, се гледа дека клубов плачи за освежувања во секој поглед - катастрофа е тоа шо медицинскиот тим на Челзи очигледно не го предочува очигледното - тоа дека колената на Есиен се за никаде и дека тој е готов со играњето на највисоко ниво. Сега, правец Турција, за некои 15 милиони ќе го земи некој од таму.Инаку со повредава, се гледа дека АВБ ќе им вади душа на тренинзи чим се овај повредил.