Стрип фанатиции, јавете се!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе излезе Алан Форд по трафикиве, Февруарскиот број или не?

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Akoznae nekoj kade moze da se simnat romancinjata od marti misterija neka kaze. Gledav na internet odamna gi ima u srbija mislam da se poracaat na CD ama nekako skapo mi se vide. Ako gi ima za siminjanje poevtino e

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Ја Дилан Дог си го сакам.:)
Има доста добра архива на stripovionline.com ама не сите се со добар квалитет.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Едвај го најдов Алан Форд. Иди од трафика на трафика. И после шест киосци го најдов. ЈЕЕЕЕЕЕЕЕААААААА.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Има некои нови српски стрипови со Загор,Д.Дог,Мистер Но...побарајте на киосците.:helou:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Има некои нови српски стрипови со Загор,Д.Дог,Мистер Но...побарајте на киосците.:helou:
За Загор и Алан Форд има, а за другиве не знам, ама може да се најдат на Зелен пазар на влезот има еден тип шитка милијарда стрипови од времето. Ова ви кажуем за пред некој месец сега не знам дали е уште таму.:smir:

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Akoznae nekoj kade moze da se simnat romancinjata od marti misterija neka kaze. Gledav na internet odamna gi ima u srbija mislam da se poracaat na CD ama nekako skapo mi se vide. Ako gi ima za siminjanje poevtino e
Probaj na www.stripovionline.com jas tamu momentalno gi citam stripovite od Marti Misterija so doza na nostalgija za starite dobri vreminja :salut:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Probaj na www.stripovionline.com jas tamu momentalno gi citam stripovite od Marti Misterija so doza na nostalgija za starite dobri vreminja :salut:
Благодарам за линкот:salut:
Инаку ги читав сите....дел од нив
Модести Блејз, Џони Хазард, Блубери, Лук Ориент, Гарт, Дијаболик, Рип Кирби, Небески сокол, Бернард Принц, Акса....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Имам 2 пакета стари стрипови нејтан невр, текс, загор, алан форд...
Ама одамна ги немам читнато:(

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Koj znae strana so stripovi ama so ovie novive stripovi kako Spiderman,Iron Man, Fantastic 4 itn???

H

HCL

Гостин
Најчитани стрипови ми се Астерикс (HCL = Хлороводоникс), Таличен Том, Умпах Пах. Тие до ден денес сакам да ги соберам сите (хартиена форма). Умпах Пах ги имам, Астерикс ми фалат некои 10 броја, а Таличен Том ми фалат богами добри 50%. Во компјутер (дигитална форма) имам некои 10GB стрипови.

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
Alan Ford
Mikijev Zabavnik i Mikijev Almanah

Член од
15 јануари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
1
SPAWN , MARVEL MAX , Corto Maltese , Sin City i dr .

Kajgana Shop

На врв Bottom