Не постои играч кој не ја изгубил ладната глава во утакмица кажи ми барем еден. Мело е класа без разлика дали некој сака да го признае тоа или не но секој има свое мислење и тоа треба да се почитув, иако го почитувам твоето мислење не се согласувамзошто го гази Робен ?? мава,мава,па уште гази и заслужено добива црвен и го остава тимот на цедило на важен натпревар ! овој не би го зел во уличарски тим,а не во Јувентус ! имаше слични епизоди и во црно-белиот дрес
Мело не е класа играч.Мело има квалитет ама нема памет.Вистинскиоит шампион и квалитетен играч е шампион во главата.Тоа го разликува од другите.Сите имааат во нозете ете и Диего знаеше да дрибла и да прави јаки потези ама не успеа да игра долго време во голем клуб.Ако Мело и Диего освен својот квалитет во нозете имаа малце повеќе памет и шампионско однесување или незнам како да го речам тие сега ке беа на радарот на многу големи екипи во европа.Наместо Волфсбург ке го бараа Барса, Реал, Манчестер а можеби и кај нас ке останеше.А мело покрај тоа тој уште и прави фаули за кои и црвен картон е блага казна туку за во затвор да го пратиш му се тие фаули.Нема спортско однесување, нема почит према противникот, неможе да се контролира на терен и едноставно колку ти помога толку и ти одмага.Јуветнус е тим во кој играле големи спортиски кои спортот и ден денес ги почитува.Такво говедо кое незнае да се контолира и незнае да се понаша на терен ни према своите ни према проотивниците не заслужува место во ниеден клуб на светот а уште помалце во некој голем клуб како Јувенутс.Јувентус бил поим некогаш за убав фудбал и во него секогаш играле големи спортисти.Овој човек за мене не е спортист и нема место за него во нашиот тим.Конте ке го процени брзо и ке видите дека ке си отиде Мело.Доста ни е од бразилци има квалитетни играчи по европа да не е заебаваме веќе.АКо не друго барем се постабилни играчи и свесни луѓе и не играат како Бразилците додека се наполнат со пари и после не им се игра.Нека дојде некој кој сака да се докажува и кој ке го почитува дресот кој го носи.За тоа не е доволно да каже само јас го сакам Јувентус.Треба да биде свесен дека и додека го носи дресот и додека оди по улица дека тој е играч кој по Јувентус го препознаваат и дека треба да покаже малце култура и да се однесува како спортист.Мело никогаш не ме убеди дека тој може тоа да го направи и затоа најдобро ке биде да го продадеме.Диара и Видал се далеку подобри опции од него.Јас би го зел Диара зошто доста ми е од тие јужно американци.Само аргентинците ги почитувам од тие народи таму друго ништо.Не постои играч кој не ја изгубил ладната глава во утакмица кажи ми барем еден. Мело е класа без разлика дали некој сака да го признае тоа или не но секој има свое мислење и тоа треба да се почитув, иако го почитувам твоето мислење не се согласувам
Не се сложувам со тебе.Да Агуеро е најдобра опција и играч што може да дојде али ја одбиа неговата понуда која беше одлична и реална.Роси е класа над Џилардино,Пацини,Матри.Во најдобрата 11 на Примера освен играчи на Реал и Барса само Роси беше во составот.Самиот интерес на Барса да го донесе покажува колку добар играч е.Јас би сакал да дојде Агуеро но нема да згрешат нашиве доколку го донесат Џузепе Роси.Незнам од каде имаш толку лошо мислење за него.Ако Јувентус го потпише Роси тогаш дефинитивно нема да го гледам нареднава сезона.Типично самоубиство ќе биде Роси,ќе биде дури полошо и од Мартинез.
Агуеро е тоа што треба на Јувентус!Агуеро мора да се купи.Играч што може да направи разлика,да го поведе тимот,додека Роси ќе биде типичен италијански талент(Џилардињо) и ќе остане само на тоа.
37-40 милиони треба да биде цената на Агуеро,ако Марота не успее да го донесе,може слободно пак во Сам да ги враќа од Серија Б
Ти ова сериозно?Мело не е класа играч.Мело има квалитет ама нема памет.Вистинскиоит шампион и квалитетен играч е шампион во главата.Тоа го разликува од другите. ...
Според мене Роси е подобра опција бидејќи е поевтин (само 25 милиони) и голем дел од цената може да се покрие со Мело. Со ова ќе ни останат пари и за Бастош и за Видал и со продавање на Амаури,Сисоко,Сторари можи да се купи и играч за во одбраната. Ние немаме изграден состав за да купиме една ѕвезда и да можиме да се бориме за Скудетото.Не се сложувам со тебе.Да Агуеро е најдобра опција и играч што може да дојде али ја одбиа неговата понуда која беше одлична и реална.Роси е класа над Џилардино,Пацини,Матри.Во најдобрата 11 на Примера освен играчи на Реал и Барса само Роси беше во составот.Самиот интерес на Барса да го донесе покажува колку добар играч е.Јас би сакал да дојде Агуеро но нема да згрешат нашиве доколку го донесат Џузепе Роси.Незнам од каде имаш толку лошо мислење за него.
Значи Милан од гатузо требаше да се ослободи мн. одамна... Мело го бркаат тие клубови Реал,Арсенал итн. Дијара е чоек кој игра само за пари и ништо друго Видал е сосема друго. Во играта нема разлика помеѓу Диара и Мело двата се исти играчи дури Мело е по подвижен. Јас пак ке речам да не се расипва нешто што е попраено. Диего е сосема 20 личност ма да него требаше друга сезона да му седаде. Мело ова сезона направи само таков прекршок против Парма и никој друг. Ако некој речи дека Мело не беше звер оваа сеозна тогаш тоа го зборува само поради инает ништо друго ко можат Италијанците од италија да го креваат до небо за оваа сезона тогаш нз ..Мело не е класа играч.Мело има квалитет ама нема памет.Вистинскиоит шампион и квалитетен играч е шампион во главата.Тоа го разликува од другите.Сите имааат во нозете ете и Диего знаеше да дрибла и да прави јаки потези ама не успеа да игра долго време во голем клуб.Ако Мело и Диего освен својот квалитет во нозете имаа малце повеќе памет и шампионско однесување или незнам како да го речам тие сега ке беа на радарот на многу големи екипи во европа.Наместо Волфсбург ке го бараа Барса, Реал, Манчестер а можеби и кај нас ке останеше.А мело покрај тоа тој уште и прави фаули за кои и црвен картон е блага казна туку за во затвор да го пратиш му се тие фаули.Нема спортско однесување, нема почит према противникот, неможе да се контролира на терен и едноставно колку ти помога толку и ти одмага.Јуветнус е тим во кој играле големи спортиски кои спортот и ден денес ги почитува.Такво говедо кое незнае да се контолира и незнае да се понаша на терен ни према своите ни према проотивниците не заслужува место во ниеден клуб на светот а уште помалце во некој голем клуб како Јувенутс.Јувентус бил поим некогаш за убав фудбал и во него секогаш играле големи спортисти.Овој човек за мене не е спортист и нема место за него во нашиот тим.Конте ке го процени брзо и ке видите дека ке си отиде Мело.Доста ни е од бразилци има квалитетни играчи по европа да не е заебаваме веќе.АКо не друго барем се постабилни играчи и свесни луѓе и не играат како Бразилците додека се наполнат со пари и после не им се игра.Нека дојде некој кој сака да се докажува и кој ке го почитува дресот кој го носи.За тоа не е доволно да каже само јас го сакам Јувентус.Треба да биде свесен дека и додека го носи дресот и додека оди по улица дека тој е играч кој по Јувентус го препознаваат и дека треба да покаже малце култура и да се однесува како спортист.Мело никогаш не ме убеди дека тој може тоа да го направи и затоа најдобро ке биде да го продадеме.Диара и Видал се далеку подобри опции од него.Јас би го зел Диара зошто доста ми е од тие јужно американци.Само аргентинците ги почитувам од тие народи таму друго ништо.
Јас мислам дека Сторари мн ке ни треба а плус Манингер е пред продавање така да не би гибал таму. Затоа што ако го продајме и Сторари и Манингер ке останиме без Голман за резерва и ке треба нов да се купва значи си отворама позиција плус.Според мене Роси е подобра опција бидејќи е поевтин (само 25 милиони) и голем дел од цената може да се покрие со Мело. Со ова ќе ни останат пари и за Бастош и за Видал и со продавање на Амаури,Сисоко,Сторари можи да се купи и играч за во одбраната. Ние немаме изграден состав за да купиме една ѕвезда и да можиме да се бориме за Скудетото.
Сите што мислат дека Бразил испадна на Светското заради Мело прво нека ја видат асистенцијата на Мело за голот на Робињо па потоа нека зборуваат.
Шала на страна, тоа што го реков е и те како точно...Ти ова сериозно?
Мајтап праевШала на страна, тоа што го реков е и те како точно...
се сожувам со тебе братМајтап праев
и то како се сложвам дека треба мислење на терен.
Сликата ја постирав за да ти покажам дека на секој можи да му се случи онака да исклучи.
Е сега она шо го има Мело не се надополнува со мислење. Мело има тимски дух кој треба да го движи тимот.
Од друга страна оние грешки кои ги правеше Мело ги има поправено и напротив прилично добро се позиционираше и делеше топки лани,
Уште повеќе Мело е сличен профил на Конте така да има шо да учи од него за таа позиција.
На средина го исфрливме Аквилани, Маркизио ќе има нова улога на средина ако воопшто има, Ако го смениме и Мело тогаш цела средина ќе ни биди смената.
Ова нешто ме потсеќа на Шинтер и Реал а не на Јувентус. Ланскиот преоден рок требаше да постави костур кој ќе се дополнува и кој не смее да се промени премногу туку само да се појачаат слабите карики.
Добивме солидни CB - Киелини, Бонучи (не го отпишвајте туку така, ) , Барзаљи
И појачања летово од типот на - Форест и Циглата - Де Чеље ако игра на ниво како лани на стартот ќе биди феноменално.
Средината лани на почетокот беше една од најјаките во ЕВРОПА.
Аквилани поради X причини летна, ама барем крпиме со Пирло (ако нема повреди и пад во форма ќе биди премија). НЕ смеј нешто шо функционираше да се смени од корен
Нападот има еден куп дрвца. Амаури, Јакинта, Тони?
Еден пензионер - ДелПјеро
Два корисни - Кваги и Матри
Се на се НЕ СМЕЈ да се гиба она шо кажав дека чини
Единствени трансфери кои се потребни според мене се:
Лево Крило - Варгас, Елиа, Хазард, Бастош, Џовинко ???
Квалитетен Напаѓач - не дека кваги и матри не чинат ама мора да имаме некој кој ќе прај разлика. + ако некој се повреди од овие тешко нас. Од друга страна Матри не е играч кој менва меч туку статистички корисен играч. Како Трезеге. Битно е да турка некои 25 топки сезонски в гол. Муабетот ми е дека кога на тимот не му оди некој треба да му прај проблеми на противниците за останатите да имаат простор за игра.
ако се пушта Соренсен на печалба некаде
Десен бек - резерва
Кога веќе сме кај бековите за Циглер сум со одредена резерва па би сакал некој подобар лев бек на кој Циглер ќе му биди резерва. Или барем еден од Варгас или Бастош да можи да покрива ако овај се покажи како фејл.