- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 731
Александра Накова, манекенка. Ако сакаш да ја видеш, разгледај го Јануарското издание на Macedonia Playboy.Која е малава?
Александра Накова, манекенка. Ако сакаш да ја видеш, разгледај го Јануарското издание на Macedonia Playboy.Која е малава?
Бљак ... има криви нозе и крив осмех , мада кој гледа осмех у денешно времеIvana Hadzievska
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:06 AM ---
Ivana Hadzievska od A1 Exclusive.
ај тоа, него мислам дека е малце „мрсничка“ + чудно градена... не ќе да е баш плејбој материјал, иф ју ноу уот ај ем сеинг... не би лутел да ме демантираБљак ... има криви нозе и крив осмех , мада кој гледа осмех у денешно време
Мислиш Славица Арсова? Добар избор!Спикерката од дневникот на Сител!
a, да туреше сепак линк до пдф-от, плиз? фала, друже...Последната фотосесија со Нина е толку очајна шо е греота да ја постирам тука за да не го гушам форумот. Ако викаат дека имале кастинг (?) ондак ова шо го избрале на кастинг е катастрофа.
Еве само линк до целата сесија објавена во списанието: http://www.scanof.net/view_news.php?head=3471
Добро тело фацата не и е нај нај и плус претерала со силиконот на усни .Хрватска. Во новото издание на Плејбој... Олга Родионова