Misery
30% off
- Член од
- 3 април 2011
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 2.394
Ми треба ваква баш плетена, за поклон ми е, човекот такви сака многу :/. Фала на информација во секој случај .Кафена ама како кожна имам видено во Џамбо во делот за облека (лево од ескалаторот) .
Како плетена е (како оваа на сликава), само што материјалот не е платно/врвка туку нешто како кожа.Ми треба ваква баш плетена, за поклон ми е, човекот такви сака многу :/. Фала на информација во секој случај .
На улица Македонија карши бикот има вакви рачни изработки и исто на улица Македонија само малце подоле накај стара железничка... не сум сигурна дека има точно вакви, ама сигурна сум дека има слични и дури поубави и поинтересни.Ми треба ваква баш плетена, за поклон ми е, човекот такви сака многу :/. Фала на информација во секој случај .
100 денариИ дали знае некој колку е сега цената за карта за жичарата до крстот на Водно?
Каде го има оној “механизмот“ за правење/виткање на селски цигари?
Ставаш ризла, ставаш тутун, виткаш/прајш, излага цигара...
И дали знае некој колку е сега цената за карта за жичарата до крстот на Водно?
Види по продавници за спортска опрема... Адидас, Најк, Орка...Пинг понг топчиња?
Лол бе чоек..кај се продава бурек?Пинг понг топчиња?
Месото Ваљда зачините штознам..обична плескавица неам јадено едно добри 10 годиниШо е уствари разликата помеѓу лесковачка и обична плескавица?
Сериозен сум.