Кој е вашиот прекар?

Пеџо , или скратено само Џо(што ми е и такозвано самодекларирано уметничко име)...:pipi:

Најчесто ми се обраќаат по име ... домашните ме викаат по прекар (скратено име) - освен мајка ми - која со својата строгост дури ни името не ми го изговара нежно туку се дере :vozbud:

neli na primer ako prekar se prenesuva familijarno pochnuva od pogolemo kon pomalo koleno? epa kaj mene e obratno, prvo mene mi dadoa prekar pa posle pochnaa tatko mi po mojot prekar da go vikaat xD
hmmmm mislam i na dedo mi deka nekoj pochnaa da mu se obrakjaat taka ali ne sum siguren :)

Фиц,Фичо.....и Филе..на кој како му дое

Костур, уште од прво одделение. Има луѓе со кои се познавам со години а немаат поим кое ми е вистинското име.
Не ми смета, напротив...

kazino

--- надополнето ---

neli na primer ako prekar se prenesuva familijarno pochnuva od pogolemo kon pomalo koleno? epa kaj mene e obratno, prvo mene mi dadoa prekar pa posle pochnaa tatko mi po mojot prekar da go vikaat xD
hmmmm mislam i na dedo mi deka nekoj pochnaa da mu se obrakjaat taka ali ne sum siguren :)
hhahahahahahaha

--- надополнето ---

hhahahahahahaha

Ме викаат Гурка, дека така се пишев на Кантер (Британски Гурки), а до пред некој месец една девојка ме викаше Puiutz (читај Пујуц), на Романски тоа значи младенче, нешто као миличко...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom