Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со овај состав многу тешко, мора уште неколку поискусни и докажани играчи. Денеска во зенит читав дека амбиција на Победа била пласман во Прва лига, па че видиме!значи моментно нови играчи на победа ј. се златко карески и роберт бошкоски од 11 октомври и александар јованоски и благојче ристески од новаци! ко шо ми изгледа слабо засега...
Реално Македонија Ѓп ќе се прошета низ лигата, Тиквеш би требало да заврши втор и за мене тие се две екипи кои сигурно влегуваат освен ако не се случи нешто непредвидливо. Ринија ќе прави јак тим како што разбрав, па Победа мора да побрза да се консолидира ако сака да влезе во баражот...
Иако донесовме добри играчи не би бил толку сигурен, ќе има многу многу тешки натпревари. Со Победа во Прилеп ќе биде многу тешко за сите како што било одсекогаш на Гоце Делчев, со Пелистер , со Скопје, со Тиквеш, па може да се каже и со Осогово а да не зборам за натпреварите со Руфеја од Милетино и Кораб од Дебар !!! Никој нема да поклонува бодови... а и Шкрет и Копчар не се семоќниРеално Македонија Ѓп ќе се прошета низ лигата, Тиквеш би требало да заврши втор и за мене тие се две екипи кои сигурно влегуваат освен ако не се случи нешто непредвидливо. Ринија ќе прави јак тим како што разбрав, па Победа мора да побрза да се консолидира ако сака да влезе во баражот...
Иако донесовме добри играчи не би бил толку сигурен, ќе има многу многу тешки натпревари. Со Победа во Прилеп ќе биде многу тешко за сите како што било одсекогаш на Гоце Делчев, со Пелистер , со Скопје, со Тиквеш, па може да се каже и со Осогово а да не зборам за натпреварите со Руфеја од Милетино и Кораб од Дебар !!! Никој нема да поклонува бодови... а и Шкрет и Копчар не се семоќни!!! (извинете за мал оффтопик)
Повели :е ај веќе ко си тука, пиши барем шо донесовте да знајме!
2.На клубовите:Дали е вистина дека Победа не добила лиценца за настап во втората лига?