Ја мислам Сончев пошо Златни е малце поскапо. А башка предноста на Сончев е што има еден ресторант НАЦИОНАЛНА КУЈНА се вика. За јадење имаш се што имаш и дома- ориз, пилешко, грав, грашок, маџна, супа....багатела .За каде ова? Сончев или Златни?
И дај бројче/адреса ако е од Сончев брег спиење за 250 ден
Јас одам таму сигурно, резервиравме и карти, ти за кој период се одлучи?Ја мислам Сончев пошо Златни е малце поскапо. А башка предноста на Сончев е што има еден ресторант НАЦИОНАЛНА КУЈНА се вика. За јадење имаш се што имаш и дома- ориз, пилешко, грав, грашок, маџна, супа....багатела .
Ние сме 1-8 август, мада ја сакам и повеќе .Јас одам таму сигурно, резервиравме и карти, ти за кој период се одлучи?
каде бе ова жити се. ниии сигурен си дека минатот лето било 350 од кревет? шо услови имаш.. да не е некоја шупа па да е толку ефтино.. дај повеќе информаци пошо има бајаги заинтересирани за ова шо го зборишМинатото лето бев, хотели од крај до крај, све пијано издрогирано, полиција нема шанса да видиш, баш онака е оставено ко за туристи да се продуваат максимално, со цени е поефтино од Охрид, па сеа спореди си
спиење лани платив 250 денари, големо гиро 100 денари, малото не ми текнува оти не го јадев
ако ти се пешачи малце, тркни го тој Маркетот Пени, мислам ко гага е све .... цените се упола од Македонија
Што бе тензична атмосфера во Лазур?Веке 3та година по ред идам во Сончев и воодушевен сум од местото, Топче пиша дека вриело од Македонци и Срби што не се сложувам.Точно е дека има но ВРИЕ!??! Македонци и Срби има во Несебар и обично таму излагаат, во сончев има се и свашта почнувајки од Исланд па до Русија само мој предлог е да не идете во Лазур и по Бугарски чалги дека атмосферата е многу тензична. Бич баровите се најопуштени според мене а ако сакате да се дружите со луге од Скандинавија тука се Скандинавските дискотеки. Цените се супер и Да поевтино е од охрид на неколку фронта ,пример јадење и пиење. Имам многу добри импресии да раскажувам за Сончев но сепак мора да видите за да оцените, јас лично сум презадоволен од тоа место. Идам во Петок и цело лето ке сум таму така да се гледаме во Сончев
Другар, повеќе ти се исплати да одиш со автобус до таму, повратна карта ти е 50 евра, а со кола повеќе ќе потрошиш сигурно, а од таму можеш и рент-а-кар да си земеш. Иначе јас преклани бев во Сончев Брег и супер беше, имаш еротик бар, дискотеки, кафичи, плажата супер.....итн, јас во хотелите си влегував шверц да се бањам, никој не гледа, освен во оној последниот Викторија мислам дека се викаше жолтиот хотел. complexrainbow.com ете ти ако сакаш хотелско сместување. Јас оваа година одам во Сончев Брег, т.е. во Равда ќе си бидам сместен, и автобус до Несебар и Сончев Брег ти е 1 лев. А привано сместување во Равда ти е негде максимум 20 лева.Јас не сум бил ама сега у август идам, сакаме со авто до идеме има ли некој да сподели искуства за пат до сончев брег?
Фала друже така и ние така планираме приватен смештај несебар или у близина али со кола дефинитивно ќе идеме не има тамн да поделиме трошкови мах четворица, а за таму не сумњам дека е екстра не сум слушнал некој да се пожали освен некои што се курчиле па изеле ќутек само провод ме занима се иде за ноќен живот и жене друго базени море не ме занима можеби ако се разбуду около 5-6 попладне да ги растресу гевреци на плажу на зајдисонце или ако отиду порано да шмекам негде од сенка усидрен на шанк други дневни активности прошетки гледање архитектура и знаменитости и сликање ко некој јапанац туриста не долази у обзир....Другар, повеќе ти се исплати да одиш со автобус до таму, повратна карта ти е 50 евра, а со кола повеќе ќе потрошиш сигурно, а од таму можеш и рент-а-кар да си земеш. Иначе јас преклани бев во Сончев Брег и супер беше, имаш еротик бар, дискотеки, кафичи, плажата супер.....итн, јас во хотелите си влегував шверц да се бањам, никој не гледа, освен во оној последниот Викторија мислам дека се викаше жолтиот хотел. complexrainbow.com ете ти ако сакаш хотелско сместување. Јас оваа година одам во Сончев Брег, т.е. во Равда ќе си бидам сместен, и автобус до Несебар и Сончев Брег ти е 1 лев. А привано сместување во Равда ти е негде максимум 20 лева.
Mubaetov vrska ti nema...Vo lazur ima na sekoj kos bar po eden od obezbeduvanje i duri i po toaletite ima i za razlika od nasite se mnogu,mnogu po kulturni iako 90% licat kako od gvantanamo da se iskoceni...milion pati bev vo lazur i ako veruvas dali eden ili dva incidenta sum videl...i toa labavo nesto-raspravija pozestoka samo,ne kojznae kakva tepcka....dodeka sprotivno na toa sto go kaza ti,mnogu poveke tepacki sum gledal po barovite zosto ni obezbeduvanje ima tamu ni nisto a ni policija nema bas mnogu niz soncev breg pa taka da barovite se idealni za sveganiu,danci,holangani...da luduvaat bez nikoj da gi kontrolira.......само мој предлог е да не идете во Лазур и по Бугарски чалги дека атмосферата е многу тензична. Бич баровите се најопуштени според мене а ако сакате да се дружите со луге од Скандинавија тука се Скандинавските дискотеки....
А Несебар веке е споен и со РавдаВеројатно мисли Несебар пошто Сончев Брег нема куќи, а Несебар е споено со СБ
Кога си со кола е убаво да предвидиш кога резервираш смештаj дали имат место за паркинг. Тежко се паркира во Несебар. Многу пати нема и места во платените паркинги.Јас не сум бил ама сега у август идам, сакаме со авто до идеме има ли некој да сподели искуства за пат до сончев брег?
Епа ја не реков дека има Инциденти , прочитај поубаво пред да коментираш. Реков Тензична дека има многу машки а плус има и Бугари кој не се многу пријателски расположени,, значи не е опуштено.А у право си за тоа дека има 90% машки и буквално прават крукче ако начекаат некое слободно девојче. Тоа мене лично ми е премногу нападно и затоа доколку сакате дискотека идете во Orange или Viking , таму има добри забави.(Бар од лично мое искуство)Mubaetov vrska ti nema...Vo lazur ima na sekoj kos bar po eden od obezbeduvanje i duri i po toaletite ima i za razlika od nasite se mnogu,mnogu po kulturni iako 90% licat kako od gvantanamo da se iskoceni...milion pati bev vo lazur i ako veruvas dali eden ili dva incidenta sum videl...i toa labavo nesto-raspravija pozestoka samo,ne kojznae kakva tepcka....dodeka sprotivno na toa sto go kaza ti,mnogu poveke tepacki sum gledal po barovite zosto ni obezbeduvanje ima tamu ni nisto a ni policija nema bas mnogu niz soncev breg pa taka da barovite se idealni za sveganiu,danci,holangani...da luduvaat bez nikoj da gi kontrolira...
Inace ima mnogu poveke diskoteki niz soncev breg,ne e samo lazur...posleden pat koga bev dali 4 pati bev vo lazur...celo vreme po drugi diskoteki idevme i mnogu bolje si pominuvavme.....lazur od pred 5 godini i ovoj sega sto e ima ogromna razlika...togas kaj bese poevtin i vlez i pienje i se i najbitnoto imase stvarno mnogu zenski vnatre i orgii se desavaa sekoja nok...sega samo gay zabavi se....90% maski se(citaj makedonci,srbi itn.) i ke vidis nekoja sveganka sama igra i okolu nea stojat 10 hieni koi cekaat red za da i se pustat...
Ееее да бе Ако во Софија е 1.95, на сончев е 1.92, 1.93, ќе не ограбат 1 лев на 100 евра . Ова зборам за во банка во Сончев и во едни бележани менувачници (името не ми текнува, беше со жолта боја напишано на плава табла, fmi нека ме поправи ако знае).Препорачувам ви да не менувате пари некаде по морето. Курсот не е добар.
Официалниот курс е 1 евро - 1,95583 лева.
Приjaтно уживане