Хорор филмови

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Овој Dead End го изгледав завчера негде, презадоволна, ако имате на ум такви со твајлајт елементи давајте :)
The Innocents ! Приказната нема врска со Dead End , но и двата филма имаат некоја слична насока во дејствието . Знам дека е доста стар филмот , за некого може и застарен , ама не и за мене , не трепнав до самиот крај :) Дај му шанса и гледај го !:X3:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кажете шо сакате, ама Insidious е еден од најдобрите хорор филмови од поново време. Да, некои кадри беа лоши, ама сцените на изненадување беа многу добро направени.
Не му е и на Имдб џабе 7та. Јез да фацата на тоа црвеното ич не ми е страшна, ама старата бабичка и црната невеста на крај се...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што знам, мене досаден ми беше а во 2 навечер го гледав :) Гледај го The tenant (не е типичен хорор а пострашен е од 70% хорори) oд мастерот Полански па спореди :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Го иам глеано и стварно е... Али Insidious еве сеа го завршив. Ваљда дека секој од нас различни работи го плашат, па мене ми е хорор тебе не ти е баш баш:) Ја од памет се вадам од претрчувања. сенки, фаци шо скокаат од нигде, суштества што се позади тебе, на слики се гледаат а да се свртиш ги нема... :Ѕ

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Што знам јас на Insidious му дадов 5ка. Стварно имаше на моемнти мутави кадри, камерава забегуваше, незнае шо треба попрво да прават. Онаква spooky сцена во филмов за мене немаше, иако ми се свиѓаше приказната и како се тоа беше смислено, ама просек има од мене не е нешто посебно.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ве гледам само коментирате за Insidious решив да го симнам попосле ќе го изгледам или вечер па да видам дали е толку добар или лош како шо го фалите..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмов дефинитивно ми е еден од подобрите.. само една мала замерка имам околу тој\таа црвениот/та беше страшен ама за филмови за мали деца мене не ми беше :) Крајот беше перфектен како завшри псс она старицана шо беше ко истерувач ја имам сретнато и во друг филм хорор (како се вика женава ме интересира многу убаво глуми..?)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Филмов дефинитивно ми е еден од подобрите.. само една мала замерка имам околу тој\таа црвениот/та беше страшен ама за филмови за мали деца мене не ми беше :) Крајот беше перфектен како завшри псс она старицана шо беше ко истерувач ја имам сретнато и во друг филм хорор (како се вика женава ме интересира многу убаво глуми..?)
Како можеш да гледаш хорор дење. Ја нема таа атмосфера филмот ако го гледаш на светлина. И така денешниве хорори не се нешто посебно, уште на светло да го гледаш и мислам дека ја убиваш секоја забава во гледањето на хорори.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како можеш да гледаш хорор дење. Ја нема таа атмосфера филмот ако го гледаш на светлина. И така денешниве хорори не се нешто посебно, уште на светло да го гледаш и мислам дека ја убиваш секоја забава во гледањето на хорори.
не можев да издржам до вечер ! За вечерва планирам друг да гледам The Orphanage.. :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Дајте предлог за филм, нешто слично на Frontieres.

Kajgana Shop

На врв Bottom