Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
Мама не ме имат напраено. А ти прати една слика да видам што личотија си па ке ти пратам и ја од мене,па после може и да се фатиме ако сакаш
loool me nasmea sega znam deka si najubav i najsexi pa ako moze broj, jas prifakam sega kaj tebe e.

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Arta напиша:
loool me nasmea sega znam deka si najubav i najsexi pa ako moze broj, jas prifakam sega kaj tebe e.
Најубав не али најсекси да. Абе... а ипак ти да пратиш некоја фотка па ја ке ти дадам број

Член од
10 јануари 2010
Мислења
113
Поени од реакции
56
Македонско девојче, друго не морат ;)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
pa odi malce vo albanskite diskoteki i ke vidis za skopje ja ne znam bas dobro ama Tetovo kako studentski grad ili Struga, Ohrid sega na leto... inace shmaija i jas imam pa shto :lol
--- надополнето: Jun 30, 2011 10:55 PM ---

tebe grd vo dusa i surrat te imat napraeno mama zatoa ubavoto ti izgledat nenormalno lool
Во албански дискотеки нас не не пуштаат на врата :) .
Инаку ти албанка си ? Многу ме интересира твојот став на темава , дали би одела со македонец и кои би биле реакциите од твоите пријатели и родители ?
Искрено до сега немам направено муабет со девојка албанка да видам нејзини ставови бидејќи се немаме погодено да искочиме на исто место затоа ме интересира твојот став.

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
Во албански дискотеки нас не не пуштаат на врата :) .
Инаку ти албанка си ? Многу ме интересира твојот став на темава , дали би одела со македонец и кои би биле реакциите од твоите пријатели и родители ?
Искрено до сега немам направено муабет со девојка албанка да видам нејзини ставови бидејќи се немаме погодено да искочиме на исто место затоа ме интересира твојот став.
dali tebe ti se slucuvalo da ne te pustat??zosto zboruvas na prazno samo pff
inace reaakciite se znaat imam kazano i porano deka i albancite i makedoncite se tradicionalni vo ova smisla i ne sakat da imat mesanje, ti sam mozes da premislis shto ke bide na primer ako sestra ti bi se omazila za albanec??!! jas imam mnogu dobri drugari makedonci i ponekogas zaboravam deka ima nekoja razlika nmegu nas poveke imame raboti shto ne obedinuvat otkolku razdelat. i na kraj ako jas bi se zaljubila u nekoj nisto nikoj ne bi mozel da mi napravi :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
dali tebe ti se slucuvalo da ne te pustat??zosto zboruvas na prazno samo pff
inace reaakciite se znaat imam kazano i porano deka i albancite i makedoncite se tradicionalni vo ova smisla i ne sakat da imat mesanje, ti sam mozes da premislis shto ke bide na primer ako sestra ti bi se omazila za albanec??!! jas imam mnogu dobri drugari makedonci i ponekogas zaboravam deka ima nekoja razlika nmegu nas poveke imame raboti shto ne obedinuvat otkolku razdelat. i na kraj ako jas bi se zaljubila u nekoj nisto nikoj ne bi mozel da mi napravi :)
Ме немаат пуштено во дискотека во Тетово , незнам како се викаше искрено . Ама да , ирелевантно е тоа.
И лично немам ништо против тоа сестра ми/ќерка ми да се омажи со албанец. Сепак - е љубов а ние сме луѓе а не пиони зад измислени граници и знамиња.
Многу ми е мило што чув дека не би ти правело разлика од која националност е идниот партнер :) .

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
Ima mnogu pricini, na primer druga vera, nekoi se plasat od nivni roditeli/rodnini, nekoi pak ne znaat jazik i ne mozat da vlezat u kontakt za da dojde do vrska. A vie nemate nisto protiv ako vasata sestra ili bratucetka bi izlegol so nekoj albanec/turc/rom i dr.

S

smexy

Гостин
Затоа што албанските момци(10:1 ratio синови-ќерќи per family) тепаат македонски момци во автобуси.
Ни јас ни би дозволил некоја од моја фамилија да излезе со циган.Не планирам да ги наоѓам легнати у парк со кеси на фаца.

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
Затоа што албанските момци(10:1 ratio синови-ќерќи per family) тепаат македонски момци во автобуси.
Ни јас ни би дозволил некоја од моја фамилија да излезе со циган.Не планирам да ги наоѓам легнати у парк со кеси на фаца.
I jas istoto go mislam za tebe:)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Зошто би се фаќале со девојки Албанки, кога можат со најубавите - со Македонки :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom