- Член од
- 24 октомври 2010
- Мислења
- 2.434
- Поени од реакции
- 244
Ako се ова е така и ти тоа го знаеш ....зошто постојано докажуваш дека си најглуп на форумов?Браос...
Шо знак беше, да не беше некој од овие:
Ako се ова е така и ти тоа го знаеш ....зошто постојано докажуваш дека си најглуп на форумов?Браос...
Добро е што не е болна инаку големи болки ќе имаше....Браос...
И да ти кажам право, жал ми е што не е така...Добро е што не е болна инаку големи болки ќе имаше....
Не знам на кој му требаа 70 страни по 15 мислења на секоја страна, за да го сфати значењето на зборот атеист.Ako се ова е така и ти тоа го знаеш ....зошто постојано докажуваш дека си најглуп на форумов?
Problemot e sto uste ne sfati...Не знам на кој му требаа 70 страни по 15 мислења на секоја страна, за да го сфати значењето на зборот атеист.
Според ова, треба да бидете вегетеријанци/вегани?Еве малце ќе шпекулирам:
Растителна храна.
Не е случајно тоа што Бог промислил (и остварил) прво да се појават растенијата, а отпосле животните и конечно, човекот, за да имаат и животните и човекот храна за живеење. Не дека на Бог му било тешко да створи битија на кои не им треба никаква храна, туку храната на првите луѓе им требала не ради физичко преживување, туку преку храната, луѓето го примале и знаењето и благодатта Божји, преку кое (знаење) Адам и Ева требало бесконечно да се уподобуваат кон Бог.
Ма немој, животните не ги боли а?Беа де, а слава на Бога во Висините, сеуште се. Но Божјата промисла и на тоа внимавала, па затоа на растенијата им е дадена минимална душевност, па затоа ако скинеш некој плод од плодоносно дрво, дрвото нема да Ти рече „...ме боли..„ ниту ќе се жали ако го пресечеш неговото стебло.
Растенијата и животинките кога умираат, од нив не оставува ништо, освен „материјалот„ од кој се створени.
http://en.wikipedia.org/wiki/Phillip_E._Johnson
The scientific community dismisses Johnson's opinions on evolution and AIDS as pseudoscience.[5][8][9][10]
Нејсе и да ги тргнам морониве (демек научници) од целава прикаска, што сакале со видеово да докажат?
Да ти кажам не ме интересира кој што кажал за кој и да е.http://en.wikipedia.org/wiki/Phillip_E._Johnson
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Behe
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_C._Meyer
Мислам, до кога со nut jobs? До кога со луѓе без капацитет да формулираат хипотеза која може да се провери?
До кога со платеници кои мораат пред името да си пишуваат Dr. пошто никој нормален научник не ги есапи ни 2%?
Едниот завршил право, на другиот студиите му ги финансирала црква, на црковен универзитет, на трет матичкиот универзитет ЈАВНО се оградува од неговите налудничави тврдења...
До кога со глупости?
Незнам што сакале да кажат....ама кај и да е ќе видимеНејсе и да ги тргнам морониве (демек научници) од целава прикаска, што сакале со видеово да докажат?
Агоментот на проповедникот Чорбаџија? Не е можна еволуција (која побогу еволуција, зборуваат за абиогенеза) мора да е кретенизам (упс.. креационизам)???
А уште и не си го гледал??? А не заеба да потрошиме еден саат да гедаме вошкари неписмени?Да ти кажам не ме интересира кој што кажал за кој и да е.
Туку уште не сум го гледал хахах....да го гледам па и јас ќе дам свое мислење.
Го ставив на темава пошто беше досадно нешто у задње време
--- надополнето: Jul 4, 2011 9:44 PM ---
Незнам што сакале да кажат....ама кај и да е ќе видиме
Хахах .......абе ај да го гледам па ќе праиме муабет.А уште и не си го гледал??? А не заеба да потрошиме еден саат да гедаме вошкари неписмени?
... Ух, ми фалат црвенките од порано, за ова ќе добиеше едно.... :p
Овие платенициве од протестантска црква, ако ги слушаме никогаш нема да видиме.
Игорче...Да ти кажам не ме интересира кој што кажал за кој и да е.
Туку уште не сум го гледал хахах....да го гледам па и јас ќе дам свое мислење.
Го ставив на темава пошто беше досадно нешто у задње време
--- надополнето: Jul 4, 2011 9:44 PM ---
Незнам што сакале да кажат....ама кај и да е ќе видиме
А Игорче?зошто постојано докажуваш дека си најглуп на форумов?