Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Другар, каква врска има ФИФА со квалификации за ЛШ?

Какви 20 години, какви бакрачи, зарем стварно мислите дека север на ЈНА е празен толку години? После се прашувате зашто ви се смеат на форумов, а и на глупостите што ги тропате по фејсбук и јутуб, ако ништо друго барем не ги бламирај другарите од балисти со вакви, во најмала рака глупи изјави...

Па Комити беа во 2008 година на натпреварот Партизан - Вардар (0-0), а да не спомнувам и мал милион на други навивачки групи...
Saka da rece UEFA
za sever nas ne ne interesira kaolku godini bil prazen ili poln mie sovazno idemo

П

Паспарту

Гостин
Saka da rece UEFA
za sever nas ne ne interesira kaolku godini bil prazen ili poln mie sovazno idemo
Ниту ме интересира дали ќе идете, ниту пак прашав дали ќе идете... Го цитирав дечково кој живее во некоја заблуда, па и најдобро да си го сфати постот како совет за да не се глупира по интернетов. На сите оние глупости што ги напишал, фали уште да каже дека и фудбалот го измисливте вие...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
Daj boze da idat BALLISTITE i da ne im se sluci nesto, zatoa sto ako im se sluci nesto UEFA ce gi kazni ama gjabe koga ke zagine nekoj.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Да ? А ова какво е ?
Potverda zemavme od pred 2 denovi so faks od ministverstvo za vnatresni raboti od Serbija i od Fifa deka mozeme da patuvame za Serbija...
imame 2.000 karti za Beograd no mislim nema da zemame tolku poveke mozeme negde 1.300 karti da zemame i ke bideme spored moi informaci vo Sever ima edna tribina za gosti koj sedni prazna skoro 20 godini (od bifsha jugoslavia) zs spored moi informaci ako ne zgreshim nikoj ni edna tifogrupa nema otideno koga igrase partizan kako domakin

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324

ke ne gledate vo televizija
--- надополнето: Jul 4, 2011 12:33 AM ---
Јас ќе кажам дека нема да отидете затоа што сте исплашени и знаете што ве чека таму. 10 автобуси се 500 луѓе 20 бусеви 1.000 а 28 бусеви се 1.400 луѓе. Прво да се нашалам не знам дали постојат толку автобуси во македонија исправни да возат до белград :ROFLMAO: Второ знаете што значи 28 автобуси да влезете во Белград кој беше во војна со албанци и таму никој не стапнал? Само да ве потсетам што им се случи на обичните навијачи на Паок во загреб и тоа еден автобус беа. Или треба како кукавици со автобусите да поминете неприемтно низ белград кој е доста голем и без да извадите ниту едно албанско знаме на прозорците од бусевите зашто ако можеше еден единствен автобус на навивачите од србија да биде каменован овде во скопје негде кај калето кога се упатуваше на ракоемтната уткамица македонија - србија во охрид што би ви се случило на вас кога вие со 28 бусеви со албански знамиња ќе се возите низ белград :)

Така да џабе овде само зборувате за некаков интерес кога сте уплашени и неколку дена пред натпреварот ќе смислите добра приказна да не одите за Белград.
Za beograd e zavershena misia...mozes da laes cel den ovde deka ke ne kolnat ke ne tepat NO NIE IDEME I TOA SIGURNO I MASIVNO.... !!
Vcera i oficialno ni kazale od ministerstvoto za vnatresni raboti deka mozeme slobodno da ideme i deka Uefa zaedno so Srbskata Policia ke garantira se.... !
No kako i da bide nie ne se plasime od prviot den rekovme deka ke ideme i ke ideme... !
ovie denovi gi napravime listite gi zemame parite gi plakame avtobusite i IDEME VO BEOGRAD !!
a vie ke ne gledate vo televizija so Albanski znaminja.. so transparent Ballistet sred JNA i ke imate nesto da kazate ????
--- надополнето: Jul 4, 2011 1:29 AM ---

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Daj boze da idat BALLISTITE i da ne im se sluci nesto, zatoa sto ako im se sluci nesto UEFA ce gi kazni ama gjabe koga ke zagine nekoj.
Сум кажал веќе на темава, ќе кажам пак.
На Балисти ништо нема да иум се случи ако навиваат регуларно. Од Гробари, нормално дека ќе има провокации од типот транспаренти Косово је срце србије итн итн.
Еден совет, немојте ни под разно да истакнете косовско знаме.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Пак филмови колку сакате,пак лажење до небо и назад!Овие балисти што јадат трици на форумов(со исклучок на Тони)сите се малолетни..така да од нив никој нема да иде 100% и нивната најголема бројка што може да отидат во Београд е до 400 души(освен ако не отиднат со нив Пакистанци,Косовци,Авганистанци...)
Уште нема одговор за тоа кој ќе им плаќа по 50 евра од човек???400 навивачи=20 000 евра...од каде се овие пари?!

B

Beck's

Гостин
kolku i da ne sakas da pisese off topic sepak moras.
Gledam poveke fanovi na drugi timovi ovde,a od druga strana pcujata po onie sto ke navivaat za Partizan ili onie koi sepak bi ja bodrele Shkendija,a sto kur ustvari oni pravat po cel den na temava,e toa ne znam(moze nekoj poupaten da mi kaze)
Drugo kolku ste glupi znaci do nebo i nazad,sto sporeduvate gostuvanja na OFK Beograd,Komiti so naseto vo Belgrad(to est Ballisti vo Pristina i Komiti vo Pristina),ama na kogo da mu se objasnuva koa sve nekoi idiotizmi,paraziti tkn ljudi sedat ovde i mrsat muda
Nie ideme vo Belgrad,mnogu dobro znae sekoj normalen sto znaci toa,potenciram pak sekoj Normalen,a Tetovo zamislete Tetovo ostana son za ovdesnite "navivaci" .
I posle nekoj uste ima lice da ni soli pamet nas,ajt sea pak tastaturata vrace i kako idese toa,Ballistite ova,Ballistite ona,fala na vasa paznja celo ova vreme:love:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
„Komiti“ su za nas kikiriki!

Iako je poznata netrpeljivost između Vardarovih navijača „komita“ i Škendijinih „balista“, naši sagovornici se ne obaziru na rivale iz makedonske lige.
- Ma koji „komiti“. Oni kod nas u Tetovo nisu došli 10 godina, a mi stalno idemo na gostovanje u Skoplje. Oni su za nas kikiriki!

http://www.alo.rs/sport/40067/Srpska_policija_ce_morati_da_nas_pusti_u_Beograd

ајде да видиме дали ќе стигнат до стадион :D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
Ako Shkendija ke izvlece 0-0 tamu, tuka ke tepa :p
--- надополнето: Jul 4, 2011 10:35 AM ---
Пак филмови колку сакате,пак лажење до небо и назад!Овие балисти што јадат трици на форумов(со исклучок на Тони)сите се малолетни..така да од нив никој нема да иде 100% и нивната најголема бројка што може да отидат во Београд е до 400 души(освен ако не отиднат со нив Пакистанци,Косовци,Авганистанци...)
Уште нема одговор за тоа кој ќе им плаќа по 50 евра од човек???400 навивачи=20 000 евра...од каде се овие пари?!
Ballistite imaat pari, ovie denovi gi cekale so godini ;)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.436
Поени од реакции
8.561
Oд оваа утакмица врти сучи ние пак ќе бидиме ќар балисти можат да го јадат истот како и шкендија со некоја казан исто и со гробари и партизан и плус како цреша ан тортата ќе имаме кучината наши можат и тие да го јадат :cool:Во секој случај сме ќар од овај дуел :D

Инаку ај ако сака некој нека објави датуми кога се играат утакмиците дата и време на одигрување

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
„Komiti“ su za nas kikiriki!

Iako je poznata netrpeljivost između Vardarovih navijača „komita“ i Škendijinih „balista“, naši sagovornici se ne obaziru na rivale iz makedonske lige.
- Ma koji „komiti“. Oni kod nas u Tetovo nisu došli 10 godina, a mi stalno idemo na gostovanje u Skoplje. Oni su za nas kikiriki!

http://www.alo.rs/sport/40067/Srpska_policija_ce_morati_da_nas_pusti_u_Beograd

ајде да видиме дали ќе стигнат до стадион :D
Е оваа цела изјава е трагикомична.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
eve da ti repliciram nesto...
za toa dali sme maloletnici ili ne mozes da ne pises PP i da prasas !!! no ne znam dali ima mesto ovde da prasas nesto posto ti poveke me znaes zaedno so tvoite drugari kolku sto ja sam go znaem sebesi...znaete site eden po eden !!
za toa za brojkata ne se sekiraj....znaes mnogu dobra ako e samo edna navivacka grupa sto nema problem za brojkata TIE SME NIE !!
nie ke idemo bitno toa kolku 400 500 300 700 toa e druga rabota.... ! znaes kolku imame nie razlika so vas ?? Mnogu....ke kazes zs ? epa zs tvojot klub imase 2 utakmici za europaleague i kolku gostuvanje praevte vie kako tifogrupa ? 0 ..vashiot klub igrase 3 runda kvalikacije za Evropaleagua a vie idete ni poveke ni po malce od 40 dusi da go bordite vashiot klub vo Skopje kako domakin za gosti ne zbourvam toa e Impossible za vas....Nie prv pat igrame vo Evropa i toa vo Beograd mestoto kaj ne mrzat poveke vo svet i ke idemo....i ti ovde doagas i se praes pameten sakas da kazes nesto !!
za parite avtobusite ke gi plaka za prv pat upravata na klubot ni ke gi platime kartite ... toa e toa... !
imame mnogu razlika so vas znaes zs ??
I nie i vie bevme kazneti neli ? nie vlagavmo vo stadion vo gradski derbi (teteks-Shkendija 0-1)...vie ne mozevte da vlezete ...ne dojdovte vo gradski derbi bez policia ke kazes zs ? pa normalno se plasis vo tvoj grad.....ako se plasis vo tvoj grad nemoj da se praes ovde zaeban da mi kazes kako si frlil kamenja vo Prilep....VO TVOJ GRAD SE PLASIS !!! NE IDES VO GRADSKI DERBI ZS SE PLASIS !!
za toa vie i drugite navivacki grupi koj ako gi zemas site zaedno nema da mozat da bidat kolku sme nie....MOZETE SAMO DA KUKITE I DA NE GLEDATE VO TELEVZIJA ! NISTO DRUGO !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom