- Член од
- 24 јуни 2011
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 4
Ne sum igral seuste na Everest poker,vsusnost ja mrazam celata I-poker network William hill.... Jezda se najsigurni i site tie raboti,ama imaat stvarno losh software koj sto me stava vo tilt sekojpat,nemozam da igram na poveke od 3-4 masi vo isto vreme i toa predstavuva vistinski problem za mene.Ne sum naucen da sedam na edna masa i da cekam celo vreme dobri karti,zatoa si otvaram 9-10 masi i na sekoja vtora raka imam Monster hand na nekoja masa
.
лош ден јебига,утре боље
Ама биди сигурен дека стом играш со таква стратегија,кога тогаш ке ти се исплати.
Мозеби сега ке се спустиш малце,ама за едно месец дена сигорно ке има резултати,верувај ми.

Стига Капиталот на Еверест, го добив пред една недела но сум тотално разочаран од собата!!!! Какви бед битови ми направија уште не верувам. Одам алл ин со КК тој плаќа со 10 9, флопот 10 10 10. Одам алл ин со АК тој со 99, флопот А 9 9. Глупи безвезе раци плаќаат сите и прават јаки карти уште на флоп. Баш читам и на форумот на покерстратеџи се жалат од многу бед битови на Еверест.
лош ден јебига,утре боље

Мозеби сега ке се спустиш малце,ама за едно месец дена сигорно ке има резултати,верувај ми.