Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 621 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 285 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 103 9,0%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,6%

• Вкупно гласачи
    1.141

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Cyki,не сери има 200 пати подобри од нив.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Meтел музика, толку многу ја слушам што дури и во албумот на полуматуранти пишаше дека го обожавам. Има многу метал бендови од кои има и некои што не ми се допаѓаат ама некои стварно се одлични. Патем кога ќе се истуширајте не ја сушете косата и пуштете некоја метал песна со брз ритам да и буквално кажано мавајте глава по ритамот и ќе забележите дека многу брзо косата се суши :lol:

T

Tetro

Гостин
Meтел музика, толку многу ја слушам што дури и во албумот на полуматуранти пишаше дека го обожавам. Има многу метал бендови од кои има и некои што не ми се допаѓаат ама некои стварно се одлични. Патем кога ќе се истуширајте не ја сушете косата и пуштете некоја метал песна со брз ритам да и буквално кажано мавајте глава по ритамот и ќе забележите дека многу брзо косата се суши :lol:
Вентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Вентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.
Баш минатата вечер со "мавање глава" на метал музика косата ми се исуши за 5-10 минути иако не ми е кратка косата :)

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Задолжителна (never before heard) доза Iron Maiden - втор дел!!! :)

Очекувајте ја третата деновиве... ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
60
Поени од реакции
20
Некој може ли да ми каже некои хеви метал или рок места - клубови, бар или пабови во Скопје?

S

smexy

Гостин
Ха-ха-ха-ха ! Добар одговор(y)
Иначе често имаш свирки во места ко Хавана во Центар и Хавана кај Градски Парк,порано имаше Кастро на железничка сега не знам дали работи.
Локални бендови свират обично.

Kajgana Shop

На врв Bottom