Вентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.Meтел музика, толку многу ја слушам што дури и во албумот на полуматуранти пишаше дека го обожавам. Има многу метал бендови од кои има и некои што не ми се допаѓаат ама некои стварно се одлични. Патем кога ќе се истуширајте не ја сушете косата и пуштете некоја метал песна со брз ритам да и буквално кажано мавајте глава по ритамот и ќе забележите дека многу брзо косата се суши :lol:
Баш минатата вечер со "мавање глава" на метал музика косата ми се исуши за 5-10 минути иако не ми е кратка косатаВентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.
Ха-ха-ха-ха ! Добар одговорПарк.
Иначе често имаш свирки во места ко Хавана во Центар и Хавана кај Градски Парк,порано имаше Кастро на железничка сега не знам дали работи.Ха-ха-ха-ха ! Добар одговор