Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
A како ти и сличните на тебе станавте толку големи љубители на Партизан ??? Вие овде фудбало не го следите во родената земја и незнајте кој играч игра за клубо од вашио роден град па ми солите памет за Партизан 10 страни.... Разбирам љубов кон тимој од земјиве кај шо е стварно развијана и прва работа фудбало.. симпатизери на Реал, Барса , Челзи ( само пример давам), ама откаде ЦЗ и ПАРТИЗАН?? Да не одите Србија да ги гледате?? Да не ги следите на интернет нивните утакмици или ги чекате секош нивните утакмици на ТВ кој шо ги дава само ко че биди дербито ЦЗ вс ПАртизан... стварно незнам и ај некој нека ми објасни че му бидам многу благодарен ! ПОЗЗ
А да те јас прашам тебе,како ти стана фан на твојот клуб реал да не ти се сони или се роди со дрес на реал.
Зошто некој мора да следи домашен фудбал и знае играчи да не е законски пропишано .
Што разбираш бре тикви разбираш, зш навијаш за реал зато ли разбираш, па солиш овде памет зш некој навива за партизан или ЗВЕЗДА. И дали некој ке оди во Србија или не тоа зависи од можностите добро за тебе знаеме одиш во Шпанија и тренинзите на реал да ги следиш.
Гледај си го твојто клубче и не соли памет на некој за кој клуб да навива, зш ти и таквите ко тебе сте досадни ко прилиф со ваквите прашања.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
A како ти и сличните на тебе станавте толку големи љубители на Партизан ??? Вие овде фудбало не го следите во родената земја и незнајте кој играч игра за клубо од вашио роден град па ми солите памет за Партизан 10 страни.... Разбирам љубов кон тимој од земјиве кај шо е стварно развијана и прва работа фудбало.. симпатизери на Реал, Барса , Челзи ( само пример давам), ама откаде ЦЗ и ПАРТИЗАН?? Да не одите Србија да ги гледате?? Да не ги следите на интернет нивните утакмици или ги чекате секош нивните утакмици на ТВ кој шо ги дава само ко че биди дербито ЦЗ вс ПАртизан... стварно незнам и ај некој нека ми објасни че му бидам многу благодарен ! ПОЗЗ
Ај јас ќе ти објаснам, гледам не ти е јасно... Јас дали го следам домашниот фудбал и дали ќе пишувам 10 страни, ама ич да не ти е гајле, доволно имам информации кој каде игра, бидејќи што ме занима, тоа читам, тражам по интернет итн. и се информирам... Тебе никој не ти соли памет, едноставно немора да влегуваш во оваа тема ако не те занима, никој за уши не те фатил и да те тера да читаш... Ти не разбираш од љубов, тоа што ти го чуствуваш за Реал не е ништо во споредба од тоа Јас (се надевам и другите) го чувствуваме за Партизан и Звезда, во случајот... Бидејќи ти си обичен фан на Реал, преку ТВ, а Јас сум Навивач на Партизан... Од едното и другото има голема разлика, фан преку ТВ и навивач на трибини е огромна разлика... Јас лично сум идел на дерби натпревари, Куп натпревари, на домашни натпревари, на турнир во Македонија, во Кавадарци, на кошарка Евролига итн... Значи секогаш кога сум во можност идам... Кога не сум во можност и кога има пренос на интернет или ТВ, скоро секогаш следам (зависи од тоа дали сум слободен), кога нема, слушам радио пренос на официјалната страна на клубот... Тоа е накратко, ако нешто не ти е јасно пак прашај :)

П.С. Се надевам нема сега другите да ме утепате со реплицирање, бидејќи нема премногу да се замарам да објаснувам, моето го кажав :D Позз

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А да те јас прашам тебе,како ти стана фан на твојот клуб реал да не ти се сони или се роди со дрес на реал.
Зошто некој мора да следи домашен фудбал и знае играчи да не е законски пропишано .
Што разбираш бре тикви разбираш, зш навијаш за реал зато ли разбираш, па солиш овде памет зш некој навива за партизан или ЗВЕЗДА. И дали некој ке оди во Србија или не тоа зависи од можностите добро за тебе знаеме одиш во Шпанија и тренинзите на реал да ги следиш.
Гледај си го твојто клубче и не соли памет на некој за кој клуб да навива, зш ти и таквите ко тебе сте досадни ко прилиф со ваквите прашања.
НЕ не се родив со дрес од реал. Ти се роди со дрес од Партизан ? Јeс да сум навивач преку тв и лична желба ми е да појдам во Мадрид и да ги гледам барем еднаш ! А ти овде О голем навивачу на Ѕвезда или Партизан, Србија ти е на 1 сат од тебе а се кладам по живото дека ниеднаш немаш појдено а не ни пак некош ќе појдиш! И не солам памет само кажувам шо е како е.. а исто многу е јасно дека освен Ѕвезда или Партизан имаш друг омилен фудбалски клуб така ??

Терајте со дискусијава до кај шо бевте. Peace :)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Да ми кажел некој дека мн се пали и навива за ЦЗ и Партизан пред 20 год ајде да го разберем имале успеси..навивачи низ цел свет,ама денес?Повеќето од вас што сте за Звезда и Партизан на форумов се палите на една е...а титула во српска лига која е мизерна речиси колку нашата...:confused:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да ми кажел некој дека мн се пали и навива за ЦЗ и Партизан пред 20 год ајде да го разберем имале успеси..навивачи низ цел свет,ама денес?Повеќето од вас што сте за Звезда и Партизан на форумов се палите на една е...а титула во српска лига која е мизерна речиси колку нашата...:confused:
Со таа "е*ана" титула се отвара голема шанса да играш ЛШ, како што беше случај лани со Партизан... Спортско Друштво Партизан е едно од најтрофејните во Европа, фудбал се игра ЛШ, кошарка исто (лани беа во Топ 4), ракомет играа полуфинале во Челенџ купот, ватерполо Европски прваци, хокеј шампиони во Словенска лига, борачите Шампиони на Европа... Да не зборувам во домашните првенства, куповите, регионалните натпреварувања... И, зошто да не навивам за нив? Дај веќе престанете со тие прашања, зошто навиваме и се палиме, ние си знаеме, немора вас тоа да ве засега...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас напишав пред две страни што мислам за тоа кој за кого навива......Бокица не знам што сакаш да докажиш ама како што напоменав јас ако сакам и за Бујукшешир ќе навивам и никој не можи да ми забрани бидејќи го сакам тој клуб или ми има донесено пари....симпатиите спрема еден клуб од странство е иднивидуална работа и нема смисла да се расправаме за тоа кој за кого навивал!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.528
Поени од реакции
9.407
ne se palat na ebana titula, tie se sincina na nekogasni isprani mozoci, i sega deckive samo ja prodolzuvaat familjarnata tradicija

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Јас напишав пред две страни што мислам за тоа кој за кого навива......Бокица не знам што сакаш да докажиш ама како што напоменав јас ако сакам и за Бујукшешир ќе навивам и никој не можи да ми забрани бидејќи го сакам тој клуб или ми има донесено пари....симпатиите спрема еден клуб од странство е иднивидуална работа и нема смисла да се расправаме за тоа кој за кого навивал!
аааааааааа шо било работата :))))) извинете на мешањето.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Се повеќе имам чувство дека дуелот ќе се реши уште во Белград :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.377
Поени од реакции
84.621
Се надевам дека Шкендија ќе пружи солиден отпор и дека барем тука нема да загуби со повеќе од еден разлика.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
i oficialno Ballistet patuvat za Beograd.....

sega sto ????

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
kompleksot na poniska vrednost i nemanjeto na sopstven identitet im se glavni priciniteli za takviot razvoj na nestata vo shuplivite tikvi sto im stojat na ramenici!!!
p.s./...a da i kimi & kica i sima-srbija i dzoni alcatraz i dzordze prelic i cel logorasko-zatvorenicki odred so prefiks 240!!!
gangovi,utoke,"agenti",ekipa,mafija,splavovi,sipka,stajga,tuca,jurnjava,cipelarenje,sacekusa,narkotici,robijanje,kriminal,stoka,zabari,englezi...sve u svemu football factory do jaja brate!!! :D
Или.... навиваат за клуб кој игра лига шампиони кој доминира у баскет, кој играл и финале лига шампиони, кој доминира во ватерполо итн... Не навијаат за некој си ебан клуб од типот Рад па д ги праиш напалени србомани :) Жал ми е што како навијач на Звезда морав да ги напишам овие работи ама ете
--- надополнето: Jul 1, 2011 6:18 PM ---
Еве прееска му објаснив на еден друг член па еве и тебе: Јас навивам за Звезда бидејќи е тим кој освојувал лига шампиони, чии легенди се распространети и расчуени секаде во светот, тим со традиција, лојални навивачи и управа(бар во моментов се чини). Слично е и навивањето на партизановците, можеби поради успесите во кошарка, ватерполо, и нормално како најгледан спорт се прати и во фудбал. Тоа е исто така клуб кој до пред 20 години беше од наша земја. Ги наведе Барса, Реал, Челзи. Звезда освои лига шампиони пред Барса, за Реал едино признавам дека е битен клуб, а кој к*р се Челзи ? Партизан играше лига шампиони лани така да не еклуб за потценување. А ако има неколкумина кои се у филмовите на Пинки и Шваба, тоа е нивни проблем, можеби некој навива за италијански клуб од слични гледишта. Се надевам малце другачие гледаш на работите сега. :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.128
Доста е со офф-топик мислења. Продолжете со приватна дискусија или во соодветна тема. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom