Team Fortress 2

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Така де, ве брцнав во око, ко татко ви да ја праел глупана игра. Пишав дека не вреди и шо сеа? Вие многу ја играте, киснете по цели денови на неа, игра не е за тепање време туку за играње за забава, а ко шо глеам не ни има забава во играта, 9 и пол гига тежи, а на што личи гејлмплејот? Радо би си купил пинбол дома би си штракал по цел ден него тоа срање да го играм. Очи вадете што сакате прајте, играта за мене е ужас, вие земете ако сакате купете ја пофалете се.

1. Не не брцна во око, ама доваѓаш овде во темата како хипстер и не убедуваш дека играта е лоша
2. На мене ми е за тепање време, а забавата доаѓа кога ја играш со пријатели тоа е забавата...
3. Шиткам пинболи
4. Нема потреба да ја купуваме, БЕСПЛАТНА е.
5. Шо ќе кажеш за првите 4 работи?

п.с. 200 ден пинболот.

љољ, а како би симнал проклети 10 гига да не беше бесплатна? а тоа дека играта е ужас не се однесува на твојата бескранја искрена љубов кон играта туку кон мојот личен став дека има далеку подобри, посредени, поубави игри од таа ваша мила безценета team fortress 2, а за пинболоите пиши ми пп што имаш ако ми фати око некое да се договориме

Морам да спомнам премногу нови играчи играат со spy... Па да му се невиди барем видете туторијал а не да идете право во другиот тим без cloak :LOL: исто и снајперот е популарен за новиве, ќе се стават 7 снајпери на еден тим и воопшто не обрнуваат внимание на целта на мапата, без разлика дали е cp, ctf, pl, koth итн. само дремат пукаат во празно пробувајки да дојдат до поен...

Така де, ве брцнав во око, ко татко ви да ја праел глупана игра. Пишав дека не вреди и шо сеа? Вие многу ја играте, киснете по цели денови на неа, игра не е за тепање време туку за играње за забава, а ко шо глеам не ни има забава во играта, 9 и пол гига тежи, а на што личи гејлмплејот? Радо би си купил пинбол дома би си штракал по цел ден него тоа срање да го играм. Очи вадете што сакате прајте, играта за мене е ужас, вие земете ако сакате купете ја пофалете се.
You do that. (y)

PS: во случај да не си приметил, играва има најголема оценка за FPS multiplayer игра на metacritic. Поголема дури и од 2те Кантер (кои се најиграни игри веќе со години на steam).

Морам да спомнам премногу нови играчи играат со spy... Па да му се невиди барем видете туторијал а не да идете право во другиот тим без cloak :LOL: исто и снајперот е популарен за новиве, ќе се стават 7 снајпери на еден тим и воопшто не обрнуваат внимание на целта на мапата, без разлика дали е cp, ctf, pl, koth итн. само дремат пукаат во празно пробувајки да дојдат до поен...

Навика од познатите FPS мултија, скоро сите со снајперки земаат да играат пошо од далеку им се гледа интересно, аха не ме гледа аха ќе го скинам хихихи го имам и нишо, снајперот е практично безкорисен, пошто ем треба да чекаш да се наполни целосен демиџ и плус да го стегнеш во глава така и да се погоди со две третини живот па да го скинеш инаку пукај брате си немаат гајле противниците како да се од челик, а шпионот е стварно зезнат али си треба вежбање за да се прикрадеш и да скинеш неколкумина инаку тешко како што е играта динамична и снајперот и шпионот немаат многу големи шанси

You do that. (y)

PS: во случај да не си приметил, играва има најголема оценка за FPS multiplayer игра на metacritic. Поголема дури и од 2те Кантер (кои се најиграни игри веќе со години на steam).

Не играм кантер, ниту имам намера (n)

Навика од познатите FPS мултија, скоро сите со снајперки земаат да играат пошо од далеку им се гледа интересно, аха не ме гледа аха ќе го скинам хихихи го имам и нишо, снајперот е практично безкорисен, пошто ем треба да чекаш да се наполни целосен демиџ и плус да го стегнеш во глава така и да се погоди со две третини живот па да го скинеш инаку пукај брате си немаат гајле противниците како да се од челик, а шпионот е стварно зезнат али си треба вежбање за да се прикрадеш и да скинеш неколкумина инаку тешко како што е играта динамична и снајперот и шпионот немаат многу големи шанси

Не играм кантер, ниту имам намера (n)
Ако мислиш дека снајперот е useless тотално се лажеш, се разбира неможе било кој да го игра... Има моменти кога може да доведе до победа на тимот.

Е да де ќе доведе до победа снајперот али само ако сите други од тимот се жртвените јагниња и се колат, а тој од подалеку ќе пробува да скине некој и тоа во глава да го стегне, па после подолго играње на играчите кои бираат снајпер им здосадува па бираат карактер со повеќе атрибути, па дури и статистиките на тф2 кажуваат дека снајперот најмалку се бира

Ја симнав ја пробав ми сецка имам слаб пц и ја шитнав :(

Пффф rocket man rocks или како се викаше, доктор x него = 16 килл streak :D а сеуште сум newbie

Е да де ќе доведе до победа снајперот али само ако сите други од тимот се жртвените јагниња и се колат, а тој од подалеку ќе пробува да скине некој и тоа во глава да го стегне, па после подолго играње на играчите кои бираат снајпер им здосадува па бираат карактер со повеќе атрибути, па дури и статистиките на тф2 кажуваат дека снајперот најмалку се бира

Ако не ти се допаѓа играта едноставно не ја играј и готово, не мора да се враќаш тука со мислења за тоа што и зошто не чини во играта, ако сакаш така отвори си нова тема и собери си ги сите 5 души шо ја мразат играва (дали се и толку?) и пцујте ја во таа тема. Ако играта не чини колку ти шо велиш, немаше да има 92% на metacritic.

:/
Абе луѓе во ред е некој да неќи некоја игра. Во ред е и да даде најостар критицизам ако знај како. Токму во оваа тема, а не на друго место.

И оставете го метакриткик, овие работи не се толку едноставна математичка формула. Метакритик е место каде повеќе реценции за едно дело се собрани за ти да имаш лесен пристап до нив, да не ги бараш сајт по сајт.

Има ли некој RIP од играва или мора 10 GB од стеам?

Кој е за взаемно помагање за да го завршиме Escape the Heat achievement-от? Да се ставиме на некој сервер кај што има мапа со вода, да играме со пиро, да се потпалиме и да рипнеме у вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom