- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.544
- Поени од реакции
- 29.115
ОДЛИЧНО
да вистина е мојсов ќе потпише за 11тивчера пишав, но вашиот модератор оценил дека нема врслка со вардар, па ми го избриша постот, но бидејќи ЈАС мислам дека има, пак ќе го поставам овде истото прашање и очекувам одговор од некој ако знае!!!
ДАЛИ Е ВИСТИНА ДЕКА ИГРАЧОТ НА ФК. ВАРДАР 1947, ЌОРЌИ МОЈСОВ ЗАМИНАЛ ВО ФК 11 ОКТОВМРИ???
мојсов е играч на вардар, па ако ова нема врска со прашањето и е оф топик, јас незнам шо има???
ПОЗЗ МОДЕРАТОРУ!!!
Лани играше во Полонија,ако станува збор за тој играч тогаш можам со сигурност да кажам дека тој ке биде најдобриот стрелец оваа сезона во Мак.првенство!Тоа е оној Филип Ивановски што играше во Македонија ЃП па отиде у Полска или кај беше?
да тој еАко е тој тогаш Вардар добива одличен напаѓач.
Му го памтам голот во финалето во купот против Шкендија во 90 мин. за пресврт 3:2 ко ја плесна со надворешен.
Еве го тој момент, http://www.youtube.com/watch?v=VHTNP3PbTZ0&feature=related. Тогаш беше во одлична форма, сега не знаеме како е, но во секој случај за наши услови овој играч би бил премија.Ако е тој тогаш Вардар добива одличен напаѓач.
Му го памтам голот во финалето во купот против Шкендија во 90 мин. за пресврт 3:2 ко ја плесна со надворешен.
денеска почнаа од 17 часот и 55минутиВо колку саат имаат тренинг?
Eтникос Ахна (Кипар) и цела сезона беше повреден, ми се чини имаше и скршеница на стопалото па е надвор од натпреварувачки ритам можеби една година, но сепак поранешен македонски репрезентативец кој добро би му дошол на Вардар у нападот..Лани играше во Полонија,ако станува збор за тој играч тогаш можам со сигурност да кажам дека тој ке биде најдобриот стрелец оваа сезона во Мак.првенство!
колку да се попуни квота на играчи затоа се неловски и компанијаФилип Ивановски би бил одлично засилување за нас во моментов. да дојде уште и Бајо, па и Филип Петров кога ќе го додадеме од позадина, би имале добар напад, иако мора да се признае дека сигурно се надвор од натпреварувачки ритам. Има доста вишок играчи и во овие што тренирале. незнам што мајка бара Неловски да тренира...
Па и овој Ацевски не се покажа нешто којзнае колку ланската сезона...
--- надополнето: Jun 29, 2011 11:02 PM ---
Заборавив да споменам, дека ми е мило што го задржале младиот ристевски. Мислев дека ни побегна по некоја од Скопскиве екипи, али сепак останал. Од тие 1994 едниот ми е трет братучед, напад игра, Дарко Ѓурчиновски
сигурно Барселона кога ќе чуе дека мајка му била на висока функција во ПУИГ ќе се потрудат да го донесат на Ноу Камп следната сезона како едно од најголми засилувања во последниве 10 годиниколку да се попуни квота на играчи затоа се неловски и компанија
а за стефан ристевски слушнав дека ќе биде форсиран сезонава за да се пробие побрзо мајка му имала висока функција во пуиг