Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки ја зедов играва днска, ја инсталирав све тоа, и кога ја подигнав само ми инсталираше пач, од 1.0 на 1.4 и сеа ми бара сериски број, но немоем да најдем по нетов нигде !
Хелп ениван ???
пак ми бара сериски број :/
Забелешка. Crysis 2 беше тргната од Steam пред недела дена од разни бизнис причини.
Дури ни за тие со Dx 11 хардвер мислам дека не е добра вест. Што мислиш, колку од тие со Dx 11 ќе се нафатат пак да ја играат играва само заради тоа што циглите на зградите биле малце пореални?Друже знам за ова и дека сo продажбата за PC воопшто не иде добро, ама колку толку е добра вест за тие со DX11 хардвер. ( а и за нас, тие со DX10, бидејќи има неколку подобрувања и за DX9 mode)
@ Bibil ти ги виде разликите? Доста голема разлика ако ме прашаш мене. Сега колку толку се доближи до кецот, иначе вака беше ептен console port.
Дури ни за тие со Dx 11 хардвер мислам дека не е добра вест. Што мислиш, колку од тие со Dx 11 ќе се нафатат пак да ја играат играва само заради тоа што циглите на зградите биле малце пореални?
И јас самиот да имав Dx 11 немаше да ја играм пак. Еве, имам Dx 10, за коешто ти викаш дека ќе има подобрување, ама пак нема да ја играм. Едноставно, играта е глупа, досадна и целата акција е направена за конзоли. РС гејмерите НЕ уживаа во играва.
Не се криви конзолите што „акцијата во играта била правена за нив“ туку крива е самата игра што е FPS.Едноставно, играта е глупа, досадна и целата акција е направена за конзоли. РС гејмерите НЕ уживаа во играва.
Не ги знеш бизнисиве изгледа? Такво зголемување во продажба не се добиваа така лесно.Ако графиката беше барем нешто подобра од кецот, играва ќе се продаваше 2-3x повеќе за ПЦ.
Не ги знеш бизнисиве изгледа? Такво зголемување во продажба не се добиваа така лесно.