Фан Клуб: Вардар

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
бре... некој си џек ми го избриша мислењето наменето за томиџери, а неговиот коментар уште стои!!! ако ако браво модератори!!! зато форумов тера во овој правец!!! а сигурен сум дека не сум само јас незадоволен од вашата работа!!! мислењето за томиџери ќе биде поставено во мојот потпис, па ќе можи секој да го прочита!!! и во фан-клуб победа-прилеп!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:41 PM ---
Секој нареден провокативен пост ќе биде бришен поготово на ooolaff. Разберете што ви пишуваме сигурно вие не знаете повеќе за Вардар од нас. Ви објаснивме 100 пати каква е ситуацијата и дека се се наследува од долгови до трофеи и историја...
ооолафф не провоцираше, туку враќаше на постот наменет за него!!! ако ти то го свати како провокација, имаш сериозен проблем!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:43 PM ---
Секој нареден провокативен пост ќе биде бришен поготово на ooolaff. Разберете што ви пишуваме сигурно вие не знаете повеќе за Вардар од нас. Ви објаснивме 100 пати каква е ситуацијата и дека се се наследува од долгови до трофеи и историја...
а ова само значи дека присилно ме отстранувате од форумов оти НЕ ВИ СЕ ДОПАЃА РЕАЛНОСТА И ФАКТИТЕ КОИ ВИ ГИ ПРЕДОЧУВАМ!!!
а то дека се се наследувас од трофеи, историја, долгови и сл. то е само ваша луда желба и начин да си ги намалите фрустрациите кои ви ги нанесоа новите газди на МИРАВЦИ 2011!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
бре... некој си џек ми го избриша мислењето наменето за томиџери, а неговиот коментар уште стои!!! ако ако браво модератори!!! зато форумов тера во овој правец!!! а сигурен сум дека не сум само јас незадоволен од вашата работа!!! мислењето за томиџери ќе биде поставено во мојот потпис, па ќе можи секој да го прочита!!! и во фан-клуб победа-прилеп!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:41 PM ---

ооолафф не провоцираше, туку враќаше на постот наменет за него!!! ако ти то го свати како провокација, имаш сериозен проблем!!!
Не немам сериозен проблем ти имаш. 20 коментари на темава имаш и повеќе во секој имаш провокација ете прегледај си ги па види. Томиџери ти даде прост пример, а ти вреѓаш мајки сестри и остало. Ти даде само ПРИМЕР. 200 членови тука објаснуваат дека се се наследува некои си тераат по свое и по нивна логика дека тоа не е така. Епа нема вие да кажувате како е и што е, има тука многу поупатени во ситуацијата во клубот, а и да не си упатен прочитај како тоа историјата се наследува и клубот е ист(ти објаснив и јас) епа прочитај го моето мислење 100 пати ако не сватиш. Нема надеж за тебе....

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Алал да ви ова ти се вика паметни луѓе си наследивте се трофеи и историја само втората лига не ја наследивте.
Овие што ве преземаа сигурен сум дека и шампиони ќе ве направат.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Немој да го банирате од темава Олаф, уствари не банирајте никого од нив. Остајте ги да гледаат и да патат во наредните успеси на нашиот клуб. А кумановецот би сакал да го прашам кај е неговиот фудбалски тим!?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Алал да ви ова ти се вика паметни луѓе си наследивте се трофеи и историја само втората лига не ја наследивте.
Овие што ве преземаа сигурен сум дека и шампиони ќе ве направат.
Ти кога ќе умреш твоето богатство некој го наследува колку што знам. Ама твојте органи кој ги наследува никој нели? Појасно е сега?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Не немам сериозен проблем ти имаш. 20 коментари на темава имаш и повеќе во секој имаш провокација ете прегледај си ги па види. Томиџери ти даде прост пример, а ти вреѓаш мајки сестри и остало. Ти даде само ПРИМЕР. 200 членови тука објаснуваат дека се се наследува некои си тераат по свое и по нивна логика дека тоа не е така. Епа нема вие да кажувате како е и што е, има тука многу поупатени во ситуацијата во клубот, а и да не си упатен прочитај како тоа историјата се наследува и клубот е ист(ти објаснив и јас) епа прочитај го моето мислење 100 пати ако не сватиш. Нема надеж за тебе....
кај виде да навредив некого??? ако ти то го свати како навреда тогаш дечко имаш "покварена машта". јас само дадов предлог за решеавање на примерот!!!
а и плус, гледам дека овде олаф не ви проблемот!!! освен 3-4 души, сите други ве напаѓаат!!! само 3-4 комити имаат профили тука или и дел од нив не се сложуваат и не можат да се помират со продажбата на клубот??? за то треба да се замислите!!!
томиџери ми рече дека требало да организираме протести ако не сме задоволни од решението!!!
е па одговорот за него е- не бе брат!!! ние сме ПРЕЗАДОВОЛНИ ОД РЕШЕНИЕТО!!! како да бидеме незадоволни кога вардар појче го нема??? вие сте тие кои треба да организирате протести да ви го вратат клубот, оти до даље ќе навивате за некоја фалш верзија на вардар и то не скопска, туку скопско-гевгелиска!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
кај виде да навредив некого??? ако ти то го свати како навреда тогаш дечко имаш "покварена машта". јас само дадов предлог за решеавање на примерот!!!
а и плус, гледам дека овде олаф не ви проблемот!!! освен 3-4 души, сите други ве напаѓаат!!! само 3-4 комити имаат профили тука или и дел од нив не се сложуваат и не можат да се помират со продажбата на клубот??? за то треба да се замислите!!!
томиџери ми рече дека требало да организираме протести ако не сме задоволни од решението!!!
е па одговорот за него е- не бе брат!!! ние сме ПРЕЗАДОВОЛНИ ОД РЕШЕНИЕТО!!! како да бидеме незадоволни кога вардар појче го нема??? вие сте тие кои треба да организирате протести да ви го вратат клубот, оти до даље ќе навивате за некоја фалш верзија на вардар и то не скопска, туку скопско-гевгелиска!!!
Јасно ти е дека скоро никој не се сложува со тоа ама пак ни тоа не го сфати. А, каде навредуваш? Па еве ти само неколку поста, не ме терај да барам повеќе.Тука, тука, тука, тука, тука, тука, и тука.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Јасно ти е дека скоро никој не се сложува со тоа ама пак ни тоа не го сфати. А, каде навредуваш? Па еве ти само неколку поста, не ме терај да барам повеќе.Тука, тука, тука, тука, тука, тука, и тука.
освен на страна 711 каде сум провоцирал, на сите други одговарав со истиот стил со кој ми се обраќаа. темата дали е потребно проширување на 1 МФЛ не ја мешај тука, овде разговараме за фк вардар!!!
ако не те мрзо прочитај ги погорните постови кои сум ги цитирал и се ке ти биди јасно!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 6:07 PM ---
а кој не се сложува со мене??? 3-4 комити!!! види поубо КОЈ СЕ СЛОЖУВА СО МОЕТО МИСЛЕЊЕ ПРЕКУ ДРУГИТЕ ПОСТОВИ!!!

плус, јас завршив овде, ако томиџери го интересира моето мислење за последниот негов пост наменет за мене, нека кажи, ќе го напишам одново, само нека му порача на модераторот да не го бриши за да можи да го прочита!!!
ај чао!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
освен на страна 711 каде сум провоцирал, на сите други одговарав со истиот стил со кој ми се обраќаа. темата дали е потребно проширување на 1 МФЛ не ја мешај тука, овде разговараме за фк вардар!!!
ако не те мрзо прочитај ги погорните постови кои сум ги цитирал и се ке ти биди јасно!!!

а кој не се сложува со мене??? 3-4 комити!!! види поубо КОЈ СЕ СЛОЖУВА СО МОЕТО МИСЛЕЊЕ ПРЕКУ ДРУГИТЕ ПОСТОВИ!!!
Ама тебе излгеда ти треба некоја помош. Во Победа темата сите да пишуваат Победа е тим без историја ти ќе го прифатиш тоа и дали е тоа така кога самиот ти фан на победа знаеш дека не е така. Му објаснив и на член погоре. Ако ти умреш твоето богатство некој го наследува, а не и огрганите твои т.е. телото. Е така му доаѓа ова со Вардар и ова ти е попорост пример од тој на Томиџери кој многу очигледно те навреди. Ама како што реков не очекувам да сфатиш.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ве читам некое време и ви се чудам на сите што серете на Вардар.. па нели вие сакавте појак фудбал во државава? Нели вие бевте вие тие што сакавте да се врати публиката на стадиониве низ земјава? Да, и мене можеби малку ми е криво што еден клуб се вратил на таков начин во прва лига, а пример Тетекс се влечеше цели 16 години во втора лига, но размислете малку од позитивната страна. Со зајакнувањето на Вардар, автоматски се зголемува квалитетот на лигата, а истовремено се привлекува и публиката да доаѓа низ стадиониве низ земјава. Еве има најави дека и Тетекс ќе има јаки спонзори, исто и Шкендија, еве ги и Работнички па и Металург, значи ќе има 4-5 јаки прволигаши кои ќе се борат за титула, а исто така 3 тимови од овие може да привлечат многу публика низ земјава тоа е факт . Нели тоа сите го посакувавме ?
Дај боже Пелистер, Беласица, Слога.. да најдат јаки спонзори па заедно со М.Ѓ.П. и Тиквеш да влезат во прва лига, а тие тимови поназад што ги набројав да станат стабилни тимови кои нема после некоја година да се распаднат... дај боже вака да продолжи фудбалов (исто и кошарката, ракометот..) и за некоја година да го достигнеме врвот, па и мие да имаме нешто значајно во државава.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991

плус, јас завршив овде, ако томиџери го интересира моето мислење за последниот негов пост наменет за мене, нека кажи, ќе го напишам одново, само нека му порача на модераторот да не го бриши за да можи да го прочита!!!
ај чао!!!
И пак не сфати, очекувано. НИКОЈ НЕ СЕ СЛОЖУВА ПА НИ ЈАС ВАРДАР ДА ОСТАНЕ ПРЕКУ ФУЗИЈА !!!

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Работата е што се љубоморни што сме успеале нешто да постигнеме за нашиот клуб да се врати на добри патеки. Види кој пишува и ќе ти стане јасно. Прилепчани, битолчани и некој чкарт скопјани. И да ви кажам за последен пат ние не го сменивме името само ја додавме плус годината на основање која ќе се тргне за пола година.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А што, можда “денешнава“ Фиорентина ја сметаат за некоја нова, не за онаа старата Фиорентина??? И они го напраеја истово, променија нешто у името за да им бидат избришани долговите, ама сите ја памтат ФИОРЕНТИНА како ФИОРЕНТИНА, никој не вика оваја “новава“ Фиорентина е појака или послаба од “старата“. Што сте се фатиле ка слеп за стап не ми е јасно.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
да да играше за македонија ѓорче петров па дојде во вардар се пензионираше лани и сега е помошник
Го знам од кога играше во цементарница, вистински лидер, мило ми е што го земале за помошник тренер, мислам дека е океј личност...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
значи дека фиорентина, парма, олимпија итн не се истите тимови
според вас значи дека манчестер јунајтед не е тој тим бидејки си го сменил името
епа ова е исто и вардар си го менува името односно има само една додавка во рок од една година

Kajgana Shop

На врв Bottom