- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
бре... некој си џек ми го избриша мислењето наменето за томиџери, а неговиот коментар уште стои!!! ако ако браво модератори!!! зато форумов тера во овој правец!!! а сигурен сум дека не сум само јас незадоволен од вашата работа!!! мислењето за томиџери ќе биде поставено во мојот потпис, па ќе можи секој да го прочита!!! и во фан-клуб победа-прилеп!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:41 PM ---
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:43 PM ---
а то дека се се наследувас од трофеи, историја, долгови и сл. то е само ваша луда желба и начин да си ги намалите фрустрациите кои ви ги нанесоа новите газди на МИРАВЦИ 2011!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:41 PM ---
ооолафф не провоцираше, туку враќаше на постот наменет за него!!! ако ти то го свати како провокација, имаш сериозен проблем!!!Секој нареден провокативен пост ќе биде бришен поготово на ooolaff. Разберете што ви пишуваме сигурно вие не знаете повеќе за Вардар од нас. Ви објаснивме 100 пати каква е ситуацијата и дека се се наследува од долгови до трофеи и историја...
--- надополнето: Jun 27, 2011 5:43 PM ---
а ова само значи дека присилно ме отстранувате од форумов оти НЕ ВИ СЕ ДОПАЃА РЕАЛНОСТА И ФАКТИТЕ КОИ ВИ ГИ ПРЕДОЧУВАМ!!!Секој нареден провокативен пост ќе биде бришен поготово на ooolaff. Разберете што ви пишуваме сигурно вие не знаете повеќе за Вардар од нас. Ви објаснивме 100 пати каква е ситуацијата и дека се се наследува од долгови до трофеи и историја...
а то дека се се наследувас од трофеи, историја, долгови и сл. то е само ваша луда желба и начин да си ги намалите фрустрациите кои ви ги нанесоа новите газди на МИРАВЦИ 2011!!!