Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Дали Комити од новата сезона редовно ќе го следат својот клуб ФК Миравци на гостувањата?:LOL::D
Дали сестра ти и оваа сезона ќе ни го пуши ?
Уствари што прашуем така ќе биде.....
И спремајте се ајде, Партизан доаѓа за некое време во Скопје, треба да го подржите ;)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Дали Комити од новата сезона редовно ќе го следат својот клуб ФК Миравци на гостувањата?:LOL::D
Ne postoi po nisko nesto i pogolemo ponizuvanje od toa cel grad da se SRBOMANI i pro srpski nastroeni... prodadeni dusi, slugi srpski.
Inace ne se sekiraj ti, ke pokaze vremeto Vardar dali go smenil imeto ili istorijata ja zagubil. Barem za razlika od vas ne navivame za pari, kako sto navivavte za Sileks, i barem sme gordi Makedonci zasekogas patrioti i prvi vo borbeni redovi za sto i da e... a za takvite kako vas... sto da se kaze... nepismeni idioti, nastroeni kon nasiot neprijatel Srbija sto ne ni ja priznava crkvata i zastanuva na stranata na Grcija...

SRPSKI KURVI... e toa se Kumani !!!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Дали сестра ти и оваа сезона ќе ни го пуши ?
Уствари што прашуем така ќе биде.....
И спремајте се ајде, Партизан доаѓа за некое време во Скопје, треба да го подржите ;)
да ни го подржат к....т на сите комити

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Па не баш неаме пари за гостовања ко вас што остваривте дури 3. Не менуваме бои и не наиваме за српски клубови, а ќе заборавев и не прајме паузи од 10 години ;)
Па,како немате баш пари за гостувања кога цела партија стои позади вас:LOL:.Кој навива за српски тимови?Си постојат групи ГРКУ И КУЦЗ од Куманово што навиваат за Партизан и Ѕвезда.Такви ги има во сите градови во Македонија,а не само во Куманово.Кумани не правеле никаква пауза 10 години туку спортот беше мртов 10 години,а сега од оваа сезона ќе имаме три суперлигаши РК,ЖРК Куманово и КК Куманово.Кумани се до 98 година навивале во плави бои.

Пак не ми одговори дали Комити ќе го следат својот клуб ФК Миравци на сите натпревари:LOL:.И напред Миравци лее алеа оооооо:LOL:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Па,како немате баш пари за гостувања кога цела партија стои позади вас:LOL:.Кој навива за српски тимови?Си постојат групи ГРКУ И КУЦЗ од Куманово што навиваат за Партизан и Ѕвезда.Такви ги има во сите градови во Македонија,а не само во Куманово.Кумани не правеле никаква пауза 10 години туку спортот беше мртов 10 години,а сега од оваа сезона ќе имаме три суперлигаши РК,ЖРК Куманово и КК Куманово.Кумани се до 98 година навивале во плави бои.

Пак не ми одговори дали Комити ќе го следат својот клуб ФК Миравци на сите натпревари:LOL:.И напред Миравци лее алеа оооооо:LOL:
Со луѓе како тебе недоволно навивачки едуцирани и не доволно запозанени со ситуацијата нема што да се коментира....

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
! ПОБЕДА БАРЕМ НЕ ГО СМЕНИ ИМЕТО, туку се формира нов клуб кој ќе ја заменува во наредните 8 години, за да после и го отстапи местото во 1 лига, затоа што победа НЕ ИСПАДНА, туку беше исфрлена!!! ние можеби ќе се заебаваме 8 години, но бварем ништо не загубивме, за разлика од вас!!! си формиравме нов клуб, кој брзо моѓи и во европа ќе излези, оти така ни се можи и ни се сака, а плус си додадовме уште еден за посилен прилеп!!! ние имавме тежок период, но ќе се вратиме многу посилни, а вие???
Крај на дискусијата.................

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Droljo, da ti ja ebam sestrata kurvinska klosarska srbomanska picko edna skapana...
Ne postoi po nisko nesto i pogolemo ponizuvanje od toa cel grad da se SRBOMANI i pro srpski nastroeni... prodadeni dusi, slugi srpski.
Inace ne se sekiraj ti, ke pokaze vremeto Vardar dali go smenil imeto ili istorijata ja zagubil. Barem za razlika od vas ne navivame za pari, kako sto navivavte za Sileks, i barem sme gordi Makedonci zasekogas patrioti i prvi vo borbeni redovi za sto i da e... a za takvite kako vas... sto da se kaze... nepismeni idioti, nastroeni kon nasiot neprijatel Srbija sto ne ni ja priznava crkvata i zastanuva na stranata na Grcija...

SRPSKI KURVI... e toa se Kumani !!!
За овие ли Србомани збориш кретен искомплексиран
A,кога збориме за платени навивачи може малку да се подсетиме ретро

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Куманово држава..........
Иначе како ви иде демографската структура, 1/3 Албанци, a остатокот србомани ?

П

Паспарту

Гостин
абе друже, баш за то ти зборувам!!! вардар 2011 е новоформиран клуб со фузија на вардар и миравци, така??? е па нема ни долгови, ни обврски, ни историја, ништо!!! нема селективни работи!!! какви селективни работи ми кажуваш??? што кажав јас дека се задржало, а шо дека се изгубило??? не ме следиш!!! јас кажувам дека вардар изгуби се!!! СЕ!!! освен местото во 1 лига!!!
Ти стварно си мутав или со сила се правиш? Долгови, титули, дресови, амблеми, жени, курви, прашок за перење, сето тоа останува во Вардар...

ЕВЕ ТИ ЕДЕН ПРОСТ ПРИМЕР: ИМАШ УБАВА СЕСТРА, ЈАС ЈА ЗЕМАМ ЗА ЖЕНА, АМА САКА НА ПРЕЗИМЕТО ТОМИЏЕРОВСКА ДА СИ ГО ДОДАДЕ И НЕЈЗИНОТО ОЛАФОВСКА, ВО ТОЈ СЛУЧАЈ, ДАЛИ ОТКАКО ЌЕ СТАНЕ ТОМИЏЕРОВСКА-ОЛАФОВСКА ЌЕ ПОЧНЕ ДА ФУНКЦИОНИРА КАКО НОВА ЖЕНА, А ПРИТОА СЕ ШТО НАПРАВИЛА ДО ТОГАШ ЌЕ СЕ ИЗБРИШЕ!?

Па ти до вчера навиваше за Победа Витаминка, а сега ми дробиш тука дека додавка во името се ќе смени, како тогаш на вас ништо не ви менува? Изгледа поради тоа што сте прилепчани...

Трето, кажи ми како тоа на ЛЕГАЛЕН начин старата Победа ќе го замени новиот клуб Победа Јуниор/Сениор/Викторија за 8 години во прва лига?

И НА КРАЈ, АКО ТОЛКУ МНОГУ ВИ СМЕТА ФУЗИЈАТА, ШТО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПРОТЕСТИ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Ти стварно си мутав или со сила се правиш? Долгови, титули, дресови, амблеми, жени, курви, прашок за перење, сето тоа останува во Вардар...

ЕВЕ ТИ ЕДЕН ПРОСТ ПРИМЕР: ИМАШ УБАВА СЕСТРА, ЈАС ЈА ЗЕМАМ ЗА ЖЕНА, АМА САКА НА ПРЕЗИМЕТО ТОМИЏЕРОВСКА ДА СИ ГО ДОДАДЕ И НЕЈЗИНОТО ОЛАФОВСКА, ВО ТОЈ СЛУЧАЈ, ДАЛИ ОТКАКО ЌЕ СТАНЕ ТОМИЏЕРОВСКА-ОЛАФОВСКА ЌЕ ПОЧНЕ ДА ФУНКЦИОНИРА КАКО НОВА ЖЕНА, А ПРИТОА СЕ ШТО НАПРАВИЛА ДО ТОГАШ ЌЕ СЕ ИЗБРИШЕ!?

Па ти до вчера навиваше за Победа Витаминка, а сега ми дробиш тука дека додавка во името се ќе смени, како тогаш на вас ништо не ви менува? Изгледа поради тоа што сте прилепчани...

Трето, кажи ми како тоа на ЛЕГАЛЕН начин старата Победа ќе го замени новиот клуб Победа Јуниор/Сениор/Викторија за 8 години во прва лига?

И НА КРАЈ, АКО ТОЛКУ МНОГУ ВИ СМЕТА ФУЗИЈАТА, ШТО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПРОТЕСТИ?

Кумановац работава нека не биде лжев људи.... Ај прекини со дискусиите за твојата група што правела и како прави ова е тема ВАРДАР.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Аман бе луѓе како сеуште пишувате за тоа како останаа во прва лига.Останаа како останаа заврши тој муабет веќе,сите се спремаат за новата сезона.

И мислам дека фудбалот веќе ќе оди во нагорна линија во Македонија.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Аман бе луѓе како сеуште пишувате за тоа како останаа во прва лига.Останаа како останаа заврши тој муабет веќе,сите се спремаат за новата сезона.

И мислам дека фудбалот веќе ќе оди во нагорна линија во Македонија.
Апсолутно се сложувам дека следната сезона ке биде една од поквалитетните во последните неколку години.
Јаки Вардар,Металург,Тетекс,Работнички Шкендија ке биде стварно интересно,а како останал Вардар во прва лига и не е толку битно она што е најбитно дека ке гледаме поинтересн фудбал.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.701
Ќе има многу повратници во македонскиот фудбал (зборам за играчи, а не за тимови), па може да се постигне ефект како на кошаркарските утакмици.
Нема да брзам многу, ќе почекам пред да кажам силен Вардар, пошто се може да се случи. Шкендија нема да биде ништо посебно следна година. Без Хасани нема шанси да ја одбранат титулата. За мене според ова до сега, работнички е најголем фаворит за титулата, иако Металург може да напаѓа од сенка, па дури после Шкендија.
Ќе почекаме да видиме какви тимови ќе направат Тетекс и вардар па после ќе излезам со нашите амбиции.
Гледам Фако ништо не направил со трансферот во малме (бар така ми кажаа), па можно е да остане кај нас (ова е мое посакување, а не е потврдена вест).
За Настевски немам идеја што прави...
Штета штѕо го дадовме Бојан георгиевски на Металург, добро ќе беше да го задржиме во тимот.
Подитно треба да се купуваат играчи, бидејќи времето си минува, и треба веќе да се знаат играчите.
Многу е важно во екипатан да се има некој снажен Афрички играч, па Амбурет би ни дошол одлично. Ако дојде и Вашингтон уште поубаво, а највеќе би се израдувал на враќање на Бајо и Васоски.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Апсолутно се сложувам дека следната сезона ке биде една од поквалитетните во последните неколку години.
Јаки Вардар,Металург,Тетекс,Работнички Шкендија ке биде стварно интересно,а како останал Вардар во прва лига и не е толку битно она што е најбитно дека ке гледаме поинтересн фудбал.
Се надевам дека Ренова и уште некоја друга екипа пр.Турново ќе бидат силни барем за Европа да се борат па тогаш би имале супер интересно првенство,значи што поголема конкуренција толку поквалитетни екипи ќе има!

А ако следната сезона во прва лига влезе и Македонија Ѓ.П тогаш мислам дека ќе имаме најинтересна сезона во последните 10-15 години.

Ме радува ова што почнува да се инвестира повеќе во фудбалот.Ако продолжат ваквите инвестиции тогаш можам да тврдам дека нашето првенство ќе го надмине на квалитет босанското.Само уште некои работи на репрезентативен план да се средат и тогаш сите ќе бидеме ЗАДОВОЛНИ!

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ќе има многу повратници во македонскиот фудбал (зборам за играчи, а не за тимови), па може да се постигне ефект како на кошаркарските утакмици.
Нема да брзам многу, ќе почекам пред да кажам силен Вардар, пошто се може да се случи. Шкендија нема да биде ништо посебно следна година. Без Хасани нема шанси да ја одбранат титулата. За мене според ова до сега, работнички е најголем фаворит за титулата, иако Металург може да напаѓа од сенка, па дури после Шкендија.
Ќе почекаме да видиме какви тимови ќе направат Тетекс и вардар па после ќе излезам со нашите амбиции.
Гледам Фако ништо не направил со трансферот во малме (бар така ми кажаа), па можно е да остане кај нас (ова е мое посакување, а не е потврдена вест).
За Настевски немам идеја што прави...
Штета штѕо го дадовме Бојан георгиевски на Металург, добро ќе беше да го задржиме во тимот.
Подитно треба да се купуваат играчи, бидејќи времето си минува, и треба веќе да се знаат играчите.
Многу е важно во екипатан да се има некој снажен Афрички играч, па Амбурет би ни дошол одлично. Ако дојде и Вашингтон уште поубаво, а највеќе би се израдувал на враќање на Бајо и Васоски.
Како што прочитав во денешен спорт поради повреда Вашингтон немало да дојде

Kajgana Shop

На врв Bottom