Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја зграда од порано кај што се плаќало за телевизија, моментално дувло на наркомани било. Таа горит, се изнервирале наркоманите изгледа немале бело

Се работит за поранешниот дописен центар на Македонската радио-телевизија во Охрид

школо од Руцкал овие, ама требит август да идет на полагање, слабо го научиле градивото :eek::D

Многу наркомани во последно во Охрид имат, требит да се преземат мерки, вака никаде не ојме.

Има негде кошаркарски дресови, освем она наспроти костурон шо e?

Немат, а? :place:

Ај дур сте овде, кажете каде можам да земам слушалки за нокиа, ама некој стварно добри, некои слушалки за трчање (ако имат такви :D).

Ај дур сте овде, кажете каде можам да земам слушалки за нокиа, ама некој стварно добри, некои слушалки за трчање (ако имат такви :D).

За дресој побарај наспроти јајца кај шо се продавет во пазарон,и ко ќе влезиш во пазарон од кај чинарон од десна страна едно мало "бутиче" мислам дека знајш за кај ти велам.А за слушалки побарај по мобилариве и да не најш нови, поубо стари оргинал да земиш одколку кинески од на тезга.

Не ми се вервит да постоет слушалки специјализирани за трчање. Ама шознајш, можда топ-шоп ќе измислат некој :D
Иначе, слушалки имаш во турскана чаршија, ко ќе ојш од кај фонтанана на лева страна, лесно ќе ја најш продавницата. За друго место незнам, јас оттаму порано купвев.

едит: Од Орка ќе ојш надолу по чаршијана, лево, на крајон од Амамон имат продавница кај шо имат маици со натписи, можда ќе најш и дресој.

Не ми се вервит да постоет слушалки специјализирани за трчање. Ама шознајш, можда топ-шоп ќе измислат некој :D
Иначе, слушалки имаш во турскана чаршија, ко ќе ојш од кај фонтанана на лева страна, лесно ќе ја најш продавницата. За друго место незнам, јас оттаму порано купвев.

едит: Од Орка ќе ојш надолу по чаршијана, лево, на крајон од Амамон имат продавница кај шо имат маици со натписи, можда ќе најш и дресој.

Шо немат та слушалки за трчање да немало :)
sport-headphones-for-running-sennheiser-pmx80-sport-series-II-behind-the-head-ear-phones-for-sports.jpg

Едни од многуте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom