ИдиВиди.ком.мк

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Бил Гејт во афродизијак?
Аууууу ОГРООООООМНА грешка.

Па морам да отворам една тема околу киксовите што ги прават на Идивиди. Многу често наоѓам многу грешки и што е уште поважно - неточни информации. Ама тоа што го прочитав денес беше крај на програмата.

Следете ја веста:
----------------------------
„Реал Мадрид“ планира да го купи Иван Хегера , а за таа цел веќе имале два состаноци со играчот. „Росонерите“ сакаат да го најмат одбранбениот играч, пред тоа да го стори „Ливерпул“.

Врз интернационалецот можно е да се прави притисок за да заигра на „Анфилд“ заедно со своите земјаци Луис Гарсија, Алонсо и Фернандо Мориентес.

Од друга страна, Карло Анџелоти ќе треба да ги замени одличните играчи: Били Костакурта, Дарио Симиќ, Јамп Стам и Паоло Мандини затоа што сите веќе од поодамна имаат наполнето 30 години.
----------------------------

Секој што малку се разбира и прати фудбал ќе свати колку е сево ова глупо и без врска напишано. Елгера игра веќе повеќе од 5 години во Реал Мадрид а овие пишуваат дека сега сакал Реал да го купи:pos:

Ај во ред. Тој што преведувал не се разбира во фудбал и се збунил.
Ама па грешките во преводот:

Иван Хелгера = Иван Елгера (Х пред името не се чита)
Росонерите = Росоњерите
Анфилд = Енфилд
Анџелоти = Анчелоти
БИЛИ Костакурта?!?!?! = Алесандро Костакурта (освен ако нема некој прекар за кој не сум слушнал)
Дарио Симиќ = Дарио Шимиќ
ЈАМП Стам = Јап Стам

Па дали е можно волку грешки да се направат во 10-тина реда текст?!:pop:

:pos2::pos2::pos2:лелеееее киксери се стварно:pos2:Па баш добро име избрале-идивиди шо киксови објавивме:pos2:

ајдее кај ја најдовте темава од далечна 2005 :tapp: инаку стварно големи киксови прават од идивиди па ми јави

Браво бе Тете, успеа да воскреснеш тема од 2005 година. :)
:pos: :pos: :pos::pos: :pos: :pos::pos: :pos: :pos::pos: :pos: :pos::pos: :pos: :pos:

Aман бе, сум видел ископуење тема од пред недела, две, месец па и неколку месеци. Али ова уште не сум видел

сајтов има катастрофален дизајн :smir:

А шо мислиш ти?:baeh:
Не озбилно абе тргнав од позади да барам теми и ја видов оваа:helou:
Контате сега?:helou::kez:

не контаме ај те молам пообјасни :nesum:

Абе како не сваќаш?
Значи тргнав од последната тема во овој подфорум и ја видов оваа сеа сваќаш?:helou:

а ти сфаќаш дека се зезам :pos::pos::pos: туку фала што ми објасни сепак ми стана појасно :smir: ( :pos2: )

Секоја чест што ја отворивте темата од 2005 година..

А и да идиневиди имаат баја грешки..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom