Што мислите за емисијата Зевзекманиа

• Креатор на темата Креатор на темата Пропалица
  • Време на започнување Време на започнување

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Локација
77.94.48.5:80
Јас лицно мислам дека се навистина интересни и имаат добра смисла за хумор за разлика од другите емисии.
Да ве слушнам вас! ;)

Добри се момците,највеќе ми се свиѓа што пукаат сеир на сите партии,не се определени

Пред година-две ја гледав, сеа некако тапа ми е.

Па знаат да маваат ремет по се и сешто,во глобала доста добро го прават тоа иако некогаш знаат да истресат по некоја "зелена"

Поздрав Зевзеци:p

За разлика од Љофе не се политички обоени и ми се некако поинтересни.
мислиш јофе така ли,,јофе е политички определен и само емитува работи од ВМРО, а од СДСМ не е емитивал досега интересни прилози како што знам јас.

Порано интересни ми беа и ги пратев ,но сега некако не ги гледам не ми се интересни.

Но ги Почитувам бидејќи само они не се партиски определени ,барем додека снимаат.

Зевзекманија......Горан, Горан, Ѓуро...и Џејми Шеј :)
awesome

Добри се.. интересни..какви се нети шупаци има по телевизиите ,они се супер

Горан додека беше сам тоа беше зевезклук до болка, ова веќе ми личи на мал селски театар ( за жал).

Горан додека беше сам тоа беше зевезклук до болка, ова веќе ми личи на мал селски театар ( за жал).

Апсолутно точно! Треба Горан сам да си го води. Баш се сега како селски театар...

ок ми се, политички хумор и така не ми е по кеиф, али спрема ТОФЕ и БЕЈБИ овие се амди бајрам за нив, подобри ми беа кога беа само 2ца, сега мн. некако се собраа ебаго

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom