Студентски домови

T

Tetro

Гостин
За разлкика од останатите и е тоа.
Епа, за да изградиш мислење, помини барем во 1/5 од собите и тогаш кажи. Од една видена соба не носи заклучоци.
Беше убаво, ама ефтина работна рака знаеш како е во градежништвото.
Вентилаторите вградени по вц-ињата се од оние од 120 денари, за другите вградени елементи да не пишувам подобро.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Епа, за да изградиш мислење, помини барем во 1/5 од собите и тогаш кажи. Од една видена соба не носи заклучоци.
Беше убаво, ама ефтина работна рака знаеш како е во градежништвото.
Вентилаторите вградени по вц-ињата се од оние од 120 денари, за другите вградени елементи да не пишувам подобро.
Изгледа и поминав што кажувам.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Јас во читална во студентски не одам, затоа и ништо не ми значи тоа што Гоце има читална, а Стив нема.
Не ни кажав дека храната е најсјана, но не е ни најлоша. Да Кузман има најдобра храна. Ти за тролање прво си па така да немам намера да се убедувам со тебе што „не сум видел“.

Јас кај седев, имам наведено во претходните постови. Но доволно време сум поминал во другите поготово Стив откако го реновираа за да знам како е.
Ако ти не одиш во читална, има луѓе коишто одат. Инаку стив само оддалеку изгледа дека е убав, се друго освен собите во машките згради е шит, уште и да имаш среќа да ти се "погодат" цимерите, е тек тука си ја наебал стварно. Ни факултет ќе видиш, нити учење. Второ ако не од цимерите од комшиите си ја наебал за галамата така да секако си у минус. И не сум за тролање, ја кажувам вистината и реалната ситуација, а на тебе ти кажав, ако ти е убаво слободно седи си таму, погоре ти наведов многу аргументи така да не се фаќај само за една работа, ти кажав се што не е убаво во стив, а ти си се фатил за новите згради и тоа па тоа, а и самиот си свесен дека ништо друго не чини таму.
--- надополнето: Jun 24, 2011 6:04 PM ---
За разлкика од останатите и е тоа.
Ако стив е хотел со 7 звездички, тогаш кузман и пелагонија се со 16 :giggle:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ако ти не одиш во читална, има луѓе коишто одат. Инаку стив само оддалеку изгледа дека е убав, се друго освен собите во машките згради е шит, уште и да имаш среќа да ти се "погодат" цимерите, е тек тука си ја наебал стварно. Ни факултет ќе видиш, нити учење. Второ ако не од цимерите од комшиите си ја наебал за галамата така да секако си у минус. И не сум за тролање, ја кажувам вистината и реалната ситуација, а на тебе ти кажав, ако ти е убаво слободно седи си таму, погоре ти наведов многу аргументи така да не се фаќај само за една работа, ти кажав се што не е убаво во стив, а ти си се фатил за новите згради и тоа па тоа, а и самиот си свесен дека ништо друго не чини таму.
За галамата на комшиите има лек. За цимерите имаме дискутирано, не паметиш.
И здравје на есен намини на гости па да направиш споредба на Стив и Гоце.
--- надополнето: Jun 24, 2011 6:07 PM ---
Ако стив е хотел со 7 звездички, тогаш кузман и пелагонија се со 16 :giggle:
Јок. Пелагонија е блиску Стив заради фактот што е некогашен хотел. А Кузман собите се полоши, а и вецето е по спрат а не по соби.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
За галамата на комшиите има лек. За цимерите имаме дискутирано, не паметиш.
И здравје на есен намини на гости па да направиш споредба на Стив и Гоце.
--- надополнето: Jun 24, 2011 6:07 PM ---

Јок. Пелагонија е блиску Стив заради фактот што е некогашен хотел. А Кузман собите се полоши, а и вецето е по спрат а не по соби.
Стив е далеку од Пелагонија, со светлосни години, ако не друго по дисциплината, храната, читалната и хигиената. Сите други се испод Пелагонија, ама и таму си има мани како тоа што е малку далеку и 4ца во соба, што е многу. Инаку имам одено и стив и гоце и пелагонија, а во кузман седам, така да вистина е дека имаш заедничко веце и бања, и дека собите се мали, ама барем колку толку храната е многу подобра од другите, локацијата исто, а има и кај да учиш, претежно е мирно без галами и проблематични студенти а и голем плус е што имаш само еден цимер, кај и да е ќе се погодиш многу поарно отколку со тројца. И ќе ти наминам баш да видам, само извести ме ако се предомислиш околу изборот за студентски :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не се предомислувам, не го давам Гоцета :)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Луѓее.. значи за каде да поднесам? Без врски каде имам најмногу шанси?

I

Intex

Гостин
У Гоце има соби шо си имаат ВеЦе-а? Може да земам соба, па да си бирам шо кој како? :D

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
У Гоце има соби шо си имаат ВеЦе-а? Може да земам соба, па да си бирам шо кој како? :D
Две згради имаат две немаат.
Откако ќе земеш соба може да се преместиш во зависност од твојот цимер и цимерот на другиот со кој сакаш да седиш или трета опција да најдете двајца кои ќе седат во вашите соби а вие во нивната.
Се надевам ме разбра.

Член од
25 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали знаете кога започнуваат конкурсите за пријавувањето ? се отепав од барање по интернетов ама ништо не најдов ..:S секоја година во реазлично време се или пак се поклопуваат? позз :*

T

Tetro

Гостин
Дали знаете кога започнуваат конкурсите за пријавувањето ? се отепав од барање по интернетов ама ништо не најдов ..:S секоја година во реазлично време се или пак се поклопуваат? позз :*
Следи ја темава, ќе напише тука кој прв забележи. :)

I

Intex

Гостин
Две згради имаат две немаат.
Откако ќе земеш соба може да се преместиш во зависност од твојот цимер и цимерот на другиот со кој сакаш да седиш или трета опција да најдете двајца кои ќе седат во вашите соби а вие во нивната.
Се надевам ме разбра.
А соби со тројца нешто да има? :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Таму крај на јули до средина на август.

Член од
26 јуни 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
А апсолвентските соби во Гоце имаат ВеЦе внатре или ќе треба да делам со останатите станари?

Kajgana Shop

На врв Bottom