ЈСП - случки, прашања, дискусии

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Мал поздрав до патниците на ЈСП:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Tomorrow it is a Zombie Day :X3:

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.547
оди возисе утре во автобус

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ваљда не се толку ментални старциве на ова горештиниве да се пикаат по автобус и утре :/
Ако не идам со кола утре на работа наебав....

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Значи најјако ...

Рандом пензионерка почна да му се дере на рандом пензионер што седеше да СТАНЕ зашто она била ПЕНЗИОНЕРКА и типов се напна толку многу што почна да пцуе се пензионерско во автобус....

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Епа се возев... еднаш. И се дупнав од смеење. 5ка, цел пат од ѓорче до ново лисиче. Често возењата во автобус знаат да бидат една цела посебна сторија... Имаше доста гужва, 80% пензионери. Успеав да си се пикнам во средината на автобусот, си стоев стуткан и се смеев. Прва ситуација, една пензионерка на друга и вика "ама добро не може ти на оваа страна со задникот, на другава страна со главата" загинав од ова :DDDDD Следна ситуација, друга со друга се кара за нешто, еднава и вика АЈ МОРИ ТИ ЕМ СЕДИШ ЕМ НЕ` РАСПОРЕДУВАШ, СЕДИ СИ МИРНА, па фатија муабети за нивните синови, ќерки, сопрузи, инфаркти имале... па на еднава и сметало дека другава била многу дотерана па ова она... комедии. Трета случка, девојче на 17-18 години наеднаш почна да плаче, онака без видлива причина.

Важно цело време се погледнувавме со еден човек и се смеевме на траги-комедииве.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
И што го претставуваат ова како лоша вест ? Демек ние младите сме глупи што плаќаме карти, а некое старо дртало од 50 години што личи на 70 немора да плаќа. Не на секоаја втора, на секоја станица ако треба нека влагаат. Да се научи на ред овој простаклук у државава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И што го претставуваат ова како лоша вест ? Демек ние младите сме глупи што плаќаме карти, а некое старо дртало од 50 години што личи на 70 немора да плаќа. Не на секоаја втора, на секоја станица ако треба нека влагаат. Да се научи на ред овој простаклук у државава.
И јас не сфаќам кој е гревот тука? Се знае од која старосна граница си пензионер, ако е за тоа ајде нека почнат нека се возат и балетани и балерини што имаат бенефициран стаж до 40тина години или помалце, не сум сигурна, ќе треба 20 автобуси само пензионери да возат.
Им сметале контролите, што не ми сметаат мене што плаќам за месечна секој месец. (ми го нема смајлито за тапшање)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ме нервира новиот летен возен ред. Ем ги скратија автобусите, ем не се придржуваат на тајмингот што им го пишува на страната.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ме нервира новиот летен возен ред. Ем ги скратија автобусите, ем не се придржуваат на тајмингот што им го пишува на страната.
Објасни. На сајтот го има новиот летен распоред? Коа почна? И зашто побогу у лето немаат покасно автобуси од 11 саат, освен тие ноќните линии? Кој си легнува во лето пред 11 саат? Глупи се...

Kajgana Shop

На врв Bottom