ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Машко или женско? Сега треба доживотно бесплатно возење да му дадат...(можда и шофер ке постане еден ден)

треба да ти кажам ,бесплатно возење па после и работа одма:)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Вторник или во петок вожња со бус НЕ ! Во петокот си се качив во 5ка, и од преполната гужва што ја имаше во бусот неможев карта да земам, и на излагање кога се испразни бусот се качува кондуктерот и ми бара карта, почнувам да му објаснувам дека не сум бил во можност да земам карта од гужвата што ја имаше, и овој ни едно ни друго ми опна казна!:mad:
Затоа, вторник или петок ако треба ќе пешачам или такси ќе викнам, ама со бус НЕ !

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
Немаат овие скопските автобуси рачка за итни случаеви? Ја потегнеш, ти се отвара врата - и бегаш. :) Можда звучи малце филмски, херојско... али у дадена ситуација, кад си на зорт јбг.. :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Вчера во 22 шоферот ми делуваше како да има ментални проблеми. Ова озбилно, не се зезам. Застана на семафорите кај Црвен Крст (Центар) и ја отвори предната врата и почна да вика како не може (мислам на жена се обраќаше) да се качи тука зошто не е автобуска. Откако се упали зелено трна и почна да се дере „тргни се, неее“... Помислив ја згази жената. Дури и други луѓе кренаа паника. Сите гледаме ни прозор, а надвор НИКАКВА жена... Шоферот сам на себе си зборел, си замислувал. Веќе на Југо Дрво пола и повеќе од луѓето се симнаа :S

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Хахахаха вие да видите вчера у 2ка у 12 ипол се возиме возиме и пред мостот обединети нации на раскрсницата застанува шефов на семафор и спискаа сите еден ментален (во буквална смисла) постар чоек беше стоеше стоеше и кај другар у скут коа падна ко труп, се онесвести и тука сите паника А У и го извадија го легнаа на тоа тревата и место да го освестат тие го шутираат за да се сврти човек умира а позади Албанците се заебаваат викаат умре умре и викаат брза помош и таман се јавиа човеков ко ништо да не се десило си станува и се качува пак у автобус и си седнува а шовероф стои 20 минути на семафор чека брза помош дојде (далеку од брза) помош и се симнува човеков и го собраа го однесоа до дома живи циркузи што се нема да се преживее у автобусиве..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
и бугарија по теркот на МК (y)
бесплатен превоз- но они само за викенди и празници, плус финансирано од верига супермаркети во Софија

е па , суп-идеја - нека финансираат нешто корисно и нашиве маркети- веро,тинекс, сп.....
нека им организираат нешто на младиве БАР преку летово- кутриве незнаат што со себе -немаат никакви занимации;)
http://www.dnes.bg/sofia/2011/06/18/trygvat-bezplatni-avtobusi-za-vitosha.121686

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=617112019319&id=14&prilog=0&setIzdanie=22308

Кога си во него е два пати побавен, кога трчаш по него е четири пати побрз.
и мене ме зезаше ова се додека не почнав со 200% спринт да трчам, ми нема ниту еден избегано.
се разбира првин мали математики за оддалеченоста, колку луѓе има што сакаат да влезат итн.
Вчера во 22 шоферот ми делуваше како да има ментални проблеми. Ова озбилно, не се зезам. Застана на семафорите кај Црвен Крст (Центар) и ја отвори предната врата и почна да вика како не може (мислам на жена се обраќаше) да се качи тука зошто не е автобуска. Откако се упали зелено трна и почна да се дере „тргни се, неее“... Помислив ја згази жената. Дури и други луѓе кренаа паника. Сите гледаме ни прозор, а надвор НИКАКВА жена... Шоферот сам на себе си зборел, си замислувал. Веќе на Југо Дрво пола и повеќе од луѓето се симнаа :S
Oh gawd I lol'd. Иако не ми делува баш на вистинита случкава...

С

сашенко

Гостин
Ај сега нека седат дома и да не прават непотребни гужви.Нека остават народот што си плаќа карти да си седне и да се вози како човек, зошто и платил за тоа.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Абе не е смешно ниту за зезанција.... Тој човек утре може да нaправи нeкој инцидент :S
значи... сигурно не е нов, сигурно нема ништо направено до сега иначе немал да ве вози ;)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Што е брзина на светлината!?
-Кога пензионер ќе види празно место во автобус.:D

С

сашенко

Гостин
Ме нервира кога ке нема да си платам карта и кога ке плаќам казна....

Kajgana Shop

На врв Bottom