Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.507
- Поени од реакции
- 4.384
Токму така Екдал ми е многу омилен фудбалер и многу би бил среќен доколку добива шанса и нормално не биде продаден сигурен сум дека може да помогнее во тимот и да дава одлични партии верувам во овој фудбалер пошто го пратам веќе 2 години и навистина станува збор за квалитет кој што мора да се искористи.Уште еден Fail на Болоња, после оној со Вивиано. Ја добивме слепата аукција со нив за Екдал, и играчот се враќа во Торино. Ние сме понудиле 1.3 милиони, а они 1.1. Екдал сега е во целосна сопственост на Јувентус.
Добро е да се напомене дека една половина од Екдал лани и беше продадена на Болоња за 2.4 милиони евра, што значи ем сме оствариле профит од зделкава, ем Екдал стекнал искуство. Се надевам нема да се даде негде дечково... имаше добра сезона со Болоња.
Иначе читав исто така дека конте не го сака Бастос туку Вучинич.Според мене Бастос е многу подобро решеније во крилната позиција затоа што е многу подобар дефанзивно и може да се искористи и како лев бек,додека Вучинич е напагач со еден збор и ако игра крило ке игра премногу напаѓачки нешто како Виља во Барса сезонава ако не се лажам.
Исто така мислам дека е редно време да се стегне за Агуеро и веќе да го донесат што побрзо.Пари имаат така да мислам дека не би требало да представува проблем клаузулата од 45 мил.Сепак наше е да чекаме до 1ви септември до тогаш ќе читаме разни шпекулации, секојдневноо ќе не поврзуваат со секој фудбалер фалат уште Меси и Роналдо веќе