Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Уште еден Fail на Болоња, после оној со Вивиано. Ја добивме слепата аукција со нив за Екдал, и играчот се враќа во Торино. Ние сме понудиле 1.3 милиони, а они 1.1. Екдал сега е во целосна сопственост на Јувентус.

Добро е да се напомене дека една половина од Екдал лани и беше продадена на Болоња за 2.4 милиони евра, што значи ем сме оствариле профит од зделкава, ем Екдал стекнал искуство. Се надевам нема да се даде негде дечково... имаше добра сезона со Болоња.
Токму така Екдал ми е многу омилен фудбалер и многу би бил среќен доколку добива шанса и нормално не биде продаден сигурен сум дека може да помогнее во тимот и да дава одлични партии верувам во овој фудбалер пошто го пратам веќе 2 години и навистина станува збор за квалитет кој што мора да се искористи.

Иначе читав исто така дека конте не го сака Бастос туку Вучинич.Според мене Бастос е многу подобро решеније во крилната позиција затоа што е многу подобар дефанзивно и може да се искористи и како лев бек,додека Вучинич е напагач со еден збор и ако игра крило ке игра премногу напаѓачки нешто како Виља во Барса сезонава ако не се лажам.
Исто така мислам дека е редно време да се стегне за Агуеро и веќе да го донесат што побрзо.Пари имаат така да мислам дека не би требало да представува проблем клаузулата од 45 мил.Сепак наше е да чекаме до 1ви септември до тогаш ќе читаме разни шпекулации, секојдневноо ќе не поврзуваат со секој фудбалер фалат уште Меси и Роналдо веќе :)

С

сашенко

Гостин
Каков Вучинич Бастос е тоа што ни треба.Ора човекот по левата страна мора да се донесе...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Каков Вучинич Бастос е тоа што ни треба.Ора човекот по левата страна мора да се донесе...
Море двајцата нека ги донесат,за секој случај.Колку пати повреди ја ебавале цела екипа.Парите се тука сега,нека почнат да ги трошат !

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Juventus interested in Manchester United's Park Ji-Sung

The Korean midfielder had told reporters earlier in the week he wants to remain at Old Trafford beyond his current contract but the Italian giants appear keen to lure him to Italy

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

The Korean midfielder had told reporters earlier in the week he wants to remain at Old Trafford beyond his current contract but the Italian giants appear keen to lure him to Italy
It was reported on Friday that the Bianconeri were making a bid for the Manchester United winger, whose contract expires next summer.

“No, we are not interested in Park,” Marotta told Sky Sport Italia.

Демантирано од страна на Марота.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Уште еден Fail на Болоња, после оној со Вивиано. Ја добивме слепата аукција со нив за Екдал, и играчот се враќа во Торино. Ние сме понудиле 1.3 милиони, а они 1.1. Екдал сега е во целосна сопственост на Јувентус.

Добро е да се напомене дека една половина од Екдал лани и беше продадена на Болоња за 2.4 милиони евра, што значи ем сме оствариле профит од зделкава, ем Екдал стекнал искуство. Се надевам нема да се даде негде дечково... имаше добра сезона со Болоња.
а што бидна со вивиано? извинете за оф-топикот
и мислам дека од екдал ништо нема да испадне, не знам зошто сте го вратиле пак

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744

Медиумиве почнаа да се заебаваат со нас,пошто нон стоп бараме играчи,еднаш не поврзаја и со Руни.. комедии =]

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Even if you're not a Juventus fan, you should be happy if Juve manages to sign Kun Aguero. It's good for the Serie A - more star power.

Се надевам дека ќе го земете, идна 10-ка, освен ако кога Дел Пиеро ќе се пензионира не ја тргнат од употреба...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Even if you're not a Juventus fan, you should be happy if Juve manages to sign Kun Aguero. It's good for the Serie A - more star power.

Се надевам дека ќе го земете, идна 10-ка, освен ако кога Дел Пиеро ќе се пензионира не ја тргнат од употреба...
Ако почнат да тргат бројки тогаш во Јувентус ќе треба да почнат трицифрени дресови да се печатат.
Дел Пјеро најголема ѕвезда ама пред него имало исто популарни 10ки , 4ки ,6ки кои заслужиле да им се повлечи дресот.
Засега за заслугата сите го добија своето име на звездичка на стадионот а бројките ќе си вртат.

Kajgana Shop

На врв Bottom