Фан Клуб: Интер

Болонја направиле грешка на надавањето иако понудиле повеќе Вивиано сепак во Интер за 4,1милиони .Ова е сега тема во Италија киксот на Болонја која за 50% бараше 8 милиони го беше веќе добоворила за Рома Вивиано но по оваа грешка ништо.
Плус Интер земале накој Џонатан гледам тешко плукање паѓа на Инталијанскиот форум.
Инаку таму има големо незадоволство на навивачите за немоќта на Интер да купи добри играчи.

Болонја направиле грешка на надавањето иако понудиле повеќе Вивиано сепак во Интер за 4,1милиони .Ова е сега тема во Италија киксот на Болонја која за 50% бараше 8 милиони го беше веќе добоворила за Рома Вивиано но по оваа грешка ништо.
Плус Интер земале накој Џонатан гледам тешко плукање паѓа на Инталијанскиот форум.
Инаку таму има големо незадоволство на навивачите за немоќта на Интер да купи добри играчи.
Кој италјански форум? :D

Тоа значи, дека Маикон сигурно АУТ.

Реков јас и пред некој ден дека најдобра варијанта ни е Гасперини
и го подржувам Морати во одлуката !!
Сега треба Бранка и Гасперини да се фатат за работа да носат засилувања !! :)

Не ми е јасно зашто ебано не понудиле 5 милиони, туку морале 4,1 милион, за 1 милиони ќе си осигураа топ голман, а вака среќа што Болоња направиле почетничка грешка, зашто голманчево сега сигурно вреди 8 милиони а не 4,1...

Ај бе и вие, барем тренер имате сеа , уште глеам и незадоволни овде
201.gif

Него каква грешка направиле Болоња ?

Ај бе и вие, барем тренер имате сеа , уште глеам и незадоволни овде
201.gif

Него каква грешка направиле Болоња ?
Aматерска, имало наддавање за Вивиано од Интер и Болоња, на слепо, значи ниту еден од тимовите не знаеле колку ќе даде другиот, Интер дале 4.1, Болоња 4.7 но згрешиле при документацијата, наместо да напишат дека даваат половина од неговата цела сума, 9.5 м евра, они ставиле дека даваат половина од 4.7 и фактички испаднало дека дале 2.375м евра што е помалку од понудата на Интер.
Грешка која ги чинеше скапо.

Aматерска, имало наддавање за Вивиано од Интер и Болоња, на слепо, значи ниту еден од тимовите не знаеле колку ќе даде другиот, Интер дале 4.1, Болоња 4.7 но згрешиле при документацијата, наместо да напишат дека даваат половина од неговата цела сума, 9.5 м евра, они ставиле дека даваат половина од 4.7 и фактички испаднало дека дале 2.375м евра што е помалку од понудата на Интер.
Грешка која ги чинеше скапо.

Да да знам како иде надавањето само незнаев каква грешка напраеле

images

Да да, класичен фејл, некој ќе спие вечер со рибите.

Реков јас и пред некој ден дека најдобра варијанта ни е Гасперини
и го подржувам Морати во одлуката !!
Сега треба Бранка и Гасперини да се фатат за работа да носат засилувања !! :)

А зашто јас вчера во град коа те видов,те сватив дека господ нека ни е напомош со оној ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom