Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Giggs was magnificent last season but can you see him having another season like that at the age of 37? I can't.
Исклучете ја бројката, оваа реченица ја читам уште од 7мо одделение кога бев.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Giggs was magnificent last season but can you see him having another season like that at the age of 37? I can't.
Имаш во Палма (подрум ГТЦ) од следнава сезона домашен со Руни и плавиот со Чичарито и ВидичНема шанси да дадам 4000 ако не е од официјалната страна,јас си реков да не има копии од 1000 денари.Дека обично само од Руни има,од друг неможам да најдам.
Имаш во Палма (подрум ГТЦ) од следнава сезона домашен со Руни и плавиот со Чичарито и Видич
700-800Цена?
Мата е супер играч ама ние имаме крила не ни требаШто велите за Хуан Мата ? баш утрово се појави шпекулација на официјалната страна на Манчестер Јунајтед дека го следиме Хуан Мата дали е точно или ?
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:01 AM ---
Хуан Мата би било добро засилување , бидејќи неаме левучари ...
Добар е овој стварно е топ играч ама си ги имаме Евра и Фабио на таа позиција ,но не би било лошо да дојде колку пари бараат Селтик од прилика за него?Смолинг - Добрите подготовки се клучни
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:12 AM ---
Изагире го потврди интересот од Јунајтед
Евра како шо стареј така се губи целиот , така да .... Фабио не знам уште не ми е баш сигурен ... А и овај не знам колку е јак ,ама чим пројавуваат интерес значи има нешто во него...Мата е супер играч ама ние имаме крила не ни треба
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:19 AM ---
Добар е овој стварно е топ играч ама си ги имнаме Евра и Фабио на таа позиција ,но не би било лошо да дојде колку пари бараат Селтик од прилика за него?
Не велам за сите дека се добри играчи пример за Адам и Родвел не мислам така мислам дека се преценети исто така и за ПастореЗа Gose007 сите се добри играчи.
Мата не ни треба, го зедовме Јанг ете ни лево крило. А што бидна со Бербатов нели вчера ќе имаше преговори за нов договор?
Ај смени го спортот жиВти сВе !!!! Адам не мислиш дека е добар?! Мислиш дека е преценет???Не велам за сите дека се добри играчи пример за Адам и Родвел не мислам така мислам дека се преценети исто така и за Пасторе
Мислам дека е просек не играч од светска класаАј смени го спортот жиВти сВе !!!! Адам не мислиш дека е добар?! Мислиш дека е преценет???