Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
^ :LOL::LOL::LOL:
Инаку освен квалитетен,докажан играч на светско ниво нејкам друг,нејкам некој талент (некое детиште недокажано) да го зимаме за ефтини пари бидејки такви ги имаме на кило ако зимаме некој плејмејкер барем да знам дека вреди за парите на пр како Снајдер,Модрич и др.
Што мислите вие?
Или докажан или Клеверли/Морисон, мада зборот докажан е релативен. И Верон беше докажан па паметите што се случи, нели? А исто така од друга страна нели знаеме што се случило кога Ферги му дал шанса на Гигс на 17 години?
Мора Клеверли да добива игри следната година, исто така и Морисон во куповите, јесда е на Господ бељата ама најчесто таквите имаат бесен карактер клучен за успех.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
^ :LOL::LOL::LOL:
Инаку освен квалитетен,докажан играч на светско ниво нејкам друг,нејкам некој талент (некое детиште недокажано) да го зимаме за ефтини пари бидејки такви ги имаме на кило ако зимаме некој плејмејкер барем да знам дека вреди за парите на пр како Снајдер,Модрич и др.
Што мислите вие?
Мене искрено Модрич ми се свиѓаше уште во Динамо кога играше и искрено сакам да дојде, затоа што мислам дека ќе му прилега нашата игра, а и на нас неговата :), со Керик како ДМФ и Модрич и Флеч како ЦМФ би имале екстра подвижен и офанзивен среден ред, а со самото тоа ќе се отвара игра како за крилата, така и за нападот.
За Снајдер што знам, малку ми е постатичен и посебичен од Лука, можеби има подобар шут, али нас моментално ни треба исклучиво плејмејкер, за шутерските работи Руни ќе се погрижи :D
Тоа е од мене, за другото ќе се погрижи управата и САФ.. (y)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

--- надополнето: Jun 24, 2011 5:22 PM ---

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Мене искрено Модрич ми се свиѓаше уште во Динамо кога играше и искрено сакам да дојде, затоа што мислам дека ќе му прилега нашата игра, а и на нас неговата :), со Керик како ДМФ и Модрич и Флеч како ЦМФ би имале екстра подвижен и офанзивен среден ред, а со самото тоа ќе се отвара игра како за крилата, така и за нападот.
За Снајдер што знам, малку ми е постатичен и посебичен од Лука, можеби има подобар шут, али нас моментално ни треба исклучиво плејмејкер, за шутерските работи Руни ќе се погрижи :D
Тоа е од мене, за другото ќе се погрижи управата и САФ.. (y)
ЗА шутеви и нани е тука ама и Јанг и Веленсија имаат добри шутеви. ЗА плејмејкер најмногу ќе ни одговара или Модрич или Мутињо од Порто

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ве читам и ви се чудам на сите.. Колку сакам само САф да не земе ни еден играч креативец..па да им даде шанса на андерсон и на клеверли.. вие гледате само некој ѕвезди.. нашиве играчи слабо ги гледате.. ако биде ова што кажувам.. колку ќе ви се смеам не сте свесни.. особено на дечиштана до 16г (сите знаеме кој се) што појма си немаат од фудбал..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Sir Alex Ferguson (to Vidic): We’ve done well there,’ said Ferguson. ‘He has that mentality of the proper, really authentic defender. Watch Vidic in training, and he’ll batter Louis Saha and then pick him up, as if to say, “This is my job, this is what I do.” I’ll be yelling from the touchline, “Watch the tackling, watch the tackling,” and Vidic will shout, “Sorry boss, sorry boss.” But he’s not sorry at all, he just loves defending.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
хахаха малце фалеше да пишам,среќа прочитав....убаво:)
Иначе во среден ред мора да има минимум еден деструктивен играч ,иначе ќе влегуваат ко на кванташки.
Не знам зашто ама едвај чекам да го видам Де Геа со дресот во раце :D :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
А дали можам (и каде) во Скопје да најдам дрес од ВДС,Вида и сл.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Никаде. Има во Најки во лешперсконо до ГТЦ/Рамстор/Веро, ама дресот е 4000, без име позади и е реплика. Не е како оние со кои играат нашите, како што се порачуваат од официјалната, туку реплика, без tech FIT технологијата, оригинален е ама ко маичка е. Нема грешка за 4000 таков дрес кога од официјалната можеш да се порача за истиве пари :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Никаде. Има во Најки во лешперсконо до ГТЦ/Рамстор/Веро, ама дресот е 4000, без име позади и е реплика. Не е како оние со кои играат нашите, како што се порачуваат од официјалната, туку реплика, без tech FIT технологијата, оригинален е ама ко маичка е. Нема грешка за 4000 таков дрес кога од официјалната можеш да се порача за истиве пари :)
Убаво ти рече Флејм, за тие пари од официјалната ќе си порачаш. Пример мене лани во Август дресот на Јунајтед со Чичарито позади ... ми излезе околу 4500 со се достава. Па сега ти види дали вреди да даваш 4000 денари за маица :) Поздрав

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Убаво ти рече Флејм, за тие пари од официјалната ќе си порачаш. Пример мене лани во Август дресот на Јунајтед со Чичарито позади ... ми излезе околу 4500 со се достава. Па сега ти види дали вреди да даваш 4000 денари за маица :) Поздрав
Нема шанси да дадам 4000 ако не е од официјалната страна,јас си реков да не има копии од 1000 денари.Дека обично само од Руни има,од друг неможам да најдам.

Kajgana Shop

На врв Bottom