Купувам - продавам

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Имаше еден во Аеродром, ама не го гледам повеќе, иначе беше кај ресторанот „Тга за југ“
Не го гледам последните месец дена. Имаше два. Добар беше.Едниот за делови беше.

Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Под дрво и под камен барам Трабант, само да има документи и да не е ЕПТЕН кородиран, за реставрација ....:)
na vlezot na univerzitetot sv. Kiril i Mtodij imas 2 ko sto kaza nekoj pogore e sea dali ne se korodirani neznam posto taka stojat od koga znam za sebe :D

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
na vlezot na univerzitetot sv. Kiril i Mtodij imas 2 ko sto kaza nekoj pogore e sea dali ne se korodirani neznam posto taka stojat od koga znam za sebe :D
многу многу нема што да кородира на нив... само да не се до некој свињарник... свињите ги обожаваат... како посластица им се:ROFLMAO:

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718

RENO 19 CHAMADE
клима, серво, атестирани фолии, атестирана кука, сончев кров-електричен, електрика на прозори, трета таблица (легална-пишана во сообраќајна) плин не атестиран ама со документи за атест, редовно одржувано, со сервисна книшка и само со ориг. нови делови... 1500 му е задња цена иначе огласено за 1650... хитно

077-700-100 или 075-48-98-35
ова е продадено... следно на репертоарот од мојот возен парк за продажба е:

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/575201?searchID=3861619&Idx=1

форд ескорд, 1.3 со атестиран плин, регистриран, сменет мотор, одлично влече без маана... уствари прочитајте го огласот...

Член од
24 јуни 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
Prodavam renalt megane 2007 dci
citroen c4 2007 dizel kupe

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Под дрво и под камен барам Трабант, само да има документи и да не е ЕПТЕН кородиран, за реставрација ....:)
Ги заебаваш децава ? тарабант и кородиран :) од кога тоа фибер глас кородира :D

Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Ги заебаваш децава ? тарабант и кородиран :) од кога тоа фибер глас кородира :D
bratce dali sme deca neveruvam deka znaes a dali e fiberglas ili metal poima nemam a dali korodira uste pomalku jas sakav da pomognam samo da mu kazam kade sum videl tarabant. pomini ako sakas i ti nakaj falultet kje vidis i samiot deka se vo ocajna sostojba

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
bratce dali sme deca neveruvam deka znaes a dali e fiberglas ili metal poima nemam a dali korodira uste pomalku jas sakav da pomognam samo da mu kazam kade sum videl tarabant. pomini ako sakas i ti nakaj falultet kje vidis i samiot deka se vo ocajna sostojba
Trabant ima skolka od presuvani limovi i podstruktura na haubata na motorot i bagazniot kapak. Plasticni se panelite koi ne se od fiberglas..iliti stakloplastika tuku se presuvani tekstilni vlakna impregnirani so fenolna smola...mnogu ne;ist i zdravstveno opasen proces.... :) Kaj kaj fakultet , bi otisol da gi vidam????

Rik

Член од
28 април 2011
Мислења
36
Поени од реакции
15
Trabant ima skolka od presuvani limovi i podstruktura na haubata na motorot i bagazniot kapak. Plasticni se panelite koi ne se od fiberglas..iliti stakloplastika tuku se presuvani tekstilni vlakna impregnirani so fenolna smola...mnogu ne;ist i zdravstveno opasen proces.... :) Kaj kaj fakultet , bi otisol da gi vidam????
Кај што се сместени УКИМ и општествените факултети, филозофски, правен, економски .. карши Мавровка, дваесетина метри под автобуската станица, координатите се 41.999913,21.440509. Да, стојат две возила од источно германско потекло, ама никогаш не ги загледав поубаво, можно е да се вартбурзи.

Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Bratce ja mnogu mnogu ne se razbiram okolu vozila a najmalku za trabant pogore Rik ti napisa kade mozes da gi vidis, a ja potiknat od tebe i temava najdov eden kaj mene u maalo ;) go zagledav poubavo i stvarno bese OK i vo vozna sostojba vo sopstvenost na nekoj star cika. Gi prasav dali go prodavaat i mi rekoa deka se dvoumat koga gi prasav za cena mi rekoa, ti kolku davas ti o_O i me fatia vo nebrano , e sea neznam kolku im e cenata, za da znam kolku da ponudam pa moze da svrtime biznis :D

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
ај бе идете терајте си муабет у друга тема... овде се огласува за продажба и некој што бара нешто да купи... 3 пати пуштам оглас и исчезнува заради вашиот чет.... аман веќе....

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
хм во велес возеа едно гарант уште ја имаше првата боја иста ваква светло плава но веќе накај бела испечена од сонцето ама дали го продаваат поима неам

Kajgana Shop

На врв Bottom