го нема нема и кога ќе се појави сите :сабајле поминав на банкомат .... немаше пари... исто како и вчера.... и некни....
Ама што ја имав една пред неколку години...лелееее...после караница партали се праевме.:love3: Ебавање дур не се запотиш ко аргат на 40 степени. Еднаш дури попуштија штрафовите на спалната, па падна левата страна.
И сите други мислења на Let 3!Ближи нова година, јас би вдомил едно прасенце ако има некој....
pa prv pat mi se desilo u dvorot kaj eden prijatel koj shto mi nosel devojki da gi gledam i togash bev mnogy mal i bev uplashen malky. ama posle koga pochav da praem toa mnogu mi se praelo zadovosltvo i go pamtim cel zivot toa i nikogash nema da go zaboravam. im pozeluvam na site da imaat ubava rabota i moment kako mojot.
kako ne ve sram da bidete fans na Arsenali koga vengerot go stignale u wc to so mashko prael ljubov a koga doshle drugite se prael mutav. oooo sramota eeej OOOO !
ja na site u ovoj fan grup gledam so oci kako brakja a nash roditel e AC MILAN ! MNOGU SMO JAKIII OOO FORZA MILAAAAAAAAAN
Мојот омилен трол.ja mislim deka eshli nema da pobedi poshto che pobedi evra i toj che go tera eshli na izguba.chao
Lol...Ајде гледам сакате да ја обрнете и оваа тема во прашања за Христијаните, па да ве прашам нешто атеисти.
Каков би бил светот ако сите до еден се атеисти? Вие кажете ми прво, а јас во меѓувреме ќе ви кажам каков ќе е ако сите до еден се Христијани. Па ќе мериме кој свет ќе биде подобар.
Ако сме сите Христијани (не само на збор, него на дела, се она што е од Исус кажано да се почитува) ќе нема:
Криминал. Убиства, кражби, прељуби, силувања. Наркомани, алкохоличари, коцкари. Ќе нема војни. Ќе нема лаги, превари. Никој никому нема да му чини зло. Секој со секого ќе се сака. Луѓето ќе живеат во слога и љубов. Едноставно светот ќе цвета. Рај на земјата.
Од друга страна ако сите луѓе се атеисти овие работи пак ќе си ги има. И тоа многу повеќе.
BALLISTET'TETOVE напиша: ↑
O KAUR o PICKO FYROMSKO , O BUGARSKO PLEME , O NEPRIZNATO PLEME , OO PICKO SARENO
da ti ja ebam CELA BUGARSKA-SRPSKA FAMILIJA ... ti ebam sestrata KURVA SO TI E !
se narekuvame " O SHQIPTAR " so znaci OOOO ALBANAC
MRS OD TUKA
Tolku ste na4itani i nemam vreme da objasnuvam na nekogo sto e ispod moe nivo na informiranost ako moze taka da go kazam , da bese oci u oci ke ti raspravav edno 6 saati bez prestan ama toa e , ostaveno si e na vas da se mislite i ZEMJENIOT da si igra so vas kako saka , pa sea vie svatete me !
Jasna e zalozbata na Turcija ovde , go gradi najgolemiot i najubav aerodrom na balkanov , a plus i Kina ke zapocne so Vardarska Dolina .... za pesimistite i komunjarive u drzavava mozam da im kazam samo da idat u 300 picki materini ili da si izvrsat harikiri odma vo ovoj moment da si gi skrata makite , bidejki VMRO ke si ostane vecno na vlast i vecno ke si sorabotuva so Turcija i Kina ...... STOP NA ZAPADOT I EU .
Glupite komunisti se naviknati samo na kradenje zatoa sega ova im e cudno premnogu , zatoa na izborive ke imaat samo 10 pratenika , bidejki od niv poglup narod nema i nema da se rodi !
Na ALEXANDER THE GREAT na edna scena koga vojuvaat vo Indija protiv indiskata vojska i koga na nasive im padna moralot i koga ALEKSANDAR SAM TRGNA I IM GO KRENA MORALOT NA CELA ARMIJA I GI PORAZIJA armiite na Indija , od vozbuda mi pote4e solza !!! Si rekov kolku sme bile SILNI I MOKNI !!!
Чекај бе, нели беше Македонија и Турција ‘UBBER ALLES‘???Se sto e germansko e najsilno toa zapomnete go kako 1 + 1 = 2
DEUTSCHLAND UBBER ALLES !!!!!
Abe komunjari ke ve jade li zegata .... vas ke ve bombardirame nie ne se sekirajte ke ve sutirame kako topki !
Спасо бе, мајката ти не те родила во грев, ко грев те родила.Znaci imav slucaj koga mi dojdoa dvajca u stan i bas bev raspolozen i im kazav da vlezat na kafe i da mi raskazat za nivnata religija posto se napraviv kako zaguleno magare koe nisto ne znae , a tie odma od dobri podobri i na krajta na muabetoto im kazuvam deka gresat i im vikam ako mi rastomacite sto znaci toa : Mojata majka vo grev me rodi , jas sum alfa i omega i na krajta im vikam pokajanieto na eden gresnik od srce na boga mu e pomilo odkolku na nekoj koj toa go pravi sekoja nedela so se vika i premolcea i mi rekoa deka mnogu retko dete 21 godina togas koga bev da im postavi takvo prasanje i im vikam posle deka sum ortodoksen fanatik i si stanaa lugjeto fino lepo so paskata pod gazot i si zaminaa od stanot , ama im rekov deka moze slobodno da naminat pak nekoj den na kafe pa ako mozam jas vas da ve konvertiram posto zenata bese od Austria od Wien i vkam deka do tamu ne stignalo toa sto trebalo da stigne zatoa ste vo zabluda koj e BOG i zosto postois ti kako licnost i zosto si dojdena na ovoj svet , a ne za nekakov kraj na svetot , bidejki toa e tajna na bog koja nitu anglelite do nego ne ja znaat , zatoa im vikam uzivajte krajot na svetot ne go cekajte bidejki nema ni da dojde do toa , prvo mora da ima vtoro pricestie i posle toa pak nema da ima kraj na svetot , tuku ke ima vecnost i vecen MIR i zatoa se vika SLAVA NA BOGA VO VISINITE , NA ZEMJATA MIR , MEGJU LUGJETO DOBRA VOLJA ..... Svetot ne e sozdaden i ovaa nasa ubava planeta za da se unistat , ostajte gi evreite i katolicite so nivnite gluposti tie sami ke si zavrsat naskoro
Mora6e u Skopjevo da se donesat novi avtobusi druze , barem sea nema da umiraat lugje kako so umiraa po starite avtobusi !
Навистина, вулгарни се членовите, и навредуваат. Покажи им со твојот коментар како се пиши правилно, македонски, литературно и учтиво.OVAJ FORUM E MNOGU GUP I MNOGU GULP LUUGE SE IMAAT REGISTRIRANO CAO KAJGANA AKO SAKATE BANIRAJTE ME POZZZZZ OD VASIOT FORUM NISTO NE BIDUVA OD OVAJ FORUM MNOGU STE GULP SITE GLENOVI SI ODAAT OD OVAJM FORUM
MNOGU STE VULGARNI POZZ GLUPACI ......
Priceless.Вакво нешто мора во архива да се зачува.