Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ja na site u ovoj fan grup gledam so oci kako brakja a nash roditel e AC MILAN ! MNOGU SMO JAKIII OOO FORZA MILAAAAAAAAAN

^ Позади МТВ.... или може подобро е да се каже позади Телма :icon_lol:

Браида е у Бразил да ја договори работава со Гансо ..

БАРАМ ЖЕНСКА ШТО ДАВА КАКО МИЛАН, А ПРИМА КАКО ИНТЕР!

тука

хахаха јакооо браво,

Па можеше ли поубави 3 дена да има еден фан на Милан ??

Само да си продолжат со овој менталитет до крај и да си го прославиме скудетото на крај :toe:

Читав од овие писмава што ги пишуваат читателите на миланњус. И од последниве неколку најголем дел беа Опен летер ту Леонардо !

И ова стварно ми се допадна како е напишано !

Посебно делот кај што вика дека гејот и после дебаклите лани имал подршка од навивачите дури и на последната утакмица имало транспаренти дека Берлускони е нарцис и дека гејот треба да остане.

А сега после двата порази навивачите на Интер му викаат да се врати во Милан !

Hello Leonardo Nascimento de Araujo (yes, now you are no longer Leo)

Нека го испуши сеа кој е глуп ! :icon_lol:

milannews вика Пирло и Сидорф на лето ида од Милан .. на Бомел ќе му се продужи договорот
Гансо сега се поблиску до Милан

Пирло ако отиде ќе го снајде истата судбина како и Шевченко и Кака.....ја мислам дека треба да го пуштат, 33год има нека види некое милионче од Челзи, Манчестер Сити, ако сака да биде почитуван како Малдини или Инзаги нек си ќути нек си игра во Милан како шо ќе му наредат.

31 година има, а не 33!
Мислим дека ќе остане ама доколку замине у некој италијански клуб... ја ќе му бидем хејтер, од сеа кажуем. Тоа важи за сите што ќе го напуштат Милан за друг италијански клуб! Добро... попуст им давам на Антонини, Бонера, Одо и останати такви скапци :icon_lol:

31 година има, а не 33!
Мислим дека ќе остане ама доколку замине у некој италијански клуб... ја ќе му бидем хејтер, од сеа кажуем. Тоа важи за сите што ќе го напуштат Милан за друг италијански клуб! Добро... попуст им давам на Антонини, Бонера, Одо и останати такви скапци :icon_lol:

Кај и да отидат овие двајца за тој клуб ќе навиваме ако треба само нека си одат :tv:

--- надополнето ---

Инаку шала на страна да ги баталиме луѓево од фацакнига.ком што викаат дека Кристина Кака Ибра и Пато ќе играат у напад... Па на Берлускони му е тешко да извади 10 милиона за играч а ќе дадел сега одеднаш 150+ милиона за овие двајцава :helou: Или па може ќе напраи некое срање у Италија ќе ја однесе у некоја криза и ќе ги донесе овие :drk:

Повиканите за со Фиеренитна: Abbiati, Amelia, Piscitelli (n°60), Abate, Antonini, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Повредени: Ambrosini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Pirlo, Inzaghi.

Суспендиран: Касано

Неста е меѓу повредените заради ситна повреда на коленото и решиле да не го оптеретуваат бидејќи сезонава изиграл мн натпревари, а добрата работа е што и Бонера е повреден, така да Јепес ќе игра...

Составот најверојатно ќе биде овај:

Абиати
Абате-Силва-Јепес-Замброта
Гатузо-Бомел-Сидорф
Боатенг
Пато-Ибрахимовиќ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom