Сте пуштиле ли солза на некој филм?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Исто и ја на Hachiko. Друго што ми иде во глава American History X, крајот на The Green Mile исто не верувам дека не растажил некого. После, на Crush кога малечката се испречи пред татка си да го заштити од куршум, на Click и толку ми текнува сега.

M

Mario Gómez

Гостин
Скоро на гладијатор, цел ден ми се плачеше онака и времето беше лошо и реков ај ќе си пуштам филмче, го немав глеано гладијатор и појма си немав шо ќе се деси, и се отепав од плачење на крајот. :(

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Na ALEXANDER THE GREAT na edna scena koga vojuvaat vo Indija protiv indiskata vojska i koga na nasive im padna moralot i koga ALEKSANDAR SAM TRGNA I IM GO KRENA MORALOT NA CELA ARMIJA I GI PORAZIJA armiite na Indija , od vozbuda mi pote4e solza !!! Si rekov kolku sme bile SILNI I MOKNI !!!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Не бре , какво плачење , али ми се насолзија очи малце на Титаник коа го глеав првиот пат.:toe:

V

Vollstandig

Гостин
Додека го гледав Фарскејп , ми влезе чад во окото и почна да ми солзи :)

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Пуштив солзи и тоа многу кога го гледав Recep Ivedik (Се искинав од смеење) :pos2:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
На "Hachiko" и на "City of angels " ....

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
пред некоа ден ко го гледав Green Mile .. (сцената кај шо треба да го електризират)

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Да прашавте на кој немам плачено полесно ќе ми беше :pos:
На секој кој има барем тронка тажно, на цртани, документарни, па некогаш на некоја сцена и на комедии...
п.с. на хачико хор бевме на глас сите плачевме, еден тон палома потрошивме :pos:

С

Спенсер

Гостин
Што е со Hachiko,сите на него... мора да го гледам :)

А досега, не :)

Kajgana Shop

На врв Bottom